icon

Detské smart hodinky

veronika1754
22. sep 2023

Dobrý deň, prosím vás vedeli by ste mi poradiť detské smart hodinky, tak aby som na nich vedela sledovať pohyb dieťaťa a aby sa dali pripojiť na wifi. Také niečo čo by nemalo žiadne hry ani iné rušivé aplikácie. Potrebujem ich pre prváčku čisto na to aby som ju vedela lokalizovať, prípadne nastaviť bezpečnú zónu. Pozerala som na Google ale je ich tak veľa na rôznych stránkach ktoré nepoznám tak nechcem, respektíve nemám financie na to aby som kúpila niečo čo nebude fungovať. Recenzií som moc nenašla. Ďakujem.

Strana
z8
silvusias
4. feb 2026

@monane ja by som mu ich najradšej dala ešte pred letnými prázdninami. Jednak nech si na ne zvykne, že ich má na ruke, ale aj nech sa s nimi naučí robiť. Pôjde v lete k starým rodičom, tak to môžeme otestovať 😉

monane
9. feb 2026

@silvusias jaj tak potom áno, to sa tiež využijú, ak chodí aj sám von sa hrávať. a starým rodičom bude asi tiež lepšie, keď sa naučia, že stačí zavolať, ako ho majú zháňať.

dom_evi
9. feb 2026

@silvusias to si veru super vymyslela, aspon si ich dovtedy viac osvoji a budete to mat vsetko uz natrenovane.

marylinmary
10. feb 2026

@dom_evi Hlavne aby si ich potom nezabudal dat na ruku 😀 To sa u nas zvyklo diat 😀

nelinka888
10. feb 2026

@marylinmary to fakt? Ja umrem niekedy z tých detí 😂 Raz si aj hlavu niekde asi zabudnú 😀

samskia
11. feb 2026

@nelinka888 to je presne situacia u nas v aute rano dnes. pytam sa, hodinky si si vzala? mala ich na stole pri veciach do skoly, lebo sa nabijali vecer, ked isla spat. jasne, ze nie. celu tasku si zbalila, ale na hodinky uz asi neostalo energie 😀

silvusias
11. feb 2026

@monane to si nemyslím, že ho spustia z očí, sú s ním veľmi málo, tak si to určite budú chcieť vychutnať, ale aspoň sa s nimi naučí robiť 😉

monane
Včera o 09:12

@silvusias tak som to nemyslela, že by sa ho chceli zbaviť 😀 ale viem podľa mojich detí, že od určitého veku proste boli radšej sami ako sa hrali so starými rodičmi, keď ich mali merkovať. a ak je možnosť, že môže byť vonku na dvore, tak to deti využijú 😀

nelinka888
Včera o 22:07

@samskia nevidela ich určite 😀 Ale tak stáva sa, aspoň vznikajú celkom vtipné situácie. Jasné, že pokiaľ to je len takéto niečo neškodné😉

marylinmary
Dnes o 11:24

@nelinka888 Keby sa to dalo, tak urcite 😂

silvusias
Dnes o 22:11

@monane tak to áno, ja som to zle pochopila 😂

Strana
z8