Detské smart hodinky
Dobrý deň, prosím vás vedeli by ste mi poradiť detské smart hodinky, tak aby som na nich vedela sledovať pohyb dieťaťa a aby sa dali pripojiť na wifi. Také niečo čo by nemalo žiadne hry ani iné rušivé aplikácie. Potrebujem ich pre prváčku čisto na to aby som ju vedela lokalizovať, prípadne nastaviť bezpečnú zónu. Pozerala som na Google ale je ich tak veľa na rôznych stránkach ktoré nepoznám tak nechcem, respektíve nemám financie na to aby som kúpila niečo čo nebude fungovať. Recenzií som moc nenašla. Ďakujem.
@dom_evi Hlavne aby si ich potom nezabudal dat na ruku 😀 To sa u nas zvyklo diat 😀
@marylinmary to fakt? Ja umrem niekedy z tých detí 😂 Raz si aj hlavu niekde asi zabudnú 😀
@nelinka888 to je presne situacia u nas v aute rano dnes. pytam sa, hodinky si si vzala? mala ich na stole pri veciach do skoly, lebo sa nabijali vecer, ked isla spat. jasne, ze nie. celu tasku si zbalila, ale na hodinky uz asi neostalo energie 😀
@samskia nevidela ich určite 😀 Ale tak stáva sa, aspoň vznikajú celkom vtipné situácie. Jasné, že pokiaľ to je len takéto niečo neškodné😉

@monane ja by som mu ich najradšej dala ešte pred letnými prázdninami. Jednak nech si na ne zvykne, že ich má na ruke, ale aj nech sa s nimi naučí robiť. Pôjde v lete k starým rodičom, tak to môžeme otestovať 😉