DEDRA - ekologická drogéria. Máte skúsenosti?
Ahojte, máte skúsenosti s týmito výrobkami- ekologickej drogérie? Pracujete niekto pre ňu, alebo predávate jej výrobky? Chcem sa spýtať: ste spokojné s výrobkami, alebo s predajnou činnosťou?
......veľmi pekne ďakujem za vaše odpovede. 🙂
ahoj, pouzivam tuto znacku, vela veci odtial a tiez som velmi spokojna
Použivam dedru no aj napriek spokojnosti moja dcerka mala vyrážky z gelu na čiene pradlo.Nemožem ho použivat lebo by som musela všetko pradlo prat zvlašt.Aviváže su užasne ultragel nedám dopustit papuče som zodrala troje.Vela vyrobkov prišlo poškodených dolamany štipec do vlasov rozbity poharik štyri lave papuče puzdro na okuliare odraté.napriek tomu rada objednam znovu.
Ja som zasa nebola spokojná s pracími tabletami, podľa mňa boli slabé, určite sa nevyrovnajú Persilu,či Arielu.No aviváže boli silné, stačilo pridať pár kvapiek.
Ja pre dedru pracujem niečo cez rok ako koordinátorka a som nadmieru spokojná 🙂
@michaelamaranesi ahoj, prosím ťa, chcela by som urobiť prvú objednávku a pridať sa do rodiny dedrušiek 😀 dá sa nejak dostať ku katalógu v tlačenej podobe, či to je len online? a oplatí sa to? objednávajú si u teba ľudia, keď v podstate si môže každý objednať sám cez eshop, bez sprostredkovateľa? díky za odpoveď
Ahojte,
ja spolupracujem s Dedrou už takmer 6 rokov. Kym som sa k nej dostala vyskusala som vselico, avon, oriflame, sperky, parfemy, hracky a pod. ale jedine dedra splnila moje ocakavania nielen co sa tyka zarobku (dnes mna a moju dceru zivi dedra - len pre info som rozvedena matka, dnes uz 7,5 rocnej dcery), ale aj kvalitou a co ja osobne velmi ocenujem, dedra si vazi svojich ludi a robi pre nich maximum.
Ak by som zacala vymenovavat vsetky vyrobky, ktore pravidelne pouzivam nielen ja, ale cela moja rodina, blizky, priatelia, este prednedavnom aj pre mna ulne cudzi ludia, asi by som tu bola velmi dlho, skusim teda v skratke, osobne drogeriu navstevujem uz len koli zubnej paste, kefke na zuby, farbe na vlasy, samponu, hyg. vreckovkam a toaletnemu papieru. Vsetko ostatne, ci uz ohladne kozmetiky (dokonca uz aj vlozky je v dedre mozne kupit), alebo cistiacich prostriedkov, ci pracich praskov, gelov, tabliet, avivaznych kondicionerov..atd pozivam vylucne z dedry.
Za vsetky spomeniem aspon jeden, ktory je pre mna TOP a to je OVENGRIL - cistic na rury a grili - pripojim aj foto, co tento zazracny prostriedok dokaze a bez akejkolvek namahy. Cistim nim nielen ruru a gril, ale aj plechy na pecenie a pekace, misky z varneho skla, dokonca som nim dokazala vycistit aj hrniec s pripalenou ryzou, zehlicku, vycistil aj dlho usadzovanu mastnotu na sitku do fritezy a aj disky na aute..
Mozno si niekto povie, ze vyrobky su drahsie, ako bezne dostupne cistiace, ktore si kupite v drogerii.
Nikomu tento nazor neberiem, lebo ja som ho mala tiez, kym som prostriedky nespoznala. Prostriedky su koncentraty, teda sa davkuju v omnoho mensich mnozstvach na ake ste zvyknute pri prostriedkoch kupenych v drogerii a teda aj dlhsie vydrzia, takze ked si to prepocitate zistite, ze v konecnom dosledku su vyrobky lacnejsie a co sa tyka ucinnosti, to sa s tymi v drogerii porovnavat ani neda. A navyse jedna sa o ekologicke prostriedky!!!
Okrem predaja vyrobkov som aj koordinator, teda ak mate nejake otazky, ci uz ohladne vyrobkov, alebo potrebuje pomoct s registraciou, kludne napiste, rada poradim, pomozem.
meggi0201
mas pravdu, kazdy si moze objednat sam cez eshop, ale pokial si objedna ktokolvek cez eshop sam bez sprostredkovatela (koordinatora) NAKUPUJE ZA KATALOGOVE CENY, teda neziska ziadnu zlavu A NEMOZE VYUZIVAT VSETKY VYHODY, ktore dedra ponuka
trosku poopravim, nejadna sa o 30% zlavu, ale marzu, co je rozdiel!!!
@michaelamaranesi
a ako sa možem stať koordinatorom, čo to obnaša a aké to má pre mna výhody, chcem si kupovať výrobky lenb pre seba nechcem to robiť na biznis
@michaelamaranesi
ok dakujem našla som to 🙂
@michaelamaranesi
a tá zlava je kedy možná, hned na začiatku asi nee, pedpokladám, až ked sa stanem koordinátorom, nič také to som sa v obchodných podmienkach nedozvedela
@peres64 zlavu máš hned pri prvoobjednávke ale musíš udať do vyplnenej objednávky číslo koordinátora 🙂
@peres64 toto číslo má každý zaregistrovaný predajca

aj ja som s Dedrou spokojná