Demonštrácia sily v Nemecku: Máme sa obávať?
@dobryden skusim ti odpovedat protiotazkou- aku cenu ma sloboda? Mier uz skusili vymenou za slobodu- aj tak nic nedosiahli tym, ked pristupili na vazenie- iba dalsie a vacsie zotrocenie. Palestinci idu na "totalku". Zidia nie, tym ked bude zle,pride na mier. Z dobreho sa tazko na zle zvyka. ..
@stanulienkat trápne neskutočne. Prečo nepíšeš ako jeden podobný pako, ktory ich nazýva Russmi?! A teraz k téme, čo majú moslimovia v Nemecku spoločne s Ruskom? Či vyjadrím sa aj keď totálne odveci?
@lenkasarka lebo su stale uprostred sudneho procesu. On ma na hlave mrte obvineni z korupcie a podvodov a tym padom je to samozrejme zdlhavy proces. Vstupom do vojny s hamas sa vsetko spomalilo, takmer zastavilo. Nemoze sa dostavit na pojednavania, bezpecnostny risk, pes zozral domacu atd. Akonahle vojna pominie Bibi je naspat full time na sude. A to on fakt nepotrebuje. A ohľadom vojnovych zlocinov pokial viem tak to ma ICC stale na stole a zatial nerozhodli
@haley7897 to si velmi malo ludi v eu uvedomuje. Ja len dufam v dalsie volby v nemecku a dufam, ze sucasna garnitura, ktora taktiez uzakonila to, k comu sa vyjadrovat smie a ako, pojde pa pa a zaroven nenaskoci pravicova radikala🙄🙄 totizto za palestinu sa v sucasnom nemecku nesmie vyjadrit🤐
@vevesh radikalna pravica je neskutocne na vzostupe. Vsade v Europe. U nas tiez musis opatrne z vyjadreniami inak from the river to the...jail...
Som veľmi zvedava na vase volby. Hlavne udalosti ako ten utok par dni dozadu im velmi nahravaju. Ludia su uz bez tak z ekonomickych dovodov na hrane a ked im niekto povie, ze pravica ich problemy vyriesi... pozri UK par tyzdnov dozadu. Inak tusis ci sa preukazalo ze bol za tym IS alebo sa len random niekto akoze is prihlasil. Vcera ked som pozerala nebolo nic, co by potvrdilo doveryhodnost informacie.
@majulino stupila som ti na rusofilny otlak? A co ze to ma spolocne s Nemeckom? No vsetci sa obavaju a nadavaju na moslimov v Nemecku, ale nikoho nezaujima, ze aj v rusku maju giganticku zakladnu nasi mierumulovni slovanski bratia. Maju tam najvacsiu mesitu v Europe a je tam mega mnozstvo tychto fanatikov. Pozri Kadyrova a jemu podobnych. Tito moslimovia nie su nebezpecni? Len ti vo vyspelej Europe? Nie, su nebezpecni aj ti v zaostalom russku. Mozno este viac pod vedenim trpaslika z Moskvy.
@stanulienkat rusofilny? Nie, môj názor je, že ich všetkých treba rad radom pozatvárať a súdiť za zločiny proti ľudskosti ako na východe, tak aj na západe.

@haley7897 prečo ho nezatknu hned, ale až keď skončí vojna?