icon

Dávajte si pozor - môžete prísť o dieťa

kikina84
30. máj 2013

Ahojte rodicia deti,pisem sem tuto temu lebo mi to neda,pozrela som si istý dokument a konkrétne prípady okolo neho a som šokovaná !!! mám už niekoľko dní strach o moju dcéru,bojím sa aby mi ju nevzali,bojím sa ju dať aj do škôlky,lebo mám strach,že ked pre nu jedneho dna prídem po robote,ona tam nebude!!
Pokial sa toto dialo s pani Ivankou Boorovou v dalekom Anglicku,tak mi to samozrejme bolo veľmi luto a drzala som palce zo vsetkych sil,aby im deti vratili a pevne som dúfala,že mne sa nič podobné nestane,resp.že tento problém po zmedializovaní už nebude takým problémom a prestanú sa tieto veci diať.No časom sa to začalo diať aj v čechách nakoniec je tu najnovší prípad z mája 2013,kde odobrali mamičke syna len na základe neoverených informácíí a domnienok a dodnes syn nemá doma,nevie čo s ním je a kedy ho uvidí..Neviem si predstavit tuto situaciu,ze by sa nieco stalo mne.Nakolko je to zalezitost ktoru riadia vysokopostaveny ludia a je to niekolko rokov zabehnuta vec,ktora je mlynom na peniaze,malo by o tom vediet co najviac ludi,preto prosim pozrite si videa a blogy v linkoch,najdite si cas na to..ide aj o Vase deti,zdielajte to a posielajte komu sa len da,toto nesmieme dopustit aby sa dialo aj u nas,podotykam ,vlada ma v zámere zaviest aj u nas zakon,ktory bude zavazovat kazdeho rodica novonarodeneho dietata zaregistrovat ako ,,statny majetok,,,teda stat bude moct o detoch rozhodovat a bude prvorady pred rodicom.Teraz sa to konkretne deje aj v Skotsku,kde tento zakon uz navrhli!! Prikladam blogy a videa,upozornujem nieje to nic prijemne,ale pozrite si to,pocuvajte hlavne to o som hovoria..tiez som to najprv nechcela pozerat,som slaby zaludok,ale nakoniec som sa prekonala a som rada,lebo keby som si to nepozrela nemam ani paru o tom co v skuťocnosti deje!!!..ospravedlnujem sa za diakritiku,pisem to s velkymi emociami a vedla mna pobehuje dokolečka moja malá ratolesť,takze som rada ze to sklbim aspom takto v rychlosti.. 🙂
Este pre info,ten kto nemusi zbytocne nedavajte fotky Vasich deti sem na MK..ked tak si to zablokujte len pre priatelov..aj toto je zdroj toho aby si tu niekto mohol vyslovene vybrat dieta ktore sa mu paci..neriskujte to..ja som zmazala vsetko,pripadne zablokovala len pre ludi ktorych poznam!!! 😔

http://www.topky.sk/cl/100370/1350795/Erika-zuf...
http://nataliablahova.blog.sme.sk/c/328036/Dava...

Strana
z17
ani3012
16. sep 2013

a toť témy k rodovej rovnosti:
http://prison-education.oad.sk/sk/text4.pdf

zuzkat1
16. sep 2013

@ani3012 tie pdf subory si pozriem inokedy.som len na mobile a tam to neotvorim.

warholette
16. sep 2013

@ani3012 co je to rodova rovnost? Rodová rovnosť je spravodlivé zaobchádzanie so ženami a mužmi, čo môže znamenať tak rovnaké zaobchádzanie, ako aj zaobchádzanie, ktoré je rozdielne, ale je ekvivalentné z hľadiska práv, výhod, povinností a možností. Vychádza z princípu, že všetky ľudské bytosti majú právo slobodne rozvíjať svoje schopnosti a vyberať si z možností bez obmedzení rodovými rolami. Rozdielne správanie, ašpirácie a potreby žien a mužov sú uznávané, hodnotené, zohľadňované a podporované v rovnakej miere a nediskriminujúco, hovori Wikipedia.
takze ty bojujes proti tomu, aby mali zeny rovnaky plat ako muzi, aby sa zeny mohli stat napriklad pilotkami, typicky "muzskou" pracou a muzi ucitelmi, typicky "zenskou" pracou, ty nechces, aby sa tvoje deti ucili, ze zena nepatri len do kuchyne a chlap na pole.
v starych slabikaroch vzdy bolo "mama vari a otec cita noviny". tak rodova rovnost je o tom, ze dnes vari aj otec a mama si precita pri kavicke dobru knihu.

warholette
16. sep 2013

dieta mozno vie, co je menstruacia, ale nevie, na co v tele sluzi ani nic okolo nej.
myslis si, ze deti vedia, ze so sexu sa da otehotniet? len tak namatkou si pozri telku. sto percent sexualnych stykov zobrazenych na obrazovke je nechranenych, tj nikto nespomina kondom, tabletky, pohlavne choroby... a sto percent sa konci tym, ze zena neotehotnie! to je aka vychova? to su ake informacie? ak si skutocne nejaka trinastka, s ktorou sa rodicia o tychto veciach nikdy nerozpravali a jedine, co pozeras je Gossip Girl, kde kazdy spi s kazdym, tak jasne ze ta ani zdialky nenapadne moznost nejakych nasledkov, chlamydie, herpes, tehotenstvo...

warholette
16. sep 2013

@ani3012 a vies na co este je dobra rodova rovnost? povedat tym desiatkam zien, ktore sa tu na koniku stazuju, aki su ich chrunovia lenivi, neschopni a neviem co este, ze nie je ich POVINNOSTOU a UDELOM im skakat okolo zadku!!! zena nie je viac zatvorena v kuchyni, kde caka na svojho pana manzela s teplou vecerou a ak mu nepoda nacas pivo k telke, tak dostane po hube. manzel ako partner ma rovnaky podiel na chode domacnosti, od domacich prac po vychovu dietata a nie sa rozvalit pred pocitac a esemeskovat si s kamosmi. ale kedze to tymto zenam a muzom nikto nepovedal, ked boli v skole, tak su stale zamotani v predstave, ze takto to ma byt, muz si ma v piatok vypit a zena tri roky skakat okolo decka.

benyse
16. sep 2013

@warholette klobuk dole, ze si sa podujala bojovat proti fanatickym a zaslepenym veternym mlynom 🙂 Ja tiez nechapem tento primitivny fanatizmus, co tu koluje. Je zaujimave, ze v absolutnej informacnej dobe, kde si clovek moze zistit kopec informacii a aj zdroje, odkial pochadzaju, ci su doveryhodne, alebo HOAX, sa stale najde tolko ludi, co veria vsetkemu bez overenia si. Ze uveria kazdej BLBOSTI, vsak ako vidis, s tym Kenleyho - Kinseyho institut atd.. Mne to pripada, ako honba na carodejnice. Akurat, ze v stredoveku ludia naozaj nemali info..teraz ho sice maju, ale chcu ostat hlupi a uveria kazdej sprostosti..nahana mi to strach! A ovela viac, ako nejaki homosexuali, alebo sexualna vychova..

warholette
16. sep 2013

@benyse dakujem. a velky suhlas s tym, co si povedala. za sociku nikto nic nevedel a bal sa zistovat, aby ho nahodou nezabasli, a dnes je to uz kazdemu jedno a vsetci su lenivi si volaco overit z viac ako jedneho zdroja.

ani3012
16. sep 2013

rodová rovnosť...každý si to vysvetľuje po svojom...rod-gender, rodová ideológia, gender ideologia....
@benyse bývaš v Nemecku, počkám na tvoj názor o "rodovej rovnosti" tak 6-7 rokov, ok 😉
My to v učebných osnovách nemáme 😀 chvalabohu 🤐
p.s. si podaj ruku s Pietruchovou, si zabudla k titulom dodať že DEMAGÓGOVIA 😝

týmto s vami skončím, pripadám si tu dosť blbo, že si tu len ja s vami píšem 😀 - tie múdrejšie ustúpili 🙂
a ak si myslíte, že rodová rovnosť je len o tomto....

.....ako si chlapov vychováme, to z nich budeme mať!

pre zaujímavosť:
Pád Rímskej ríše....

Anglický historik (a neskôr člen parlamentu) Edward Gibbon -publikoval v
rokoch 1776 až 1788 svoje najdôležitejšie a najrešpektovanejšie dielo
"História úpadku a pádu Rímskeho impéria".
Dielo písal 14 rokov, postupne vychádza v šiestich zväzkoch, a dodnes je
považované za jeden z najkvalitnejších historických rozborov tohto
obdobia.
Gibbon v závere hodnotí dôvody zániku ríše:

1. Veľká väčšina obyvateľov preferuje zábavu pred prácou.
2. Tradičná úloha otca ako živiteľa rodiny je spochybňovaná, množia sa
rozvrátené vzťahy a slobodné matky.
3. Seniori sú zanedbávaní. Ľudia sa starajú o domácich miláčikov viac než
o svojich starých rodičov.
4. Literatúra a umenie sa stávajú bezduchými. Vytvára sa planá zábava za
každú cenu. Takzvané umelecké diela sú škaredé, nevkusné, nič nehovoriace,
ale napriek tomu za ne bohatí platia veľké sumy.
5. Základná vojenská služba vlasti je odmietaná, spochybňovaná, vysmievaná
a neskôr zákonom zrušená. Armádu tvoria nájomní žoldnieri.
6. Poctivo pracujúci ľudia sú zosmiešňovaní a ako vzor sa stávajú prázdni
pokrytci, populisti, pochybní umelci a takzvané celebrity.
7. Daňové zaťaženie obyvateľstva stále rastie a štát prerozdeľuje neúmerne
vysoké čiastky. Ľudia sa neboja nepracovať, pretože štát sa o nich vždy
inak postará.
8. Úroveň vzdelania rapídne klesá.
9. Štátny dlh rastie do nikdy nesplatiteľnej výšky.
10. Prestáva sa vyrábať a pestovať, pretože výroba doma je drahá a
potraviny a výrobky sa dovážajú zo satelitných krajín.
11. Kto sa dostal do pozície, kde môže zo štátneho kradnúť, väčšinou aj tak
robí. Postihnuteľnosť týchto zločinov je veľmi malá.
12. Počatie a výchova detí je vnímaná ako obťažujúca a detí sa rodí stále
menej.
13. Rokmi osvedčené mechanizmy, chrániace poctivých pred podvodníkmi náhle
zlyhávajú.
14. Verejné funkcie sa stávajú predmetom koristi zisku. Udeľujú sa za
úplatky a kto ich získal, chce z nich koristiť, aby sa mu vložený úplatok
niekoľkonásobne vrátil.
15. Storočiami predkov preverené hodnoty - ako je česť, zmysel
pre povinnosť, zodpovednosť, nadšenie pre prácu, pre dobročinnosť,
zápal pre veci verejné, sú vysmievané a zosmiešňované.
16. Šíri sa cynizmus.
17. Šíri sa plytvanie, nestriedmosť, znevažovanie znalostí, vedomostí a
poctivej práce.
18. Do krajiny prichádza veľké množstvo cudzincov.
19. Politici ponúkajú ilúziu, ktorá si vynucuje zábavu a štátnu
podporu(chlieb a hry).
20. Občania stále na všetko nadávajú.

*Edward Gibbon - v roku 1775 *

a jedna mamička tu na MK mala veľmi dobrý odkaz na toto:

https://www.youtube.com/watch?v=57lj2galvOU

Lepšie byť aktivistom ako idealistom ....

dusika11
16. sep 2013

@zuzkat1 zuzka dnes som nad tym rozmyslala ako formulovat ak sa bavime o teme vychva co tu nepatri...nuz je to sloboda...chcem slobodne vychovavat svoje deti v slobodnej krajine..zo vsetkymi nasledkami ktore s toho plynu...ano je to pojem sloboda..niekedy premyslam...ze by som najradsej zila na ostrove..verim si..viem ze dokazem poskytnut mojim detom vsetko to co v dany vyvojovy stupen potrebuju..mam hsusiu kozu z akehokolvek diktatu...ja platim dane,,,tak snad mam pravo zasahovat do ucebynch osnov...tak to chapem.ja.
su ludia.-.niektori...volam ich ovce..potreebuju aby niekto za nich rozhodol, vychoval ich deti...ja som..asi iny typ cloveka..vela o celej problemtaike sex vychovy som citala s knih ktorych link tu nemozem dat...niektore info su zavazne..velmi..co sa tyka mna...ja systemu neverim...neverim ze niekomu viac zalezi na blahu mojich deti ako mne...

dusika11
16. sep 2013

@zuzkat1 tie listy ktore som tu dala nie su zdaleka cele...inac..treba viacej si nastudovat nez byt neskor prekvapena---

dusika11
16. sep 2013

@ani3012 dakujem tiez sa venujem,tejto problematike..ty a aj systemu neverime..ale su ludia ako som uz pisala co veria---ved aj ...zidia verili ked ich niesli do koncentrakov ze idu pracovat...poliaci...generali a cela vojenska elita verili ze s nimi bude dobre zaobchadzane houbeles postrielali ich v katynskom lese...ludia neveria v zlo..potrebuju dufat v dobre..ale neveria instikntu....a tak..stat rozkradli, predali..nikomu to nevadi..kupujeme strasen drahe potraviny..ludia su spokojni..teraz..idu nam po detoch...ale kdeze...ked mas instinkt si demagog...co narobime

dusika11
16. sep 2013

@warholette tvoj prispevok je demagogicky,,,v sociku sme mali sexualnu vychovu tak netrieskaj..nohuzial si to pametam..alebo chvalabohu...ucili sme sa v dvanastich biologiu ludskeho tela.-..a na gympli sme mali sexualne prednasky...tak prosim ta....netrieskaj ked nevies...nikoho nezabasli ked si chcela sex info..zabasli ked si isla do kostola a to ked si bola pedagog...ale aj tak kto chcel isiel v inom meste...

dusika11
16. sep 2013

situaciu v parizi patricne uvadza tento clanok...nemozes mat tricko o normalnej rodine...to je sloboda??
http://www.hlavnespravy.sk/muz-skoncil-na-polic...

zuzkat1
17. sep 2013

@dusika11 ja systemu neverim ani zdaleka.. a biologia-uz sa ludske telo neuci? Ja si myslim ze hej. Neucim biolu ale raz som suplovala 4takom akurat preberali muzske pohl.organy. jasne ze nie dopodrobna. Mozno sa odvtedy zas zmenili kniky. Inal link som nevidela tvoj ale do ip mi poslala 1 baba z tej stranky tak myslim ze je to rovnake.ma cca 60 stran.
Ovce su dnes moderny pojem,ktory s nadsenim pouzivaju ludia ked s nimi niekto v niecom nesuhlasi.
Budem sa opakovat. Ja s JJ nesuhlasim,ale v sex.vychove zatial nevidim taky problem. To neznamena ze nechcem slobodne vychovat svoje dieta.
A
@warholette nemyslela ze sme nemohli mat info o sexe ale vseobecne info.
A tie linky ako hlavne spravy atd.som brala vazne kym som nezistila ze sk prevazne krestanske.

zuzkat1
17. sep 2013

@dusika11 inak to si pamatam.bolo to aj v spravach a kazdy to inak vysvetloval.

warholette
17. sep 2013

@dusika11 nic som o socializme nespominala 😉

zuzkat1
17. sep 2013

@dusika11 uz som sa tu pytala no nik nereagoval. Ty si ucitelka ak som dobre pochopila. Mate na skole uz tie PL? my nie a riaditelka ani netusim o com tocim. A na dalsej skole co poznam tiez nic nevedia.ja len ze to malo byt vraj tento rok. Tak bude to?lebo mimo net sa o tom nevie.

barusk
17. sep 2013

Dievcata, teraz trocha mimo temy. Čítam to tu od zaciatku a nechapem, ako niekto moze byt taký slepy a hluchy a verit, ze taketo nieco našim rodinam na Sk nehrozi.
Ale chcela som o inom. Cisto teoreticky, JJ zákon prejde a Vám sa pred dverami ukaze socialka aj s policajtom so zamerom, ze Vám idu vziat deti. Ako by ste reagovali? S manzelom sme vcera rozoberali veci okolo JJ a v monente odpovedal, ze by ich vystrielal. Ale tym by nic nevyriesil, proste system by bol silnejší ako on a skor ci neskor by dostal jeho sameho aj jeho rodinu.
Citala som, ze su vo Fr pripady, kedy otec vystrielal celu svoju rodinu, ked mu zo socialky zazvonili pri dverach, pretoze to bral ako mensie zlo a uchranil svoju rodinu a svoje deti od utrpenia...
Stačí si otvorit oci a pozerat sa, co sa tu deje okolo nas, ako pán Fucko kamufluje svoje zamery a odvracia pozornost od toho, co sa v skutocnosti chysta a krmi nas absurditami, ako je blockova loteria a podobne hluposti...

victory1
17. sep 2013

A to tato bububu - diskusia este zije? To sa musi zakladatelka tesiiiit.... 😖

kikina84
autor
27. sep 2013

a este jedna ,,demagogia,, skoro by som zabudla ,prijemne pozeranie a čítanie (pre tých ktorí stále neveria) 😉 http://udalosti.noviny.sk/z-domova/04-09-2013/d...

modrazaba
18. okt 2013

minule sa mi tu niekto posmieval, ked som pisala o homo paroch a adpopciach deti. uz sa to zacalo
http://www.lemonde.fr/societe/article/2013/10/1...
ja si vazne kladiem otazku kam toto cele smeruje a som v nemom uzase.

tortelinka
18. okt 2013

@modrazaba smutne... ☹

zuzkat1
18. okt 2013

Ludia vcera na stv2 isiel dokument uplne pre vas... Veda o rodovej identite.bol o intersex detoch a o transexualoch.o tom ako sa im deti smeju a dospeli ich nechapu.

klarionela
2. apr 2014

jestli mi nekdo sahne na dite.....tak ho normalne zabiju:D

mrsbrown
7. apr 2014

...ze obcas som mu dala vychovnu facku????
😲

Strana
z17