Diego Jota - výbuch auta
Ahojte, sledujete, ci sa stalo s nim, hadam... :( som si aj poplakala, strasne ich lutujem.
Ako mohlo to auto vybuchnut? Dostali defekt, smyk... A nasledne vybuch.
No normálne auta vybuchujú,občas pri nehodách horia.Niekedy vzblknu len tak,samé od seba.Je to smutné,asi to bol osud.
A keď už zakladas tému,tak aspoň nápis správne meno.Volal sa Diogo
Silné auto, veľká rýchlosť, poškodenie pneumatiky, predbiehanie, šmyk, nezvládnutie....koniec dvoch ľudských životov
Niečo podobné ako Paul Walker,tiež mali nehodu s kamarátom a uhorel v aute ako spolujazdec 😢. Tiež mi slzy vyšli,môj obľúbený herec,ako človek,venoval sa aj záchrane žralokov.
@mirokub kto chce kam …. Je mi to luto , no to je tak , keď človek machruje na aute na ktoré nemá
Nás to veľmi zasiahlo 💔 u nás doma je FC Liverpool súčasťou už takmer 20r takže sme si doma aj trošku poplakali 😪...pretože LFC nieje len klub, LFC je rodina ❤️❤️❤️
YNWA 🖤🤍🕯🕊
Nevyronila som ani slzu - jedine co som si pomyslela, ze na stastie nezabili nikoho ineho koli ich nezodpovednosti. Predstav si, zeby to napikovali do auta s rodinou s malymi detmi a zabili by ich. Isli ako sialenci a tak to aj dopadlo
Môj známy havaroval ani nič vážne sa mu nestalo, akurát narazeny predok a prevrátený na strechu. vyšiel z auta a auto vybuchlo ako z akčného filmu. Vraj začal vytekať benzín a výpary sa hromadili pod autom a v kabíne. Stačilo niečo horúce na časti motora alebo inej časti auta a bolo to. Znovu sa narodil.
to plačeš pri všetkých,ktorí zomrú pri autonehode?
ja ich nelutujem ak to bolo ich vinou.Iné by bolo keby do nich niekto drcol alebo tak nejak ale ak iba frajerili tak presne tak kto chce kam,pomôžme mu tam.Smutné ale koledovali si o to asi sami
Smutne,ze za svoju hlupost doplatili zivotom. Je mi to luto a hlavne lutujem manzelku a deti.
Moj syn vie o každom futbalistovi "všetko".Vravel že Jota bol známy rýchlymi jazdami až sa mu to stálo osudným .Mal šantiť autom sám a nie brata si zabiť
Cintoríny sú plné "hrdinov"
Moj syn vie o každom futbalistovi "všetko".Vravel že Jota bol známy rýchlymi jazdami až sa mu to stálo osudným .Mal šantiť autom sám a nie brata si zabiť
@misienka123 veď vraj šoféroval práve ten brat.
@anonym_autor tak Lambo je povestné tým, že rádo horí pri nárazoch. Nie nadarmo sa mu hovorí "škrkátko". Bohužiaľ, úplne zbytočne vyhasli dva mladé životy :/ Nesúdila by som nikoho, proste sa to stalo...
@misienka123 veď vraj šoféroval práve ten brat.
@janamoto78 predbežne výsledky potvrdili že za volantom sedel jota

Nie predbiehali veľkou rýchlosťou. Zároveň dostal šmyk auto sa prevratilo a začalo horieť