icon

Dávajte si pozor - môžete prísť o dieťa

kikina84
30. máj 2013

Ahojte rodicia deti,pisem sem tuto temu lebo mi to neda,pozrela som si istý dokument a konkrétne prípady okolo neho a som šokovaná !!! mám už niekoľko dní strach o moju dcéru,bojím sa aby mi ju nevzali,bojím sa ju dať aj do škôlky,lebo mám strach,že ked pre nu jedneho dna prídem po robote,ona tam nebude!!
Pokial sa toto dialo s pani Ivankou Boorovou v dalekom Anglicku,tak mi to samozrejme bolo veľmi luto a drzala som palce zo vsetkych sil,aby im deti vratili a pevne som dúfala,že mne sa nič podobné nestane,resp.že tento problém po zmedializovaní už nebude takým problémom a prestanú sa tieto veci diať.No časom sa to začalo diať aj v čechách nakoniec je tu najnovší prípad z mája 2013,kde odobrali mamičke syna len na základe neoverených informácíí a domnienok a dodnes syn nemá doma,nevie čo s ním je a kedy ho uvidí..Neviem si predstavit tuto situaciu,ze by sa nieco stalo mne.Nakolko je to zalezitost ktoru riadia vysokopostaveny ludia a je to niekolko rokov zabehnuta vec,ktora je mlynom na peniaze,malo by o tom vediet co najviac ludi,preto prosim pozrite si videa a blogy v linkoch,najdite si cas na to..ide aj o Vase deti,zdielajte to a posielajte komu sa len da,toto nesmieme dopustit aby sa dialo aj u nas,podotykam ,vlada ma v zámere zaviest aj u nas zakon,ktory bude zavazovat kazdeho rodica novonarodeneho dietata zaregistrovat ako ,,statny majetok,,,teda stat bude moct o detoch rozhodovat a bude prvorady pred rodicom.Teraz sa to konkretne deje aj v Skotsku,kde tento zakon uz navrhli!! Prikladam blogy a videa,upozornujem nieje to nic prijemne,ale pozrite si to,pocuvajte hlavne to o som hovoria..tiez som to najprv nechcela pozerat,som slaby zaludok,ale nakoniec som sa prekonala a som rada,lebo keby som si to nepozrela nemam ani paru o tom co v skuťocnosti deje!!!..ospravedlnujem sa za diakritiku,pisem to s velkymi emociami a vedla mna pobehuje dokolečka moja malá ratolesť,takze som rada ze to sklbim aspom takto v rychlosti.. 🙂
Este pre info,ten kto nemusi zbytocne nedavajte fotky Vasich deti sem na MK..ked tak si to zablokujte len pre priatelov..aj toto je zdroj toho aby si tu niekto mohol vyslovene vybrat dieta ktore sa mu paci..neriskujte to..ja som zmazala vsetko,pripadne zablokovala len pre ludi ktorych poznam!!! 😔

http://www.topky.sk/cl/100370/1350795/Erika-zuf...
http://nataliablahova.blog.sme.sk/c/328036/Dava...

tara
2. sep 2013

@warholette myslis vazne tie posledne vety? ja nie som homofob, nech si ziju s kym chcu, ale nech sa do toho netahaju deti! dieta ma zit jedine so svojimi rodicmi a tymi su MUZ a ZENA! dieta ma mat priklad od svojich rodicov a nema dovod zit s homosexualmi. jedna americka studia dokazovala vplyv na dieta v takomto zvazku. dokazali, ze dieta, ktore zije s lesbami, alebo homosexualmi, bude ich nasledovat a bude z neho tiez lesba alebo homosexual. je to dokazane. cize bude moderne vychovavat takto deti, ktore im ani nepatria? ked bude chciet mat tvoj syn deti, nech si najde priatelku, ktoru oplodni. ak bude chciet zit ako homosexual, nikto mu nebrani, ale tahat do toho deti je vysoko perverzne.

tara
2. sep 2013

@lulka12 tiez som pocuvala, aj nasa rodina, znami, kamarati, rodicia....otvorili sa nam oci. verime tomu, a nemohli sme spat 2noci. ale ako sme sa zhodli, treba pocut aj takuto hrozu, aby bol clovek pripraveny. posilnilo nas to hladat dalsie a dalsie informacie, pytat sa, informovat, a zistovat. O tri tyzden je pokracovanie, uz teraz sa desim, ale kedze sa stale caka na predlozenie navrhu, a o tom case uz bude znamy, budu sa k tomu moct vyjadrit opat objektivne a ako mi aj povedali niektori pravnici, az potom budu vediet povedat, co sa da zneuzit a o com bude novela. myslim, ze az potom sa to naozaj vsetko spusti a ludom sa otvoria oci. ako povedal jeden aj druhy biskup, mame obrovsku vyhodu, ze to vieme dopredu! a toho sa treba chytit.

zuzkat1
2. sep 2013

@tara nesuhlasim.to ci niekto bude alebo nebude homosexual neurci vychova.on sa tak uz narodi.

happyfrog80
2. sep 2013

@zuzkat1 ej veru mne sa to nestane ja viem co si beriem ,nie som zvrhls hop hop a musi byt svatba 😀

zuzkat1
2. sep 2013

@happyfrog80 🙂 nikdy nevies co bude o 10rokov...

happyfrog80
2. sep 2013

@zuzkat1 o 10 rokov budeme dalsich 10 rokov stastny manzelia ako doteraz 😀

tara
2. sep 2013

@zuzkat1 vychova ovplyvnuje velku cast toho co budeme. zvysok je dany, ale ak si precitas aspon zakladnu psychologiu dietata, tak zistis, ze rodic a vychova dokaze ovplyvnit velku cast nasho zivota. ja suhlasim.

zuzkat1
2. sep 2013

@happyfrog80 Ved snad ti to vydrzi... Inak mnohe deti su stastnejsie so single mamou nez v uplnej rodine

zuzkat1
2. sep 2013

@tara ja som psychologiu studovala. Vychovou nevyrobis sexualnu orientaciu (pokial sa nejedna o tyranie,zneuzivanie atd.v detstve-ale to uz su odchylky)

huxy
2. sep 2013

@zuzkat1 možno máš z časti pravdu,že sex.orientáciu nevyrobíš.ale osobne si myslím,že veľa detí /ak nie väčšina/ si berie za vzor rodičov alebo ľudí sebe blízkych.teda ak vidia,ako a čo robia rodičia,tak to berú ako samozrejmosť,myslia si,že je to normálne.

zuzkat1
2. sep 2013

@huxy co poznam gayov a lesby vyrastali v uplnej rodine,ani v rodine ani v okoli nemali taky vzor. Problem je ze mate pocit ze je boom homosexuality.nie je,len to uz nie je trestne tak sa ludia neboja povedat mn sebe pravdu. Docolomansky napr.cely zivot trpel - mal zenu a dieta lebo rezim tak chcel. Ale chcel to aj on?

huxy
2. sep 2013

@zuzkat1 ja netvrdím,že gay či lesba nemôže byť aj človek,ktorý vyrastal v normálnej šťastnej rodine.osobne poznám mladého muža,ktorého som poznala od malička,už vtedy sme mali s kamoškami pocit,že je gay.a s pravdou prišiel von až keď bol plnoletý,alebo aj o niečo neskôr.dovtedy sa nijak navonok neprejavoval,dokonca mal tuším aj frajerku.ale to je o inom.
chcela som tým príspevkom povedať,že deti,ktoré by vyrastali v homosexuálnych rodinách,majú to denno-denne na očiach a berú to ako samozrejmosť,niečo normálne.a pritom podľa mňa to normálne nie je.ale to je môj názor.za to ich samozrejme neodsudzujem.ale ide o to,ak ty niečo berieš ako samozrejmosť,tak vo veľa prípadoch sa tak správaš.

zuzkat1
2. sep 2013

@huxy neviem si predstavit niekoho kto sa narodi ako heterosexual aby len preto ze zije v takej rodine len tak presiel na homosexualitu. Ved je to proti jeho prirodzenosti.

kikina84
autor
2. sep 2013

@tara presne tak..nedvno som v jednom americkom casaku citala,ze az 70% deti,ktorý vyrastaju z homosexualmi,prevazne s muzmi,pachaju sebevrazdy ,lebo neznesu šikanu na školach a neustale posmešky okolia...je mi uplne jedno aku ma kto orientaciu,nech si robia co chcu a kde chcu..ale deti by za to trpet nemali..vzdy tu budu luda ,ktory nebudu brat homosexualov vazne a bude ich vzdy drviva vacsina,nikdy sa z toho na svete nestane hotova vec a nikdy nebudu prevaznym okolim homosexuali respektovany!! preto vystavovat deti tomuto,je uplne chore a zvratene,,uprimne keby som ja mala za rodicov dvoch chlapov,cudzich kvázi,tak neviem neviem ako by reagovalo okolie a šikanu som sama zazila na vlastnej koži na škole,takze vedzte ze to nieje žiadna sranda,tazko sa s tym vyrovnava a to vedia byt decka svine za uplne hovadiny a nieto este ze sa niekto dozvie ze ma za rodičov dvoch chlapov napr.!! 😠

huxy
2. sep 2013

@zuzkat1 asi nerozumieš čo sa snažím napísať.nevadí

lulka12
2. sep 2013

@zuzkat1 jajatko http://www.slobodnyvysielac.sk/redata/other/pla...
Bol zle skopirovaný , tak sa ospravedlňujem 🙂 🙂 🙂
Zhrňovalo by sa to ťažko. Trvalo to 3 hod...

zuzkat1
2. sep 2013

@huxy som myslela ze hovoris ze ak dieta zije s gaymi tak z neho pravdepodobne bude gay.

hrasiak
2. sep 2013

@happyfrog80 tak naivne komentáre o tom, co bude o 10 rokov, som tu ešte necitala. Vieš, nemusíš byt rovno rozvedena, môžete žiť šťastne - až do smrti, ale ta nevieš, kedy príde. A zrazu budes nie singel, ale napr.zrutena vdova s 2 peknymi deťmi, na ktoré sa bude niekto tešiť. Neprajem Ti nič take, ale život sa vie za sekundu zmeniť aj bez Tvojho pricinenia, a tým, co si napísala, sa ruhas - Bohu, osudu....

zuzkat1
2. sep 2013

@lulka12 Dakujem

huxy
2. sep 2013

@zuzkat1 to som tým nemyslela,že z neho musí byť určite gay.snažila som sa napísať,že ak to dieťa má ako vzor,aj keď sa gayom nestane,berie to úplne normálne a samozrejme,a verím tomu,že experimentovať by experimentovalo aj s rovnakým pohlavím.veď to stále vidí,a myslí si,že je to ok.
ja neviem,či gayom sa človek rodí,či nie.ale myslím si,že niekedy mladý človek sám nevie,a preto skúša,čo mu najviac vyhovuje.ale myslím,že ide skôr o pocity,a nie o to,že to má dané od narodenia.

tara
2. sep 2013

@kikina84 plne suhlasim, aj toto je podstata celeho problemu. dieta bude neustale vystavovane tlaku okolia. ja som proste nie presvedcena, ze by sa nasli dvaja muzi, ktori by tak strasne stali o dieta len preto, ze chcu mat "spolu" dieta! kazda jedna, ktora je matka, tak vie, ze matkou sa staneme postupne. zacina to uz v maternici, kedy matersky instinkt sa zacina prave rozvijat. vsetko prichadza postupne a prava materinska laska je uplne nieco ine, co dieta citi a nie vychovanie homosexualmi alebo lesbami. deti su niekedy krute vo svojom kolektive a neviem si predstavit, ako by reagovali na spoluziaka, ktory je adoptovany homosexualmi. mozno prave toto sa chce cele znicit, zdrava rodina ako taka. najprv klasifikovali opacne orientacie ako chorobu a dnes je to uz normalne. opakujem, ja nikoho neodcudzujem, ked to tak citi, nech je s rovnakym pohlavim, ale neverim a nebude verit nikdy, ze tuzia po detoch len preto, aby mali deti!

zuzkat1
2. sep 2013

@huxy tak ja nie som lesba ani ma nevychovavali a nemyslim ze homosexualita je nieco zle ci nenormalne.

huxy
2. sep 2013

@zuzkat1 to je tvoj názor,ja ti ho neberiem,ani sa nesnažím ťa presvedčiť o opaku.pre mňa homosexualita nebude nikdy normálna,a nebude pre mňa prirodzená.keby to tak malo byť,tak by veľa vecí bolo úplne inak.

zuzkat1
2. sep 2013

@tara a preco teda chcu mat deti?

zuzkat1
2. sep 2013

@huxy Ved hej.ja ta tiez nepresviedcam🙂

tara
2. sep 2013

@zuzkat1 ty si psycholog, asi vies.

zuzkanik
2. sep 2013

Pred malou chvilkou som dala podobnu diskusiu, nevedela som, ze nejaka uz tu existuje. Je to strasne, ja som vcera pocuvala nocnu relaciu, potom som nemohla zaspat a este dnes sa mi trasu ruky a nemozem sa sustredit na robotu. A najhohrsie je, ze tie ukradnute deti nedavaju len homosexualom, ale aj pedofilom!!! Chapete to?

zuzkat1
2. sep 2013

@tara ja som bola zvedava na tvoj nazor🙂 ja si myslim ze tuzia po dietati ako ine bezdetne pary.