Deň pred svadbou - vaše pocity?
Ahojte, len tak zo zaujimavosti a mozno troska podebatit...Dnes som posledny den slobodna. (Mozno maaalinko nervozna :D ) Ake boli vase pocity den pred svadbou? 🙂
Žiadny stres, ani v deň svadby 🙂
Len stres a nervozita 😁😁😁
@amelia000 Ja som sa tešila..svadbu sme mali v stredu poobede o druhej. Na prvé výročie nášho zoznámenia. Boli sme štyria..ja,on,svedok,svedkyňa..mala som krátke šaty a farebnú kyticu a rytier oblek bez kravaty a okolo krku drevené korálky. Všetkým sme to povedali dva týždne po svadbe 🙂 bola som spokojná..top vysnívaná svadba pre nás,mám šťastie že sme sa v tom zhodli..
@amelia000 moja, gratulujem ❤
Utekaj co najďalej, kým sa ešte dá.

@veronikaszabova dakujem ♥️
Bola som v 4m tehotenstva, od rana na nohach. Kazdych 15min beh na wc a zvracat, 2x injekcia aby som to ustala a vecer namna nezmyselne navrieskala svokra pred mojou rodinou, lebo nic na nasej svadbe nie je podla nej. Takze moje pocity boli take, ze bud ujdem alebo jej ublizim
@petulda333 hmmm ...škoda, že nechápala, že na VAŠEJ svadbe nemá byť NIČ podľa jej a je to len a len VAŠA svadba a podľa vás......muselo to byť náročné, nevoľnosti, vyčerpanie a ona to ešte týmto "zaklincuje"....nečudujem sa ti...aj ja by som jej mala chuť ublížiť.....
@angela85 / ved si nemusela zmenit priezvisko
Ja som dostala hystericky záchvat smiechu - ale vážne. Boli sme sa fotiť 2 dní pred svadbou a keď som dostala záchvat smiechu, museli mi porozopinat šaty, lebo som sa počas smiechu nevedela nadýchnuť 😂😂😂😂
Bola to davno, bola som velmi nervozna, hlavne tyzden pred svadbou, kedze sme to vsetko sami planovali a este z velkej dialky, ziadna pomoc. Chcela som vsetko dat zrusit a odlozit o rok neskor, vobec sa mi uz do nicoho nechcelo, boli sme unaveni. Moj muz to posledne vsetko dotukol, polovica hosti nam zrusila a neprisla, DJ neprisiel, tak poslal za seba nahradu, ale aj tak sme si to uzili s rodinou a blizkymi a vsetko dobre dopadlo, krasny, slnecny, teply den. Oslavovali sme cely vikend. Potom sme sa pobrali este pri jazero, kde sme boli do pondelka, kto neprisiel mal smolu. Teraz by som si to sla niekam uzit sama bez vsetkych :D :D :D Su to same vybavovacky, stresy, nahanacky aj ked to nakoniec stoji zato, je to narocne pre ludi, ak si vsetko planuju sami. Drzim palce. 🙂
@amelia000 jemny stres, ci to vyjde aspon z polovice ako sme planovali, ci sa budu ludia bavit, ale hlavne som bola nervozna z toho, ci neprerevem cely den 😀 Ale urcite som nemala stres z toho, ze ci moj nastavajuci povie nie, ani mi nenapadlo. Tesila som sa na to, ze uvidim vsetkych ludi, ktorych mame radi spolu pokope, ze uvidia co sme si pre nich pripravili. Ja som spala v tu noc uplne v pohode, na druhy den kadernicka, kozmeticka, ziaden stres, este som sa doma nudila, lebo vsetko uz bolo pripravene a len som cakala na cas, kedy sa mozem obliekat :D
@amelia000 mela jsem velkou radost. Nemohla jsem, a stale nemůžu, tomu uverit. Vůbec jsem nebyla nervózní. Naopak jsem se těšila 🙂

@amelia000 no ja som dostala krámy deň pred svadbou a celý deň som pregrcala 😂😂 toľko k mojej svadbe! V najväčších kŕčoch a najsilnejšom krvácaní sme sa fotili! Akože paráda, tak si lahni, tak sa opri, tak si sadni, zaklonit, predklonit no čistá katastrofa! Ešte sa kontrolovať aby to neschytali šaty 😂😂😂 Bože keď si spomeniem