icon

Dávajte si pozor - môžete prísť o dieťa

kikina84
30. máj 2013

Ahojte rodicia deti,pisem sem tuto temu lebo mi to neda,pozrela som si istý dokument a konkrétne prípady okolo neho a som šokovaná !!! mám už niekoľko dní strach o moju dcéru,bojím sa aby mi ju nevzali,bojím sa ju dať aj do škôlky,lebo mám strach,že ked pre nu jedneho dna prídem po robote,ona tam nebude!!
Pokial sa toto dialo s pani Ivankou Boorovou v dalekom Anglicku,tak mi to samozrejme bolo veľmi luto a drzala som palce zo vsetkych sil,aby im deti vratili a pevne som dúfala,že mne sa nič podobné nestane,resp.že tento problém po zmedializovaní už nebude takým problémom a prestanú sa tieto veci diať.No časom sa to začalo diať aj v čechách nakoniec je tu najnovší prípad z mája 2013,kde odobrali mamičke syna len na základe neoverených informácíí a domnienok a dodnes syn nemá doma,nevie čo s ním je a kedy ho uvidí..Neviem si predstavit tuto situaciu,ze by sa nieco stalo mne.Nakolko je to zalezitost ktoru riadia vysokopostaveny ludia a je to niekolko rokov zabehnuta vec,ktora je mlynom na peniaze,malo by o tom vediet co najviac ludi,preto prosim pozrite si videa a blogy v linkoch,najdite si cas na to..ide aj o Vase deti,zdielajte to a posielajte komu sa len da,toto nesmieme dopustit aby sa dialo aj u nas,podotykam ,vlada ma v zámere zaviest aj u nas zakon,ktory bude zavazovat kazdeho rodica novonarodeneho dietata zaregistrovat ako ,,statny majetok,,,teda stat bude moct o detoch rozhodovat a bude prvorady pred rodicom.Teraz sa to konkretne deje aj v Skotsku,kde tento zakon uz navrhli!! Prikladam blogy a videa,upozornujem nieje to nic prijemne,ale pozrite si to,pocuvajte hlavne to o som hovoria..tiez som to najprv nechcela pozerat,som slaby zaludok,ale nakoniec som sa prekonala a som rada,lebo keby som si to nepozrela nemam ani paru o tom co v skuťocnosti deje!!!..ospravedlnujem sa za diakritiku,pisem to s velkymi emociami a vedla mna pobehuje dokolečka moja malá ratolesť,takze som rada ze to sklbim aspom takto v rychlosti.. 🙂
Este pre info,ten kto nemusi zbytocne nedavajte fotky Vasich deti sem na MK..ked tak si to zablokujte len pre priatelov..aj toto je zdroj toho aby si tu niekto mohol vyslovene vybrat dieta ktore sa mu paci..neriskujte to..ja som zmazala vsetko,pripadne zablokovala len pre ludi ktorych poznam!!! 😔

http://www.topky.sk/cl/100370/1350795/Erika-zuf...
http://nataliablahova.blog.sme.sk/c/328036/Dava...

warholette
2. sep 2013

@tara ale ano, si homofobicka. diskriminujes ludi na zaklade ich sexualnej orientacie a este si na to aj pysna. bravo. zasluzis si potlesk! 😠
len mi prosim ta povedz, kto teda vychoval vsetkych tych homosexualov, ktori dnes existuju? neboli to nahodou heterosexualne pary? tvoja teoria, ze to dokazali a ze je to dokazane je velmi slaba. nikto to nikdy nedokazal. je to blud a ty to vies, no v zaujme sirit nenavist sa ho nebojis opakovat.

zuzkat1
2. sep 2013

@kikina84 hej. mam link este som nepocula. Ale nepoznam to radio. Je to nabozenske? niekde som zachytila ze hej tak neviem.

kikina84
autor
2. sep 2013

@zuzkat1 nie nieje to nabozenske..je to realisticke radio! odporucam vypocut si to

zuzkat1
2. sep 2013

@kikina84 no ked bude cas vypocujem. Takze nemoderuju to biskupi?

eela
2. sep 2013

@warholette vies moj a tvoj nazor je odlisny preto, lebo ja neuznavam, aby deti vychovavali ludia rovnakeho pohlavia a to je vsetko. Ostatne spekulacie o single matkach a tom co robili zeny v minulosti a teraz nerobia.....to vobec nie je podstatne.
Ak muz a zena chcu mat dieta a nemozu, tak nech im medicina pomoze, aj ja som bola pred par rokmi na takej klinike.....ale muz a muz, alebo zena a zena, to proste pre mna nie je OK. Bodka

Dalsia vec, preco sa ja divim tvojim nazorom (a mozno aj niekolko inych ludi) je ta, ze tu na Slov. nefunguje take ze ina zena vynosi dieta niekomu inemu, aj ked ides na umele oplodnenie, vyzaduju si, aby tvoj partner siel s tebou, teda bol pritomny!!!.. Dost si neviem predstavit, ze by som tam stretla dvoch chlapov a keby aj hej, tak co by s nimi urobili...a neviem o tom, ze by povolili oplodnenie paru zena zena. Ak ma niekto taku skusenost, nech ma opravi.

Vies, ziaden extrem nie je dobry, a podla mna, v dnesnej dobe sa chceme tak vsetci extremne zrovnopravnovat, muz - zena, hetero - homo a ja neviem co vsetko este, ze to zasadne vedie potom ku krize tradicnych hodnot.
Ja som za uznavanie tradicnych hodnot v zmysle rodina= muz a zena. Nemusis polemizovať o single matkach alebo single otcoch, proste hovorim o podstate. Viac k tomu hadam netreba dodavat.

eela
2. sep 2013

@zuzkat1 homosexualom sa mozno narodis, ale nenarodis sa ako psychopat, toho z teba vie z velkej casti urobit vychova, prostredie v ktorom zijes a urcita psych danost....

zuzkat1
2. sep 2013

@eela nechapem ako to suvisi s temou. To ako ked zijes v stastnej rodine ale rodicia su homosexuali tak vychovaju psychopata?

eela
2. sep 2013

@zuzkat1 no asi tak ze psychopata vychocat vies, homosexuala mozno nie, ale ak by zilo dieta v rodine kde ma dvoch homno rodicov...co by z neho vychovali???? Jednoducha otazka. ved dieta prebera vzorce spravania v prvom rade svojich rodicov.... aky vzor mu da homo par??? Suhlasim s tym, ze pre take dieta je uplne prirodzene, napr. zena a zena tvori par a pre neho je to realita, berie to ako beznu vec. A potom co.... laicky si odpovedz, na to nikto nepotrebuje studovat psychologiu.

eela
2. sep 2013

@zuzkat1 Aby to bolo teda uplne jasne, myslim si, ze z neho nevyrastie klasicky orientovane hetero dieta, aj ked sa ako homo nenarodil.

zuzkat1
2. sep 2013

@eela to by sme zas opakovali co uz odznelo. Nemyslim ze take dieta bude automaticky gay a skusaju aj deti z beznych rodin-nie preto ze sa nevedia zaradit ale len tak. A co ti dnesni gayovia a gayovia 50nici a starsi? kto ich vychoval? Takze podla teba je dietatu lepsie v decaku nez v milujucej hoci homo rodine? A co sa psychopatov tyka-veru mnohi sa tak uz narodia.

warholette
2. sep 2013

@huxy cize ked sa tebe nieco nezda normalne, tak to akoze neodsudzujes? ale prave naopak, ty ich presne za to odsudzujes, tak sa netvar ako nevinna kvetinka.

@kikina84 v akom americkom casopise si citala tuto statistiku?
bol to prestizny casopis Salon? http://www.salon.com/2013/06/05/worlds_largest_...
v tom sa totiz pise ze taketo deti su OK.
bol to casopis Bostonskej Univerzity?
http://www.bu.edu/today/2013/gay-parents-as-goo...
v tom sa pise to iste, deti homosexualnych rodicov sa maju rovnako dobre ako deti heterosexualnych,
urcite si ten clanok necitala v NY Daily News
http://www.nydailynews.com/life-style/health/ch...
tam sa totiz pise, ze homosexuale rodiny vychovavaju zdravsie deti
zo stranky American Assosciation for Marriage and Family Therapy
http://www.aamft.org/imis15/content/consumer_up...
Most research studies show that children with two moms or two dads fare just as well as children with heterosexual parents. In fact, one comprehensive study of children raised by lesbian mothers or gay fathers concluded that children raised by same-sex parents did not differ from other children in terms of emotional functioning, sexual orientation, stigmatization, gender role behavior, behavioral adjustment, gender identity, learning and grade point averages. Where research differences have been found, they have sometimes favored same-sex parents. For example, adolescents with same-sex parents reported feeling more connected at school. Another study reported that children in gay and lesbian households are more likely to talk about emotionally difficult topics, and they are often more resilient, compassionate and tolerant.
kedze citas americke casopisy, verim ze nebudes mat problemy s tymito clankami a ze si z nich aj nieco zoberies 😉

zuzkat1
2. sep 2013

@eela podla mna z nich vyrastie to cim sa narodili a navyse nebudu diskriminovat a odsudzovat

warholette
2. sep 2013

@eela len preto, ze sa to tebe nepaci neznamena, ze to nie je normalne alebo ze ta to nepaci aj inym ludom.
co sa tyka nahradneho materstva, nie, ako take nie je zatial na slovensku legalne, ale deje sa. ved si precitaj o tom temu tu na koniku.
a ze dnes sa chceme vsetci extremne zrovnopravnovat? akoze mat ludske prava rovnake pre vsetkych??? to si az tak mimo, ze ti vadi aj to, ze vsetci chcu mat ludske prava? pretoze tie nie su len pre bielych heterosexualov, ale aj pre ciernych, hnedych, ruzovych, homosexualov a asexualov. este nikdy som nepocula, ze by niekomu tak strasne vadilo to, ze by mali vsetci rovnake prava a povinnosti.

lulka12
2. sep 2013

@warholette No nečítala som všetko ale zvrtlo sa to až na homofóbiu.... Ak niekto pokladá homosexualitu za normálnu a nechal sa strhnúť modernou dobou a prijímať všetko čo ponúka okolitý svet za normu tak je to choré...
Homosexulia bola vyňatá z psychických chorôb na základe silných tlakov na Svetovú zdr. organizáciu WHO v časoch hipiss..
Potom sa vo svete začala presadzovať sloboda prejavu homosexulaity a dospelo to do štádia registrovaných partnerstiev a adopcie detí...
Medzi úchylky ktoré sa radia za psychické poruchy sa radia iné deviácia ako pedofília , zoofiília a iné...
Lenže na základe ústupkov ktoré sa urobili homosexuálom sa začínajú skupiny ,ktoré potrebujú na svoje sexuálne uspokojenie deti 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 A tak sa pýtam kam to môže v tomto chorom svete zájsť ak si budeme zaužívané morálne normy stále prispôsobovať dobe......
Zdá sa mi ,že tebe by prospelo vypočuť si to vysielanie najviac , aby si bola v obraze
http://www.slobodnyvysielac.sk/redata/other/pla...

huxy
2. sep 2013

@warholette 😀 ja sa netvárim ako nevinná kvetinka.ľudí homosexuálnych neodsudzujem,ale nikdy nebudem s tým súhlasiť,že je to normálne.ako som písala,mám jedného gaya kamoša,ale ako píšem,nemyslím,že je to ok.musíš asi do ľudí rýpať,že?no ja sa s tebou hádať nebudem.

zuzkat1
2. sep 2013

@lulka12 co je ta relacia homofobne orientovana?? Homosexualita je orientacia. Zoo,pedo,geronto a ostatne filie su deviacie,uchylky. To sa neda porovnavat.

tara
2. sep 2013

@warholette pouzivas velmi silne slova, ja opakujem a budem si stat za svojim, ze nikoho som nikdy nediskriminovala a v ziadnom pripade nesirim nenavist. neprekrucaj moje slova, dorazne ta o to ziadam. suhlasi tu vela ludi, ze deti patria rodicom! to znamena, zene a muzovi, ktori ziju v manzelstve. to je cele. ziadam ta, aby si uz nereagovala na moje prispevky formou tvojich fabulacii. vdaka!

zuzkat1
2. sep 2013

@tara a deti ktore nemaju rodicov? Su siroty alebo rodicia nemaju zaujem. Bude im lepsie v decaku?

warholette
2. sep 2013

@tara
"ja nie som homofob, nech si ziju s kym chcu, ale nech sa do toho netahaju deti! dieta ma zit jedine so svojimi rodicmi a tymi su MUZ a ZENA" ak zacinas vetu slovami Ja nie som XX, ale YY - to nie je diskriminacia?
Ja nie som rasista, ale nechcem byvat vedla ciganskej rodiny.
Ja nie som proti zenskym pravam, ale zena patri do kuchyne, nie do politiky.
Ja nie som homofob, ale gayovia si nezasluzia mat rodinu.
Citis to?
Citis tu skrytu nenavist, kde to tebe "nevadi", ale...
A to je presne diskriminacia.
Kde ostatne skupiny nemozu mat to, co ty, ale...
Aj gayovia mozu mat svoje biologicke deti. Mozu mat aj maju. Co s nimi?
Co s detmi, ktore maju zena a muz mimo manzelstva?
Co tvoja fabulacia, ako bolo "dokazane", ze z deti homosexualov vyrastu homosexuali? To si kde nabrala? Alebo to uz odrazu nie je fabulacia?
Na tvoje prispevky reagovat budem, pokial budem mat argumenty. Za to, ze tebe uz dosli, nemozem.

warholette
2. sep 2013

@lulka12 neviem co je na homosexualite moderne, bola tu uz v casoch starovekeho grecka 😉

lulka12
2. sep 2013

@warholette Áno bola aj incest bol už od praveku a pre čoho dnes v spoločnosť odsudzuje....??????????????
Aj iné choré veci by sme našli od Adama a Evy ...aj pedofília aj nekrológia aj sadizmus všetko tu je odjakživa aj kanibalizmus....Však ,že 😝 😝 😝 😝 😝
Aj otroctvo bolo odjakživa a prečo nie je... ???
Detská práca ????????A menovať by sa dalo donekonečna...
Homosexualita bola aj bude , ale nevidím dôvod robiť takú podporu menšine a oporu v zákonoch ..Už sa v niektorých krajinách robí z menšiny väčšina aba sme neboli homofóbny.......
Ak v rade OSN sedí polovica inak orientovaných postupne sa choré zákony tlačia aj inde....

lulka12
2. sep 2013

@lulka12 Oprava nekrofilia 😀 😀 😀

victory1
2. sep 2013

Toto mi uz pripada ako hoax...tato tema ako bububu na vsetkych portaloch a na aj tu konovi sa opakuju... Ano, na jednej strane je to chore, ze si s dietatom nemozem "robit, co chcem", na druhej strane mnoziace sa kauzy o zneuzivanych a tyranych detoch zaplnaju stranky novin.
Osobne si myslim, ze tato myslienka /ako aj samotna juvenilna justicia/ nie je sprostost, ale samozrejme to zkur...via ludia, resp. uradnici, prehnane aktivne socialne pracovnicky. Ono je to vlastne super pocit, ze mozem o niekom rozhodovat, nie? 😠

A vy ste tu sa trochen kocky odklonili od diskusie, riesite tu prava homosexualov. Ano @lulka12, WHO vyclenila homosexualitu z kategorizacie pohlavnych deviacii, ale nie na zaklade tlaku "deti kvetov" a sexualnej revolucie v 60-tych rokoch, ale z dovodu rozsiahlych vyskumov, nielen psychologickych, genetickych ale aj biologickych. Jednoducho homosexual svojou orientaciou /za predpokladu, ze je to normalny, zdravy jedinec/ nikomu neublizuje..pripady homosexuality su aj v prirode, pozorovali to u viacerych jedincov zo zivocisnej rise...a ine sexualne "odchylky" pozorovane u zvierat neboli.
Osobne si stale myslim, ze zi a nechaj zit...ak niektora nezijete v homosexualnom partnerstve, nemate ani potuchy, v com vsetkom vam legislativa brani, a ani o tom, ako by ste svoje deti vychovavali..Btw. deti nemaju priklad len u rodicov, ale aj u starych rodicov, priatelov ich rodicov, a samozrejme nieco pochytia aj v skole....
Osobne budem vzdy za to, ze radsej vyrastat v akejkolvek rodine /vylucujuc tyranov a psychicky narusenych ludi/ ako vyrastat v decaku... 😝

lulka12
2. sep 2013

@zuzkat1 Nedá ale v Holansku a ešte v iných krajinách už pedofilovu žiadajú rovnaké ustupky ako sa urobili homo...
Je to tam spomenuté...
Je to aj o tom ako sa snažia mocný do postkomunistických krajín dostať "gender teóriu " už do škôlok.... Rodina bude rodič+rodič a nie mama a oco.....a veľa ďalšieho

victory1
2. sep 2013

@lulka12 ..pedofilia, nekrofilia, sadizmus su deviacie, pri ktorych devianti niekomu ublizuju /aj ked v pripade nekrofilie ublizuju len pozostalym/ ...homosexualita neublizuje, je len proti urcitym nami stanovenym "normam"....ci su chore, alebo nie, zalezi od nasho stupna vyvoja a tolerancie... 😉

lulka12
2. sep 2013

@victory1 Áno neubližuje , ale ak chce homosexuál deti , kde ich vezme .... No JJ im v tom vytvorí podmienky... Oni nechcú hocijaké odložnené , nekvalitné z domovou....
Ak si dnes dovolíme ustúpiť od určitých noriem kde ustúpi generácia o 10 rokov a 20 rokov... Normy mravnosti sa nedajú len tak posúvať ....
Podľa mňa sa o homosexualiite tak veľa hovorí ,že mladý človek má pocit ,že ak je hetero tak nejde s dobou..

No a skupina ľudí , ktorá má zaujem o deti aby tolerovali rôzne partnerstva si musí novú generáciu vychovať v novom duchu...
Čiže deti stratia zdravú predstavu o rodine.... Rodina je mama a otec + deti . Žiadny rodič jedna + rodič dva a dieťa jedna a dieťa dva......

zuzkat1
2. sep 2013

@lulka12 to mas odkial ze nechcu deti z decaku? A v dnesnej dobe ked sa predostrie v skole ze mama a oco tak polovica deti sa citi blbo lebo maju 5teho otca.

warholette
2. sep 2013

@lulka12 homosexuali mozu mat aj svoje biologicke deti, o tom vies, ze? preco by nechceli deti z detskych domovov? mozno preto, ze by chceli mat svoje biologicke deti, ako kazdy iny clovek?
ked uz hovoris o tych mravnostnych normach, pamatas si casy ked zeny nesmeli ukazat ani clenok, lebo to bolo nemravne? ked sa spodne pradlo a plavky nosili po kolena? ked slobodnu matku nazyvali prespanka a jej dieta bastardom? mas pocit, ze dnes ked zeny nosia minisukne a plavky maju miniaturne rozmery a na to, aby ta neodsudzovala polka dediny, nepotrebujes sobasny list, sme vsetci nejako mravne ohrozeni?

victory1
2. sep 2013

@lulka12 To, co pises, to je fikcia.."oni nechce hociake odlozene, nekvalitne deti z domovov"...
Normy mravnosti - ako to nazyvas, sa posuvaju neustale. Vztah zeny a muza z dvadsiatych - tridsiatych rokov sa v priebehu nie storoci, ale par rokov diametralne zmenil. Uz nepozname dvorenie, pozname predmanzelsky sex, vztahy bez papiera...toto bolo kedysi nemyslitelne. Urcite to je aj oslabenim vplyvu RK cirkvi. Ale taktiez bolo nemyslitelne, aby zena zivila muza, po financnej stranke...Toto vsetko v dnesnej dobe tolerujeme, akceptujeme...dnes na zaklade tlaku medii akceptujeme aj neveru, ktora pred par rokmi bola absolutne spolocensky nepripustna.
Co keby sme to nechali na tu generaciu o tych 10-20 rokov? Dnes jednoducho nevytvoris ani modely spravania sa , ani akceptacie noriem, ktore bude o tych 10-20 rokov platit...Dnes mozes so vselicim nesuhlasit, pretoze si zviazana dnesnou dobou..ale ta skupina, o ktorej pises, sa jednoducho rozrasta, ci sa ti to paci, alebo nie. A posunutie tych noriem uz nastalo, len mnohi si to este nevsimli. Su pary, ktore su rozvedene, maju noveho partnera rovnakeho pohlavia a vychovavaju spolu dieta z predchadzajuceho heterosexualneho partnerstva...Mor na nich????? Kto je ten, kto moze sudit a nenavidiet? A kto je vizionar, aby mohol predpokladat, ako sa spolocnost vyvinie o 10 rokov?

victory1
2. sep 2013

@warholette absolutny suhlas...len si ma o par minut predbehla! 😉 😀