icon

Detské smart hodinky

veronika1754
22. sep 2023

Dobrý deň, prosím vás vedeli by ste mi poradiť detské smart hodinky, tak aby som na nich vedela sledovať pohyb dieťaťa a aby sa dali pripojiť na wifi. Také niečo čo by nemalo žiadne hry ani iné rušivé aplikácie. Potrebujem ich pre prváčku čisto na to aby som ju vedela lokalizovať, prípadne nastaviť bezpečnú zónu. Pozerala som na Google ale je ich tak veľa na rôznych stránkach ktoré nepoznám tak nechcem, respektíve nemám financie na to aby som kúpila niečo čo nebude fungovať. Recenzií som moc nenašla. Ďakujem.

Strana
z10
marylinmary
4. aug 2026

@moncurienula Elegantnejsie ako myslis? Ved displej si vies nastavit, aky chces. Tam je na vyber kopec cifernikov. A remienky sa daju tiez kupit rozne. Aha...

silvusias
5. aug 2026

@marylinmary tie sú naozaj krásne, máš ich doma? sú elegantnejšie, ale stále vyzerajú viac športovo, no na bežné nosenie k rifliam v pohode . Ale je fakt, že ku kostýmu alebo šatám by som si ich asi nedala.

monane
10. aug 2026

@moncurienula veď ja rozumiem, preto som napísala možné riešenie 😉

moncurienula
11. aug 2026

@marylinmary ale takto to vyzera fakt pekne, oni su asi vsetky take mohutne vsak?

julinka65
12. aug 2026

@moncurienula to vobec, take by som si ja napriklad ani len neskusila davat na ruku 😀 rozne velkosti su. ale tieto zenske a aj detske robia v takych uplne prijatelnych velkostiach. ono velkost sa vzdy odvija aj od toho, ze co vsetko je v tych hodinkach natlacene.

dom_evi
13. aug 2026

@julinka65 podla mna je to aj kvoli vselijakym tym snimacom, co smart hodinky oproti klasickym maju zo strany ruky, ci nie? preto su take mohutnejsie.

marylinmary
13. aug 2026

@silvusias To veru nemam, ale chystam sa na ne 😀 Chcela by som ich dostat pod stromcek. Lebo vzdy sa rodina pyta, co by som chcela a nikdy nic nemam, nic nepotrebujem, vsak to pozname. Ale taketo hodinky by som prijala. Aj su prakticke a aj strasne pekne vyzeraju 😍

marylinmary
13. aug 2026

@moncurienula Neviem ti povedat, nazivo som ich este nevidela, ale chystam sa na to. Dam potom echo. Ale podla toho, co pisu, tak mi nepridu velke.

silvusias
13. aug 2026

@marylinmary asi každá to tak robíme. Mňa totiž nikdy nič hneď nenapadne, že čo také by som chcela. Ale dobre si to vymyslela, že povieš nech ti ich kúpia, aj si si pozerala, ktorý konkrétne model?

monane
19. aug 2026

@dom_evi nie preto. ono je to kvôli tomu, že keď tam má byť tá funkcia, že sa dá volať cez ne, majú lokalizáciu a nepotrebujú pre fungovanie byť spárované s mobilom, ktorý by si musela mať nonstop pri sebe, aby si hodinky vedela na 100% využívať, tak všetko to musí byť zabudované v tých hodinkách. a to je to, čo tam zaberá priestor a robí ich mohutnejšie. ale aj to už vedia v dnešnej dobe fakt zminimalizovať, tak to nie je ako keby si mala na ruke príručný počítač 😀

marcelik88
19. aug 2026

Nemyslím si, že lokalizátor je jediná vec, kvôli ktorej sú tie hodinky mohutnejšie. Ono aj snímače teploty tela napríklad urobia svoje.

monane
8. sep 2026

@marcelik88 pri takýchto hodinkách je okrem gps aj sim karta, respektíve celý modul na pripojenie k mobilnej sieti a anténa, čo tiež zaberie nejaké miesto. k tomu batéria, reproduktor, mikrofón, displej a ďalšie senzory.... áno, aj ten snímač teploty niečo zaberie. takže tých dôvodov, prečo sú niektoré hodinky mohutnejšie, bude podľa mňa viac. čím viac nadupané sú, tým aj tá veľkosť bude väčšia.

vikss1
Včera o 05:29

@monane a nie su az prilis robustne na tie tenke detske ruky? nie su velmi tazke?

Strana
z10