icon

Demonštrácia sily v Nemecku: Máme sa obávať?

24. aug 2024

Demonstracia sily, ci naco je dobre prevalcovat 9000 mestecko 50 000mi vyznavacmi koranu v 350 stanoch...?

Demonštrácia sily v Nemecku: Máme sa obávať?
Strana
z9
lenkasarka
26. aug 2024

@haley7897 prečo ho nezatknu hned, ale až keď skončí vojna?

vevesh
26. aug 2024

@dobryden skusim ti odpovedat protiotazkou- aku cenu ma sloboda? Mier uz skusili vymenou za slobodu- aj tak nic nedosiahli tym, ked pristupili na vazenie- iba dalsie a vacsie zotrocenie. Palestinci idu na "totalku". Zidia nie, tym ked bude zle,pride na mier. Z dobreho sa tazko na zle zvyka. ..

majulino
26. aug 2024

@stanulienkat trápne neskutočne. Prečo nepíšeš ako jeden podobný pako, ktory ich nazýva Russmi?! A teraz k téme, čo majú moslimovia v Nemecku spoločne s Ruskom? Či vyjadrím sa aj keď totálne odveci?

haley7897
26. aug 2024

@lenkasarka lebo su stale uprostred sudneho procesu. On ma na hlave mrte obvineni z korupcie a podvodov a tym padom je to samozrejme zdlhavy proces. Vstupom do vojny s hamas sa vsetko spomalilo, takmer zastavilo. Nemoze sa dostavit na pojednavania, bezpecnostny risk, pes zozral domacu atd. Akonahle vojna pominie Bibi je naspat full time na sude. A to on fakt nepotrebuje. A ohľadom vojnovych zlocinov pokial viem tak to ma ICC stale na stole a zatial nerozhodli

haley7897
26. aug 2024

@vevesh palestincania hlavne nemaju co stratit. Nemaju ziadnu perpspektivu. Ale ze ziadnu.

vevesh
26. aug 2024

@haley7897 to si velmi malo ludi v eu uvedomuje. Ja len dufam v dalsie volby v nemecku a dufam, ze sucasna garnitura, ktora taktiez uzakonila to, k comu sa vyjadrovat smie a ako, pojde pa pa a zaroven nenaskoci pravicova radikala🙄🙄 totizto za palestinu sa v sucasnom nemecku nesmie vyjadrit🤐

haley7897
26. aug 2024

@vevesh radikalna pravica je neskutocne na vzostupe. Vsade v Europe. U nas tiez musis opatrne z vyjadreniami inak from the river to the...jail...
Som veľmi zvedava na vase volby. Hlavne udalosti ako ten utok par dni dozadu im velmi nahravaju. Ludia su uz bez tak z ekonomickych dovodov na hrane a ked im niekto povie, ze pravica ich problemy vyriesi... pozri UK par tyzdnov dozadu. Inak tusis ci sa preukazalo ze bol za tym IS alebo sa len random niekto akoze is prihlasil. Vcera ked som pozerala nebolo nic, co by potvrdilo doveryhodnost informacie.

eva8
Autor odpoveď zmazal
eva8
26. aug 2024

@haley7897 podla mna to mohol byt aj zufaly Syrcan, ktoreho
rodinu zbombardoval Izrael nemeckymi zbranami v uteceneckom tabore v Libanone. A IS len vyuzil situaciu a prihlasil sa, aby rozsieval strach a nezapadol do zabudnutia.

haley7897
27. aug 2024

@eva8 je to mozne, alebo sa len in sam identifikuje ako 'radoby' IS ..(?) Nenasla som k tomu nejake revantne info. Zatial vsetko len dohady a neoverene info.
Lebo ja napriklad nie uplne verim o IS pozadi pri utoku v moskve a od tej doby vzdy vcelku spozorniem.

dobryden
27. aug 2024

@haley7897 Som nazoru ze zidia v tomto pripade hrali od zaciatku osídľovania nefér,ziaden narok na uzemie nemali,jednoducho si to vzali.
Ale uz to trva dlho aby sa obe stráni navzajom vrazdili.

stanulienkat
27. aug 2024

@majulino stupila som ti na rusofilny otlak? A co ze to ma spolocne s Nemeckom? No vsetci sa obavaju a nadavaju na moslimov v Nemecku, ale nikoho nezaujima, ze aj v rusku maju giganticku zakladnu nasi mierumulovni slovanski bratia. Maju tam najvacsiu mesitu v Europe a je tam mega mnozstvo tychto fanatikov. Pozri Kadyrova a jemu podobnych. Tito moslimovia nie su nebezpecni? Len ti vo vyspelej Europe? Nie, su nebezpecni aj ti v zaostalom russku. Mozno este viac pod vedenim trpaslika z Moskvy.

eva8
27. aug 2024

@haley7897 to nie je o.k., ze noze v Nemecku sa stavaju take bezne, ako stralba v USA.
Kam ten svet speje? Mali sme sa az prilis dobre, nevazime si to.
Moc a vlastnictvo budu vzdy vo vyslni. A co ludia?

majulino
27. aug 2024

@stanulienkat rusofilny? Nie, môj názor je, že ich všetkých treba rad radom pozatvárať a súdiť za zločiny proti ľudskosti ako na východe, tak aj na západe.

Strana
z9