DEDRA - ekologická drogéria. Máte skúsenosti?
Ahojte, máte skúsenosti s týmito výrobkami- ekologickej drogérie? Pracujete niekto pre ňu, alebo predávate jej výrobky? Chcem sa spýtať: ste spokojné s výrobkami, alebo s predajnou činnosťou?
......veľmi pekne ďakujem za vaše odpovede. 🙂
ja som z okr. Martin, ak by niekto niečo potreboval, pomôcť poradiť objednať, nie je problém. napíšte mi sem do IP. Ja osobne som dlho váhala, ale teraz som spokojná, koruny z dedry si dávam bokom a veru ma neraz zachránili.
@iva123a domovská stránka Dedry je www.dedra.cz 🙂
@maria263 nakupna cena to je vlastne minus tych30% vsak?no a k prvemu katalogu sa ako dostanem.a este otazocka,ked niekto chcenejaky vyrobok,moze si ho objednat aj sam cez dedraonline.sk,,pre neho to nie je ziadny rozdiel ci si to objedna cez predajcu alebo sam cez tu stranku,nie??
@iva123a Príklad: Výrobok Bianco 66 Tabs TB00081 stojí v katalógu (t.j KC) 19,99 eur (pre neregistrovaných kupujúcich), ty ale tento výrobok kúpiš za nákupnú cenu 16,66 eur (marža 30%). Predávaš ho ale za 19,99 eur, teda tvoj zárobok z tohto produktu je 3 eur. Objednať sa dá cez predajcu ale aj bez neho. No je tu rozdiel, teda podľa predajcu. Ja napríklad davám vzorky, darčeky zadara 🙂 A keď objednáš cez predajcu, tak neplatíš poštovné, ktoré činí 6,60 eur 🙂
Kto by chcel skúsiť katalógový predaj - Dedra ponúka ekologické výrobky, špičkovej kvality, všetko do domácnosti , pomôcky, doplnky, široký sortiment ...za dostupné ceny.
Žiadne povinné odbery, pracujete kedy chcete a koľko chcete. Žiadne záväzky, žiadne vklady.Objednám, poradím, zaregistrujem. Viac info do IP.
Dedru vrelo odporúčam, robím ju od novembra, dlho som sa jej bránila, ale je fakt super, a ak vo vašom okolí niekto s dedrou nerobí, máte vyhraté. Pomôžem, poradím, napíšte. Prajem pekný deň. 🙂
@cencula
@betuska131g
@maria263 zienky, potrebujem si mesacne cosi popri rodicovskej privyrobit. ako ste spokojne, co sa penazi tyka? viem, ide hlavne o to, ci je zaujem o vyrobky - mam pocit, ze oriflame a avon ladies su uz na za kazdym rohom a teda to uz asi velmi nevynasa jednotlivcom. Ako je na tom ale DEDRA? Napr. ja som zatial od nikoho nedostala ziaden katalog, napriek tomu, ze som si prelistovala ich katalog a su tam super veci. Z toho usudzujem, ze sa este velmi nedostala do povedomia a mohla by som mat celkom dobru zakazku, nie?
Vdaka moc za kazdy detail, info 🙂 simona
Máš pravdu, Dedra ešte nie ja taká rozšírená a to je výhoda. Drogéria skvelá. Mám stálych zákazníkov, ale vždy sa nájde aj niekto nový. Ak sa tomu venuješ, tak sa dá aj zarobiť
@micak
kto bude mať záujem robiť s dedrou, ochotne pomôžem , teraz je aj dobrý katalog
ahojte .... aj ja pracujem s Dedrou.... najskôr som si objednávala cez známu a teraz som sama predajcom.... som z okresu Čadca... ako už písali baby, so všetkými výrobkami som veľmi spokojná.... mám malé deti a už len kvôli nim kupujem tieto ekologické výrobky... máme čističku a tam hocijaké výrobky nesmú ísť - tak to je ďalší dôvod, prečo nakupujem cez Dedru... ak by ste niekto chceli vedieť viac kľudne sa ma opýtajte... ja som zatiaľ vyskúšala: aviváže - krásne vône, mäkké prádlo, Oxydoo - zničí 99,9 % baktérii, vyčistil mi aj škvrnu čo mi ostala na tričku keď som si farbila sama doma vlasy :D, Protector - ochrana práčky, gél do umývačky riadu - netreba už pridávať ani soľ, ani leštidlo, stačí toho máličko a hlavne umývačka vám nádherne vonia, WC gély - krásne voňajú, sú husté, stačí málinko a pekne vyumýva misu (a neničí "dobré" baktérie v ČOV :D), Ceramicum - na sklokeramickú dosku - krásne sa leskne a neostávajú šmuhy, objednala som si aj 6-dielnu sadu Vanderdom na koženú sedačku - máme ju bielu, ale pri malých deťoch je stále všelijakej inej farby len nie bielej :D... Privat spa ultragel - krásne vyčistil hrdzu okolo batérie aj odtoku - vrelo odporúčam, stačí len trochu naniesť, nechať chvíľu pôsobiť a hotovo... a ešte veeeľa veci.... teraz som sa dala na objednávanie oblečenia v super zľavách ;)
buchtula2027 si to krásne napísala, zdielam tvoj názor
tu je najnovsi katalog: http://katalogy.dedra.cz/catalogue-6/#page=301
... ale aktuálne sú aj katalogy 5 a 4
... a este jeden dotaz.... kupovala som cez znamu, vtedy som to mala za katalogove ceny.... teraz som sama predajcom a tym, ze som uviedla do prvoobjednavky do kolonky koordinator - číslo koordinatora, nakupujem so zľavou 30 % a 20 % a to sa oplatí ;)
ahoj neviete o niekom kto by chcel tieto šaty a žabky? žabky sú pánske https://www.dedra.cz/cz/produkty/?detail=FC9862S
https://www.dedra.cz/cz/produkty/?detail=FC980541
Dodra je dobrá a kvalitní firma. Je zajímavé že téměř ke každému jejímu výrobku najdete alternativu od Eurony. Kdo nevěří tak koukněte tady. https://www.google.cz/?gws_rd=ssl#q=eurona+by+c...
Moja stránka na FB: https://www.facebook.com/dedra.vt Ak by mal niekto záujem o výrobky, rada objednám. Ak sa chcete registrovať, rada Vám pomôžem. Stačí napísať 🙂
@daniela.m Dobrý deň, chcela by som pracovať s Dedrou
poprosim niekoho z Trencina ,po vasich clankoch som sa rozhodla pridat medzi vas...objednavala som oriflame ,ale moja sponzorka ma neustale tlacila do doho aby som jej dohadzovala ludi...to nie je moja parketa,vypadla som a hladam nahradu,dakujem
ak má niekto záujem s dedrou, rada pomôžem, či už som vaša koordinátorka alebo nie, samozrejme sa nebránim, ak by ma niekto za koordinátorku chcel. RADA POMOZEM. Môžete mi napísať do IP
ponuka spolupráce-možnosť privyrobiť si s českou firmou DEDRA
jedná sa o katalogový predaj eko drogerie,domácich potrieb,bytových doplnkov a iných komodít
Registráciou získate: možnosť nákupu so zľavou
maržu vo výške 30%
každý mesiac nový katalog
mimoriadne akcie
darčeky za nákup
môžete registrovať nových záujemcov a vytvoriť si stály príjem
Viac info v IP

Ahojte,aj ja spolupracujem s Dedrou,poradim,pomozem a ak by niekto chcel tak objednam,alebo moze somnou spolupracovat,som zo zapadoslovenskeho kraja-Trenčin,mail.renca108@azet.sk