Dávate si na noc dolu prstene?
Dobry vecer,
davate si na noc dole prstene?
Ak ano, preco?
Dakujem
@lev26 😳😳😳 prestrihli ho?
Ja tiez davam dole mam panicky strach ze mi opuchnu prsty a odumru pocas noci. Ten strach dosiel pred tyzdnom, neviem kde som na to prisla 🤣🤣🤦♀️ doteraz som roky rokuce mala nonstop.
Chceli všetci ale jedna sestrička povedala že aj keby máme dve hodiny davať dole ona to nedovoli že či neviem čo je to v dobrom aj v zlom( boli sme asi len rok manželia vtedy)🤣🤣 bolo pol 1 ráno a vtedy sa ho podarilo dať dole nitkami bolo to strašne a ta bolesť nikdy viac od vtedy mam o 2čisla väcšiu🤣🤣🤣🤣
Nenosim ziadne sperky, vzdy ked si nejake dam, do hodiny ich odlozim, takze isto by som s nicim nespala 🙂
Áno, každý večer.Kremujem si ruky a vadí mi to kvôli prstenom
nedávam dole...
Ja nedávam tiež dole. Ani pri práci hocijakej.
Dávam ich dole hneď ako prídem domov.
Tak ako bez nich nevyjdem z domu, tak ich doma hneď skladám aj s hodinkami a okuliarmi 🤷🏻♀️
Dávam. Mne pri spánku vadí vsekto možné, ešte aj gumička na hlave 🤣 nezaspala by som s ničím mam pocit.
Nie
Ja nosim len obrucku a doma nenosim, davam ju dole hned ako pridem domov. Aj nausnice, znesiem este retiazku, ale to len poslednu dobu, lebo kvoli malym detom som ani to nenosila.
Nikdy už roky
ja davam dole po prichode domov vsetky sperky zo seba. Doma mi vadia, s prstenmi nerada upratujem.
tiež dávam dole po príchode domov…
Prva vec, co robim, ked pridem domov. Jednak by mi zavadzali pri praci, jednak mam pocit, ze by som nemala dostatocne ciste ruky.
Dávam, raz sa mi stalo, že mi pod obrúčkou v noci naouchol tak prst, že som sa na to zobudila a ledva som si ju stiahla dolu... Na nočnom stolíku ma počká aj s náramkami a hodinkami, ráno je to vec 30 sekúnd... Náušnice si nechávam, mám plné uši, ale nosím také malé ďobky, čo mi nezavadzajú
Nedavam dole ani obrucku, ani zasnubny. Uz som si na ne tak zvykla, ze nie som vo svojej kozi ked ich nemam. Raz mi vypadol kamienok z obrucky a dali sme ju do zlatnictva opravit, citila som sa ako bez prstu..😀
Dávam dole
Nie nedávam dole...ani prstene, ani nausnice..
Dávam si všetko prstene, hodinky, náušnice, retiazky žiadnu fóbiu nemám, ale neznesiem to asi by som s tým nevedela zaspať 🤣
Davam dole, lebo v noci by mi zavadzali.
Vsetky sperky davam dole, zavadzia to
Hmmm, to ťa ako napadlo niečo také??? 🫣 Ja nedávam dole nikdy, veď zlatu sa nič nestane, či sa kupem, či spím, či pracujem....
Žiadne nenosím, neznášam to
Dávam si dole len, keď kúpem deti a natieram,aby som ich nepoškriabala 🙂 Ale keď som bola tehotná na noc som si dávala dole vždy, lebo ráno som mala opuchnuté prsty a nebolo to príjemné 🫣

Nie, mam ich stale na ruke