icon

Dávajte si pozor - môžete prísť o dieťa

kikina84
30. máj 2013

Ahojte rodicia deti,pisem sem tuto temu lebo mi to neda,pozrela som si istý dokument a konkrétne prípady okolo neho a som šokovaná !!! mám už niekoľko dní strach o moju dcéru,bojím sa aby mi ju nevzali,bojím sa ju dať aj do škôlky,lebo mám strach,že ked pre nu jedneho dna prídem po robote,ona tam nebude!!
Pokial sa toto dialo s pani Ivankou Boorovou v dalekom Anglicku,tak mi to samozrejme bolo veľmi luto a drzala som palce zo vsetkych sil,aby im deti vratili a pevne som dúfala,že mne sa nič podobné nestane,resp.že tento problém po zmedializovaní už nebude takým problémom a prestanú sa tieto veci diať.No časom sa to začalo diať aj v čechách nakoniec je tu najnovší prípad z mája 2013,kde odobrali mamičke syna len na základe neoverených informácíí a domnienok a dodnes syn nemá doma,nevie čo s ním je a kedy ho uvidí..Neviem si predstavit tuto situaciu,ze by sa nieco stalo mne.Nakolko je to zalezitost ktoru riadia vysokopostaveny ludia a je to niekolko rokov zabehnuta vec,ktora je mlynom na peniaze,malo by o tom vediet co najviac ludi,preto prosim pozrite si videa a blogy v linkoch,najdite si cas na to..ide aj o Vase deti,zdielajte to a posielajte komu sa len da,toto nesmieme dopustit aby sa dialo aj u nas,podotykam ,vlada ma v zámere zaviest aj u nas zakon,ktory bude zavazovat kazdeho rodica novonarodeneho dietata zaregistrovat ako ,,statny majetok,,,teda stat bude moct o detoch rozhodovat a bude prvorady pred rodicom.Teraz sa to konkretne deje aj v Skotsku,kde tento zakon uz navrhli!! Prikladam blogy a videa,upozornujem nieje to nic prijemne,ale pozrite si to,pocuvajte hlavne to o som hovoria..tiez som to najprv nechcela pozerat,som slaby zaludok,ale nakoniec som sa prekonala a som rada,lebo keby som si to nepozrela nemam ani paru o tom co v skuťocnosti deje!!!..ospravedlnujem sa za diakritiku,pisem to s velkymi emociami a vedla mna pobehuje dokolečka moja malá ratolesť,takze som rada ze to sklbim aspom takto v rychlosti.. 🙂
Este pre info,ten kto nemusi zbytocne nedavajte fotky Vasich deti sem na MK..ked tak si to zablokujte len pre priatelov..aj toto je zdroj toho aby si tu niekto mohol vyslovene vybrat dieta ktore sa mu paci..neriskujte to..ja som zmazala vsetko,pripadne zablokovala len pre ludi ktorych poznam!!! 😔

http://www.topky.sk/cl/100370/1350795/Erika-zuf...
http://nataliablahova.blog.sme.sk/c/328036/Dava...

kikina84
autor
3. sep 2013

@bubulka722
@svetlusska baby aj tu sa da pripojit.kazdy den nove aktualizacie a pripady zo sveta,ohladne Juvenilnej justicie
https://www.facebook.com/#!/stopjuvenilnejjusti...
https://www.facebook.com/#!/groups/418533751590...

kikina84
autor
3. sep 2013

@bubulka722 keby len Lajčákovi.najnovše sa kráse vyjadrujú aj herečka Flašíková Beňová a madam Pietruchová 😠

https://www.facebook.com/monikaflasikovabenova?...

svetlusska
3. sep 2013

@kikina84 ano som aj v tichto skupinach...o tejto teme som ani nevedela len mi nahodou vyskocila naboku...

kikina84
autor
3. sep 2013

@svetlusska je ich tu zalozenych aj viac 🙂

svetlusska
3. sep 2013

@kikina84 tak ja sledujem hlavne tu ktoru som dala plus tu na fb...

bubulka722
3. sep 2013

@kikina84 Všetko mám v oku. 😉 Svine sa odkrývajú, tak sa môžu tešiť, raz im to bude zúčtované.
Založila som tu tému JJ ešte začiatkom januára. Nikoho to vtedy akosi netrápilo a všetci si naivne mysleli, že to do tejto banánovej republiky nedorazí. Stačí pár mesiacov a ľuďom sa otvárajú oči? No konečne, DOBRÉ RÁNO SLOVENSKO!
Nemyslím to posmešne, len ma vie neskutočne rozčúliť slovenská ignorácia a laxný prístup. Všetko máme priamo pod nosom a napriek tomu to stále mnohí nevidia. https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/juvenilna-justicia/

happyfrog80
4. sep 2013

@kikina84 ked dieta place?Tak to by som mohla nahlasit aj ja negrov,tam dvojrocne abo trojrocne dievcatko place pravidelne denne aj pol hodiny ,myslim ze ju zatvoria do miestnosti kde je otvorene okno a seru na nu rodicia a je im jedno ako to znasaju ostatní na bytovke ...ale neviem zistit cislo bytu bo to je bytovka oproti ale ten rev je stredujuci pre mna ,ved to sa nerobi aby ju tak dlho nechali revat a denne.
Ale aj tak im ju neveznu bo je cierna malicka.😉 keby to bola moja tak uz ju nemam .

zuzkat1
4. sep 2013

@happyfrog80 rasizmus ti nieco hovori?

happyfrog80
Odpoveď bola odstránená
divosko
4. sep 2013

tak toto som nemala ani vidiet, ani citat, normalne sa mi scvrkava zaludok:((( neuveritelne kam to vsetko moze az zajst...:(ja proste nemam viac slov....

zuzkat1
4. sep 2013

@happyfrog80 na toto nemam koment... Len dufam ze toto nie si naozaj ty a ze sa tu len dobre bavis

kikina84
autor
Odpoveď bola odstránená
bubulka722
4. sep 2013

Poprosím všetkých prispievajúcich aby začali naozaj konštruktívne debatovať na túto veľmi vážnu tému. Je tu pár ľudí, ktorí nepochopia o čom to celé je. Tak vás prosím vy ostatné, ktorým život a budúcnosť vašich detí nie je ukradnutá, nevšímajte si ich a prestaňte na ne reagovať. Strácate energiu, ktorú je potrebné použiť v tejto alarmujúcej situácii na niečo oveľa zmysluplnejšie. Prosím vás, príďte na pochody za rodinu a život, stiahnite si petíciu a začnite zbierať podpisy, píšte zodpovedným sviniam na ministerstvách, ale preboha už nemrhajte čas rozčulovaním sa a vypisovaním tým čo si to vôbec nezaslúžia. Okrem toho vôbec netušíte čo sú to za ľudia a o čo im tu vlastne ide. Sme v hodine 12.-tej a ak konečne tento národ teraz nepovstane, tak my sme naozaj stratená generácia.

@zuzkat1 Tolerancia je pre teba významný pojem, neznášaš diskrimináciu ktohokoľvek a na budúcnosti vlastných detí ti nezáleží? Pochop prosím, že tu už nejde o ľudské práva, ale presadzovanie práv menšín ako LGBT na úkor väčšiny spoločnosti. Ak poznáš základnú definíciu demokracie, tak chápeš, že toto už nemá s ňou nič spoločné. Skús si vypočuť aspoň reláciu z archívu Slobodného vysielača zo dňa 30.8. 2013 a postav sa tvárou realite. Prosím!

bubulka722
4. sep 2013

@happyfrog80 Prosím váž slová, ak ti naozaj ide o dobrú vec, nie je na mieste takto reagovať.

zuzkat1
4. sep 2013

@bubulka722 ty o com? Zato ze neznasam rasizmus? Pri slove "neger" sa mi otvara noz vo vacku. A ano myslim si ze homosexualne pary maju narok na adopciu deti-legalne z dd. To vsak neznamena ze podporujem Juvenilnu justiciu. Viem co to znamena a nechcem to na slovensku. Nie kazdy kto je proti JJ musi byt automaticky diskriminujuci rasista.

tara
4. sep 2013

@bubulka722 list je uz podpisany, je aj odpoved.

canama
4. sep 2013

@bubulka722 mas uplnu pravdu! uz treba konecne debatovat na tuto temu konstruktivne. len bohuzial aj jedna aj druha strana ciastocne fabuluje a ciastocne ma pravdu. aj v tej relacii na slobodnom vysielaci odzneli bludy. ale pacila sa mi tam ta myslienka ustavneho zakona o rodine, to by mohla byt cesta. v tej relacii tiez odznelo, ze najlepsie sa nici nepriatel zvnutra. teda druha moznost je zapojit sa do programu profi nahradnych rodin a tak zabezpecit (spon sama za seba) aby opustene deti vyrastali v zdravych rodinach.

bubulka722
4. sep 2013

@tara Viem čítala som, je to hajzel.

bubulka722
4. sep 2013

@zuzkat1 Mám rovnaký názor na rasizmus ako ty, nevadia mi dokonca ani homosexuáli, nemám dôvod nikoho šikanovať, len preto že je o niečo iný ako ja. Oveľa radikálnejšie reagujem ak sa šliape po mojich právach a to je hlavným problémom týchto dní. Homosexuálov si vybrali len ako skupinku vykonávateľov zvráteností a poslúžia len vykonať špinavosti sociálnych inžinierov v najvyšších lóžach. Je to tak všade, najskôr ľudí rozdelia podľa náboženstva, farbi pleti, národnosti alebo sex. orientácie a potom ich podľa vlastných plánov začnú štvať proti sebe. Heslo Rímskej ríše "Rozdeľuj a panuj" dnes funguje silnejšie ako si mnohí uvedomujú. Tu predsa nejde o iných, tu sa dnes hrá o budúcnosť tvojej vlastnej krvi veľmi zvrátenou cestou, zaobalenou do práv LGBT skupín. Stále to nevidíš? Tu predsa vôbec nejde len o toleranciu a dobro medzi ľuďmi, tak preboha never na pekné rečičky.

bubulka722
4. sep 2013

@canama Máš pravdu, treba jednoznačne presadiť v NRSR zákon chrániaci tradičnú rodinu, presne na vzor Maďarska. Myslím, že razantné odmietnutie gender ideológie a zakotvenie zákona tradičnej rodiny by nám dalo zase pár kľudných rokov. Myslím, že dnes už konečne ľudia chápu kto nám to vládne, takže to znamená, že ľudia nemôžu zaspať a musia neustále pozerať na prsty papalášom vo vláde. Ak tento zákon niekedy prejde a začne platiť v tomto štáte JJ, budú sa diať šialené veci. Týmto ľuďom to nebude jedno, my nie sme škandinávci, ani kelti, ani angličania, ani odpad európy v amerike. Sme Slovania a verím, že v ťažkých časoch sa znova prebudí duch tohto národa.
Vieš, stať sa náhradným rodičom je začať hrať ich hru a to myslím nedokáže človek s charakterom. Bolo by to možné jedine v prípade, že by sa k tomu pripojilo vysoké percento ľudí. Vtedy sa dá predpokladať, že by to mohlo mať význam...

tara
4. sep 2013

@canama
@bubulka722 stat sa pestunom? ako hovorili na slobodnom vysielaci pravidla: pestun ma byt chladny, odmerany, nevytvarat si zvazky s dietatom, pretoze dieta pojde o pol roka alebo rok dalej, do dalsej rodiny. dokazala by si to? aj tebe by ho o rok vzali. a co ked sa dostaneme k tym nepravym, ktory sa nechcu hrat tuto hru? mne je luto vsetkych deti. ja len ked vidim na ihrisku, ako sa tie malinke bytosti snazia pochopit zivot, ako sa ucia, ako si ich my mamy k sebe tulime, aky je nevinny ten detsky clovek, tak mi je do placu ked viem, co sa chysta. tiez si myslim, ze slovania boli vzdy bojovnici, a nenechali by sme to len tak. moj otec je byvaly vojak, ovlada cele dejiny a hovoril, co robili slovania. su schopni vrazdit, ked ide o ich rodiny, o ich vlastnu krv. natrafili na nespravny narod, skusaju nas. skusaju, co si ktora krajina da. sestra mi citala zaujimavy clanok o propagovani jednej zazracnej tabletky proti otehotneniu, ktora sa pretlaca za umyslom zvysenia potratov aj v prostedi gender. vedeli ste o tom, ze mame podpisany zakon o zakaze "chemickeho" potratu? v nasej krajine je to prisne zakazane. a to vraj nevie OSN ani EU. ale skusili to a je to tu! preco? lebo to dovolili a nepriznali, aky zakon je u nas! nie sme povinni nic prijat, nic co nas ohorzuje uzakonit. a to nasi kompetentni vedia. len ci to priznaju, ked nepriznali hore uvedene.

bubulka722
4. sep 2013

@tara Presne ako píšeš. Je to tak s tou možnosťou náhradnej rodiny. Popravde nikdy by nikto nemal viac čisté svedomie ak by vzal za pestúnstvo tieto špinavé prachy. Ja som človek pevných zásad a moje svedomie je pre mňa viac ako všetky materiálne hodnoty tohto skazeného sveta. Milujem deti, ich čistú dušičku a preto mi to stále nedá pokoj. Modlím sa, plačem, prosím pána Boha a zároveň si uvedomujem, že ak by sa stalo naozaj to najhoršie, tak potom tras sa každý poslanec vďaka ktorému bol tento zákon schválený, tras sa každý sociálny pracovník, tras sa každý policajt, ktorý bol nápomocný pri tejto genocíde. Pretože BÁŤ SA TREBA TÝCH KTORÝM NEMAJÚ ČO VZIAŤ! Ak vám zoberú deti, tak zrazu všetko prestáva dávať v živote zmysel, nič nie je dôležité, hmotné statky sú nepodstatné a nakoniec človeku nezáleží samému na sebe. Treba naozaj uvažovať kam to môže zájsť a že mnohí ktorí naozaj milujú svoje deti budú konať podľa vzoru "oko za oko, zub za zub". Toto chceme, alebo túto budúcnosť nám chce nanútiť elita prostredníctvom Rady OSN a EU? Si Deus nobiscum , quis kontra nos - ak Boh s nami, kto proti nám.

tara
4. sep 2013

@bubulka722 presne, takto to chapu aj ini a som rada, ze to takto citime. ako povedal jeden otec na FB, ze zufalstvo robi zufale ciny. presne pisu, co su schopni urobit pre svoje deti, kazdy pise, ze nechce byt v kozi toho dotycneho, co mu vstupi do jeho bytu, narusi jeho sukromie a jeho rodinu. verim, ze sme taky narod a ze vieme bojovat, ked ide naozaj o zivoty. ked to dokazali madari a chorvati, ktorym za to nesmierne fandim, tak to dokazu aj slovaci. odteraz ma nedostane nikto na dovolenku do inych krajin, obmedzila som vstupy len na madarsko, chorvatsko a slovensko.

happyfrog80
4. sep 2013

@zuzkat1 no co nahlasim ciernych ,skube mi to bubienky v usiach ten denny rev ,vies ako spanieli nazyvaju cernochov?Tak zalez ,cibulovy smrad citim nadaleko mozu sa kupat aj denne

happyfrog80
4. sep 2013

pokial uvidim ja ze nejaka pleskne dieta tak normalka budem sa stazovat na doticnych socialke ,na verejnosti sa nema vobec bit dieta ci je biele ani farebne

laila22
4. sep 2013

baby ja som dne povedala mojej kamoske o tejto problematike a normalne ma vysmiala, ze co sa plasím, ze kym to uzakonia, tak nase deti budu velke... ze aspon bude viac pracovnych miest na socialke... a zacala ma upokojovat, ze nech sa nebojim... ako keby zozrala vsetku mudrost sveta a ja som za sprostu, co trepe somariny... pritom nema ani paru o co ide..

tara
4. sep 2013

@laila22 nie si sama, to su reakcie - prepac za vyjadrenie - lahostajnych hlupych ludi. ja to uz nemam ako nazvat. tiez som sa s tym stretla, ale nastastie viac je tych, ktory maju rozum a veria. z mojej skusenosti: veria prevazne ti, ktori maju prehlad o politike, hlavne medzinarodnej, ktori pracuju v pribuznych odboroch, ktori sleduju celosvetove dianie, ktori maju proste rozhlad. no a ti, ktori maju klapky, maju len svoj svet a nechcu verit, pretoze je to az tak neuveritelne, ze je tazke tomu uverit. ako som uz napisala mnohokrat - zrejme to bude mojim mottom: najvacsie tajomstvo sa utaji same tym, ze mu nikto neveri. a presne to si o nas myslia elity. ze ti buraci slovanski su taki hlupaci, ze sa im to bude zdat take priserne, ze tomu ani neuveria. ale asi maju zle statistiky, pretoze tu je az velmi vela inteligentnych ludi a ako vravela aj lucie boddington, v UK su prekvapeni, akych mame pravnikov. ze nechcu verit, ako ovladaju pravo a vyznaju sa.

bubulka722
5. sep 2013

@laila22 Niečo podobné som zažila včera. Bola to kamarátka, ktorá má vyštudované právo a vždy som ju považovala za veľmi rozumného človeka. Žiaľ nie je to celkom tak, je ochotná myslieť si len to čo jej je naservírované na zlatom podnose a jej odpoveď bola, že veď to sa deje v Anglicku, to sem nepríde... Z hlboka som sa nadýchla a v duchu si pripomenula známy výrok "Ak ignoruješ utrpenie a biedu iného, nie si hodný nazývať sa človekom. Ako vidím VŠ vám dá vzdelanie, ale nedá vám charakter a inteligentný človek musí mať v sebe obe tieto hodnoty, inak je to všetko k ničomu.

adriku
5. sep 2013

@bubulka722

Veľmi dobrá reportáž o tom ako funguje JJ v UK je na ČT reportéri, ak to tu už náhodou niekto nedal: http://www.ceskatelevize.cz/porady/1142743803-r...

Na rozšírenie obzoru aké sú zámery EU:
http://rodicovstvo.wordpress.com/about/strategi...

odporúčanie UNESCO k sexuálnej výchove:
http://unesdoc.unesco.org/images/0018/001832/18...

Príspevok na Konferencii KBS: Pohľad Katolíckej cirkvi na rodovú rovnosť
http://www.zaborska.sk/?q=node/203

"So schön ist, dass es schöner nicht werden kann"
http://www.welt.de/politik/deutschland/article1...