icon

Dávate si na noc dolu prstene?

18. apr 2025

Dobry vecer,

davate si na noc dole prstene?
Ak ano, preco?

Dakujem

petamich
18. apr 2025

Nie, mam ich stale na ruke

lev26
Autor odpoveď zmazal
autor
18. apr 2025

@lev26 😳😳😳 prestrihli ho?
Ja tiez davam dole mam panicky strach ze mi opuchnu prsty a odumru pocas noci. Ten strach dosiel pred tyzdnom, neviem kde som na to prisla 🤣🤣🤦‍♀️ doteraz som roky rokuce mala nonstop.

lev26
18. apr 2025

Chceli všetci ale jedna sestrička povedala že aj keby máme dve hodiny davať dole ona to nedovoli že či neviem čo je to v dobrom aj v zlom( boli sme asi len rok manželia vtedy)🤣🤣 bolo pol 1 ráno a vtedy sa ho podarilo dať dole nitkami bolo to strašne a ta bolesť nikdy viac od vtedy mam o 2čisla väcšiu🤣🤣🤣🤣

vanilkovazmrzka
18. apr 2025

Nenosim ziadne sperky, vzdy ked si nejake dam, do hodiny ich odlozim, takze isto by som s nicim nespala 🙂

luccija
18. apr 2025

Áno, každý večer.Kremujem si ruky a vadí mi to kvôli prstenom

deti95060810
18. apr 2025

nedávam dole...

leveta
18. apr 2025

Ja nedávam tiež dole. Ani pri práci hocijakej.

nikaeli
18. apr 2025

Dávam ich dole hneď ako prídem domov.
Tak ako bez nich nevyjdem z domu, tak ich doma hneď skladám aj s hodinkami a okuliarmi 🤷🏻‍♀️

lucia13022023
18. apr 2025

Dávam. Mne pri spánku vadí vsekto možné, ešte aj gumička na hlave 🤣 nezaspala by som s ničím mam pocit.

ivik4
18. apr 2025

Nie

nevenka
18. apr 2025

Ja nosim len obrucku a doma nenosim, davam ju dole hned ako pridem domov. Aj nausnice, znesiem este retiazku, ale to len poslednu dobu, lebo kvoli malym detom som ani to nenosila.

cukroska
18. apr 2025

Nikdy už roky

hradnapani
18. apr 2025

ja davam dole po prichode domov vsetky sperky zo seba. Doma mi vadia, s prstenmi nerada upratujem.

biba_18
18. apr 2025

tiež dávam dole po príchode domov…

mandzula
19. apr 2025

Prva vec, co robim, ked pridem domov. Jednak by mi zavadzali pri praci, jednak mam pocit, ze by som nemala dostatocne ciste ruky.

abcabcada
19. apr 2025

Dávam, raz sa mi stalo, že mi pod obrúčkou v noci naouchol tak prst, že som sa na to zobudila a ledva som si ju stiahla dolu... Na nočnom stolíku ma počká aj s náramkami a hodinkami, ráno je to vec 30 sekúnd... Náušnice si nechávam, mám plné uši, ale nosím také malé ďobky, čo mi nezavadzajú

leuska0910
19. apr 2025

Nedavam dole ani obrucku, ani zasnubny. Uz som si na ne tak zvykla, ze nie som vo svojej kozi ked ich nemam. Raz mi vypadol kamienok z obrucky a dali sme ju do zlatnictva opravit, citila som sa ako bez prstu..😀

nelka93
19. apr 2025

Dávam dole

rachel36a
19. apr 2025

Nie nedávam dole...ani prstene, ani nausnice..

zuzubb007
19. apr 2025

Dávam si všetko prstene, hodinky, náušnice, retiazky žiadnu fóbiu nemám, ale neznesiem to asi by som s tým nevedela zaspať 🤣

domkakvet
19. apr 2025

Davam dole, lebo v noci by mi zavadzali.

taktotedanie
19. apr 2025

Vsetky sperky davam dole, zavadzia to

margotka17
19. apr 2025

Hmmm, to ťa ako napadlo niečo také??? 🫣 Ja nedávam dole nikdy, veď zlatu sa nič nestane, či sa kupem, či spím, či pracujem....

trisha_r
19. apr 2025

Žiadne nenosím, neznášam to

kate12
19. apr 2025

Dávam si dole len, keď kúpem deti a natieram,aby som ich nepoškriabala 🙂 Ale keď som bola tehotná na noc som si dávala dole vždy, lebo ráno som mala opuchnuté prsty a nebolo to príjemné 🫣