icon

DEDRA - ekologická drogéria. Máte skúsenosti?

leniciatko
10. jún 2010

Ahojte, máte skúsenosti s týmito výrobkami- ekologickej drogérie? Pracujete niekto pre ňu, alebo predávate jej výrobky? Chcem sa spýtať: ste spokojné s výrobkami, alebo s predajnou činnosťou?
......veľmi pekne ďakujem za vaše odpovede. 🙂

renca108
18. mar 2014

Ahojte,aj ja spolupracujem s Dedrou,poradim,pomozem a ak by niekto chcel tak objednam,alebo moze somnou spolupracovat,som zo zapadoslovenskeho kraja-Trenčin,mail.renca108@azet.sk

iva123a
4. apr 2014

@maria263 chcem sa opytat ze ked objednam z dedry,potom vyrobky mam z 30% zlavou? ci to len ked som predajca.lebo nasla som stranku dedraonline.sk a su tam tie iste ceny,to si pito niekto moze objednat priamo stade a nemusi oslovovat dedra predajcov,ci?chapem to spravne?

iva123a
4. apr 2014

@yapaka ale potom ten koordinator z toho nic nema ked to da za zlavnenu cenu,,,nie?

cencula
5. apr 2014

ja som z okr. Martin, ak by niekto niečo potreboval, pomôcť poradiť objednať, nie je problém. napíšte mi sem do IP. Ja osobne som dlho váhala, ale teraz som spokojná, koruny z dedry si dávam bokom a veru ma neraz zachránili.

maria263
5. apr 2014

@iva123a áno, chápeš to správne, ale nebudeš mať výrobky s 30% zľavou. Tie budeš mať len ako predajca 🙂

maria263
5. apr 2014

@iva123a domovská stránka Dedry je www.dedra.cz 🙂

maria263
5. apr 2014

@iva123a koordinátor predáva výrobky za katalógové ceny (uvedené v katalógoch a na nete), on ich nakupuje za nákupne ceny, a ten rozdiel je jeho zárobok 🙂

iva123a
5. apr 2014

@maria263 nakupna cena to je vlastne minus tych30% vsak?no a k prvemu katalogu sa ako dostanem.a este otazocka,ked niekto chcenejaky vyrobok,moze si ho objednat aj sam cez dedraonline.sk,,pre neho to nie je ziadny rozdiel ci si to objedna cez predajcu alebo sam cez tu stranku,nie??

maria263
5. apr 2014

@iva123a Príklad: Výrobok Bianco 66 Tabs TB00081 stojí v katalógu (t.j KC) 19,99 eur (pre neregistrovaných kupujúcich), ty ale tento výrobok kúpiš za nákupnú cenu 16,66 eur (marža 30%). Predávaš ho ale za 19,99 eur, teda tvoj zárobok z tohto produktu je 3 eur. Objednať sa dá cez predajcu ale aj bez neho. No je tu rozdiel, teda podľa predajcu. Ja napríklad davám vzorky, darčeky zadara 🙂 A keď objednáš cez predajcu, tak neplatíš poštovné, ktoré činí 6,60 eur 🙂

maria263
5. apr 2014

@iva123a takže jednoznačne cez predajcov si objednaj alebo sa sama staň predajcom 🙂

iva123a
5. apr 2014

@maria263 a darčeky dávaš aké a odkiaľ.to ostatné už konečne chápem 🙂 dakujem za tvoj čas 🙂

maria263
5. apr 2014

@iva123a ta podľa sezóny a ponuky. Momentálne dávam veľkonočné vajíčka-ozdoby. Ja si ich zakúpim a potom dávam k objednávku nad istú sumu (napr. nad 15eur) 🙂

betuska131g
3. máj 2014

Kto by chcel skúsiť katalógový predaj - Dedra ponúka ekologické výrobky, špičkovej kvality, všetko do domácnosti , pomôcky, doplnky, široký sortiment ...za dostupné ceny.
Žiadne povinné odbery, pracujete kedy chcete a koľko chcete. Žiadne záväzky, žiadne vklady.Objednám, poradím, zaregistrujem. Viac info do IP.

cencula
4. máj 2014

Dedru vrelo odporúčam, robím ju od novembra, dlho som sa jej bránila, ale je fakt super, a ak vo vašom okolí niekto s dedrou nerobí, máte vyhraté. Pomôžem, poradím, napíšte. Prajem pekný deň. 🙂

micak
30. máj 2014

@cencula
@betuska131g
@maria263 zienky, potrebujem si mesacne cosi popri rodicovskej privyrobit. ako ste spokojne, co sa penazi tyka? viem, ide hlavne o to, ci je zaujem o vyrobky - mam pocit, ze oriflame a avon ladies su uz na za kazdym rohom a teda to uz asi velmi nevynasa jednotlivcom. Ako je na tom ale DEDRA? Napr. ja som zatial od nikoho nedostala ziaden katalog, napriek tomu, ze som si prelistovala ich katalog a su tam super veci. Z toho usudzujem, ze sa este velmi nedostala do povedomia a mohla by som mat celkom dobru zakazku, nie?
Vdaka moc za kazdy detail, info 🙂 simona

maria263
30. máj 2014

@micak Ja som sa tiež toho obávala a teraz robím objednávku každý týždeň, toľko ich mám...stačí to dať najavo, že robíš s dedrou, ja na to využívam FB najme...a ide to jedna radosť 🙂

maria263
30. máj 2014

@micak a robím dokonca aj Oriflame 🙂 ten ide slabšie, ale ide aj on

betuska131g
30. máj 2014

Máš pravdu, Dedra ešte nie ja taká rozšírená a to je výhoda. Drogéria skvelá. Mám stálych zákazníkov, ale vždy sa nájde aj niekto nový. Ak sa tomu venuješ, tak sa dá aj zarobiť
@micak

cencula
1. jún 2014

kto bude mať záujem robiť s dedrou, ochotne pomôžem , teraz je aj dobrý katalog

buchtula2027
3. jún 2014

ahojte .... aj ja pracujem s Dedrou.... najskôr som si objednávala cez známu a teraz som sama predajcom.... som z okresu Čadca... ako už písali baby, so všetkými výrobkami som veľmi spokojná.... mám malé deti a už len kvôli nim kupujem tieto ekologické výrobky... máme čističku a tam hocijaké výrobky nesmú ísť - tak to je ďalší dôvod, prečo nakupujem cez Dedru... ak by ste niekto chceli vedieť viac kľudne sa ma opýtajte... ja som zatiaľ vyskúšala: aviváže - krásne vône, mäkké prádlo, Oxydoo - zničí 99,9 % baktérii, vyčistil mi aj škvrnu čo mi ostala na tričku keď som si farbila sama doma vlasy :D, Protector - ochrana práčky, gél do umývačky riadu - netreba už pridávať ani soľ, ani leštidlo, stačí toho máličko a hlavne umývačka vám nádherne vonia, WC gély - krásne voňajú, sú husté, stačí málinko a pekne vyumýva misu (a neničí "dobré" baktérie v ČOV :D), Ceramicum - na sklokeramickú dosku - krásne sa leskne a neostávajú šmuhy, objednala som si aj 6-dielnu sadu Vanderdom na koženú sedačku - máme ju bielu, ale pri malých deťoch je stále všelijakej inej farby len nie bielej :D... Privat spa ultragel - krásne vyčistil hrdzu okolo batérie aj odtoku - vrelo odporúčam, stačí len trochu naniesť, nechať chvíľu pôsobiť a hotovo... a ešte veeeľa veci.... teraz som sa dala na objednávanie oblečenia v super zľavách ;)

cencula
3. jún 2014

buchtula2027 si to krásne napísala, zdielam tvoj názor

buchtula2027
4. jún 2014

tu je najnovsi katalog: http://katalogy.dedra.cz/catalogue-6/#page=301
... ale aktuálne sú aj katalogy 5 a 4

buchtula2027
4. jún 2014

... a este jeden dotaz.... kupovala som cez znamu, vtedy som to mala za katalogove ceny.... teraz som sama predajcom a tym, ze som uviedla do prvoobjednavky do kolonky koordinator - číslo koordinatora, nakupujem so zľavou 30 % a 20 % a to sa oplatí ;)

cencula
28. jún 2014

ahoj neviete o niekom kto by chcel tieto šaty a žabky? žabky sú pánske https://www.dedra.cz/cz/produkty/?detail=FC9862S
https://www.dedra.cz/cz/produkty/?detail=FC980541

ekologickadrogerie
5. júl 2014

Dodra je dobrá a kvalitní firma. Je zajímavé že téměř ke každému jejímu výrobku najdete alternativu od Eurony. Kdo nevěří tak koukněte tady. https://www.google.cz/?gws_rd=ssl#q=eurona+by+c...

maria263
16. júl 2014

Moja stránka na FB: https://www.facebook.com/dedra.vt Ak by mal niekto záujem o výrobky, rada objednám. Ak sa chcete registrovať, rada Vám pomôžem. Stačí napísať 🙂

nyiragonga19
25. aug 2014

@daniela.m Dobrý deň, chcela by som pracovať s Dedrou

hurmi
17. sep 2014

poprosim niekoho z Trencina ,po vasich clankoch som sa rozhodla pridat medzi vas...objednavala som oriflame ,ale moja sponzorka ma neustale tlacila do doho aby som jej dohadzovala ludi...to nie je moja parketa,vypadla som a hladam nahradu,dakujem

cencula
17. sep 2014

ak má niekto záujem s dedrou, rada pomôžem, či už som vaša koordinátorka alebo nie, samozrejme sa nebránim, ak by ma niekto za koordinátorku chcel. RADA POMOZEM. Môžete mi napísať do IP

nikita72
23. sep 2014

ponuka spolupráce-možnosť privyrobiť si s českou firmou DEDRA
jedná sa o katalogový predaj eko drogerie,domácich potrieb,bytových doplnkov a iných komodít
Registráciou získate: možnosť nákupu so zľavou
maržu vo výške 30%
každý mesiac nový katalog
mimoriadne akcie
darčeky za nákup
môžete registrovať nových záujemcov a vytvoriť si stály príjem

Viac info v IP