Demar čižmy/Demat mammut

28. jan 2023

Caute baby, viem ze so snehulami demar je vacsinou dobra skusenost, vlastne som nepocula ze by na ne niekto nadaval. Detom som ich kupila na zimu.. synove drzia, ide o dcerine.. kupila som jej najprv snehule.. za mesiac tak xoslapala patu ze sa jej od spodu urobili diery a desne jej do nich tieklo. Sla som teda do obchodu a predavacka mi odporucila mammuty. Moze byt mokro, sucho, 10 stupniv a to dieta ma stale v tych topankach vlhko.. vysusam kazdy den. Myslela som ze sa jej noha poti ale to neexistuje ze by az tak. Mate podobnu skusenost?

pondelok01
28. jan 2023

10 stupnov je na mamuty teplo, to bude mat spotene. Ale je to ovcie runo, do druheho dna by malo byt suche. Ak tam nema nejaku viditelnu trhlini, ze by po klincoch postupala, tak neverim, ze jej do mamutov tecie.

galganka
28. jan 2023

Mammuty sú do mínus 30, alebo nejako tak majú pisané. V plus desať musia byť nohy megaspotené.

tamvtme
28. jan 2023

Urcita ma.spotenu nohu, ved to su gumaky, pokial nema dieru, nema ako do nich tiect...

sibrez
28. jan 2023

mojim ich davam v tomto pocasi bez vlozky a i tak maju spotene nohy sem tam, s vlozkou ich davam len ak idu do kopy snehu alebo su minusove teploty

autor
28. jan 2023

Tych 10 stupnov bolo obrazne.. teraz je u nas rano tak -4 a cez den okolo 3 stupnov..

hiddenobject
28. jan 2023

Ano, syn mal v nich tiez spotene nohy. Mylslela som, ze su dierave, tak som vyskusala test, dala som ich do vody a vnutri bolivuplne suche. Takze je to potenim vnutri mokre.

slavomira236
28. jan 2023

Tak do nich treba len tenké ponožky..moja ich tiež teraz nosí nemá ich vlhké vnútri...tvojmu dieťaťu sa asi viac potia nôžky..

pondelok01
28. jan 2023

Hlavne ich treba dat vzdy po vyzuti pekne do tepla, ja som si prave obula svoje, co boli tyzden v aute, a ovca-neovca, su studene a vlhke a neprijemne.

autor
28. jan 2023

@pondelok01 davam ich vzdy na susic topanok