Detské smart hodinky
Dobrý deň, prosím vás vedeli by ste mi poradiť detské smart hodinky, tak aby som na nich vedela sledovať pohyb dieťaťa a aby sa dali pripojiť na wifi. Také niečo čo by nemalo žiadne hry ani iné rušivé aplikácie. Potrebujem ich pre prváčku čisto na to aby som ju vedela lokalizovať, prípadne nastaviť bezpečnú zónu. Pozerala som na Google ale je ich tak veľa na rôznych stránkach ktoré nepoznám tak nechcem, respektíve nemám financie na to aby som kúpila niečo čo nebude fungovať. Recenzií som moc nenašla. Ďakujem.
@kitty2803 A máš vypnutú lokalizáciu LBS? My bývame mimo mesta, tak nám je lepsie určovanie polohy cez GPS. Kto býva v meste medzi výškovými budovami, tam má to LBS možno zmysel, ale inak to ukazuje hlúposti, vždy najbližší internetový bod, či čosi také, nie som úplne technik, ale takto mi to bolo vysvetlené..(U nás v obci je to jedno miesto, tam mi ho hodí, keď ho GPS nezachytí).
Môj mal carneo, a z ničoho nič sa nedali zapnúť, išli na reklamačku a vrátili nám peniaze. Teraz má TCL a super. V Appke mu viem nastaviť školský režim, že ich má len ako hodinky a nikde inde sa nedostane a nikto sa mu nedovola. Polohu určuje s rozdielom nejakých 50m.
@veronika1754 ja som neni s carneom spokojna a to sme kupili najdrahsi model. Uz sme sa rozhodli, ze na rok dostava syn telefon. Radsej budem instalovat obmedzovace appiek. Starsia dcera ma mobil, takze viem porovnat presnost a ostatne funkcie - upozornenia a pod., to sa neda ani porovnat.
Ak to chces len na sledovacku, tak telefon mozes dat do aktovky aj zablokovany, aby ho nemohla pouzit, ale ukaze ti jej polohu.
Ja neviem, mozno mame vadny kus, ale handrkovala som sa s tou firmou hodne dlho, kaslem uz na to. Syn mi posle zvukovu spravu a ta pride za 20-30 minut a tak podobne. Poloha lieta jak na kolotoci, podla hodiniek bol syn uz niekolkokrat "uneseny".
@niekto2hy Aha, chapem uz. Dakujem. Mozno to suvisi, ale skor si myslim, ze chyba bude v hodinkach. Lebo ta sprava nema taku velkost, aby trvalo 20 minut, kym mi pride. Toto oneskorenie sa tyka aj opustenie bezpecnej zony. Rano mi pride upozornenie, ze dieta odislo vcera o 15,30 zo skoly.
Poloha lieta hore dole.
Pred dvoma dnami sme dali vecer dobijat hodinky pred spanim. Rano som si nasla SMS aj upozornenie z casu 4:05 ze hodinky klesli pod 20%. Avsak rano mali 73%. Jednoducho sa prestali pocas noci dobijat a potom sa zase zacali.
ahojte, sice je to uz take tesne, ale nakoniec sme sa rozhodli pre agatku na vianoce kupit smart hodinky. podelite sa o skusenosti, s cim ste spokojne? netreba tam asi ziadne specialne funkcie si myslim. ale to gps by som chcela a aby sa dalo volat cez ne.
@samskia toto asi vedia uz vsetky tie lepsie hodinky si myslim. treba si ich porovnat medzi sebou, lebo aj cenovo to je dost podobne. tak aby ste sa rozhodli pre take, pri ktorych vyuzijete co najviac funkcii. napriklad co sa tyka odolnosti voci vode, tam byvaju rozne certifikaty, alebo potom mavaju tie hodinky aj kalkulacku, hry a kadeco.
@julinka65 Aj normalne aplikacie sa daju do niektorych dat, aj sluchatka pripojit napriklad. My sme hlavne podla takychto vymozenosti vyberali. Lebo tak co, cas ti ukazu vsetky 😀
len by som podotkla, ze ak chcete mat darcek pod stromcekom, tak by bolo idealne najnejskor zajtra objednat, aby vam balicek stihol kurier dorucit 🙂
@adryanka66 Ano, to je uz dalsia vec, ale zalezi aj odkial objednavas. My sme z original stranky, ziadne poddruzene predajne, elektra alebo neviem ake stranky. Pekne, nech to mame na istotu 🙂
@julinka65 porovnali sme si viacero znaciek hodiniek a ked sme sa uz pre nejaku rozhodli, tak este aj od nej sme si porovnavali jednotlivy typy hodiniek. takze my to mame teraz presnorene odpredu odzadu. manzel si robil aj tabulku v exceli, takze ak toto nebola dobra kupa, tak potom uz neviem 😀
@adryanka66 uz sme objednali a zajtra by mali prist, tak keby sa nahodou aj nieco prihodili skrz dopravu spolocnost, stale mame rezervu. ja som sledovala aj prispevky na stene aj ine diskusie, manzel to vzal zase z inej stranky. lebo tak nechceli sme nejake lacne za 20 eur, ktore nic nevydrzia a nemaju poriadne ziadne funkcie.
@marylinmary myslis si ze keby objednam akoze z elektra tak tam istotu nemam? preco? ved vela veci sa takto predavaja aj smartfony alebo notebooky,vysavace atd.
@marylinmary aj tam bola lepsia cena ako v tych elektrach mali, ci?
@samskia ved jasne, tomu rozumiem. zase nechces kupovat potom o pol roka, o rok ine. radsej hned nejake poriadne 🙂
Neviete či náhodou nebývajú niekde povianočné výpredaje na tieto smart hodinky? Veľa vecí sa tak dá zakúpiť za lepšiu cenu, predsa len pred tými sviatkami je to chaos a máločo býva dostupné.
@klaudi31 neviem, ci je to akoze povianocny vypredaj, ale carneo ma niektore detske hodinky v zlave. skus pozriet, akoze zlavy su tam fajne, okolo 20 30 percent 🙂
@adryanka66 a spravi to dost na tej cene myslis? lebo niekedy su tieto percenta ako medveovi malina 😀
@samskia tak ale aspon mas potom istotu ze ste dobre vybrali 😀 uz len aby ich chcel synator nosit 😀
@julinka65 tohto by som sa inak aj ja realne obavala ze by boli nemotorne a najma teraz cez zimu ked si predstavim rukavice kombineza alebo bunda 🙈
@darinagod tak ono je to aj o zvyku si myslim. mam kolegu, ktory nosi take obrovske hodiny, ze ja by som ich mala pri posteli ako budik 😀 ale hovoril, ze on to ani nevnima. aj na toto obliekanie som sa ho pytala a ze normalne si len natiahne mikinu alebo sveter na hodinky a oblecie si bundu, ze cela veda. ze aj jeho deti to tak robia, co nosia hodinky, ze ani raz nepocitil, ze by bol konkretne s tymto problem.
@julinka65 to si neviem predstavit 😀 ako mna osobne hodinky ominaju, nie som na ne zvyknuta a neviem ci si take dieta moze tak lahko zvyknut mat nieco na ruke v podstate nonstop ked doteraz nic. a druha vec ze ci by ich to v skole nejako nerozptylovalo a nemali potrebu furt do nich tukat 😀

@lubka668 presne tak to robím kliknem na zelenú slzicku dám si vyhľadať kde sa nachádza a ukazuje mi to aj 15 km inde ako sa dieťa nachádza, neviem prečo.. Keď sme ich kúpili ukazovali presnú polohu nášho bytu.. Presnú adresu, potom sme išli aj k rodičom bývajú cca 15 km od nás a tiež ukazovali presnú adresu bola som nadšená.. A teraz ukazujú úplne somariny.. 15km od reálnej adresy tak ja neviem 😔 kto mi stým pomôže