icon

Diego Jota - výbuch auta

5. júl 2025

Ahojte, sledujete, ci sa stalo s nim, hadam... :( som si aj poplakala, strasne ich lutujem.
Ako mohlo to auto vybuchnut? Dostali defekt, smyk... A nasledne vybuch.

petraivet
5. júl 2025

Nie predbiehali veľkou rýchlosťou. Zároveň dostal šmyk auto sa prevratilo a začalo horieť

doriiis
5. júl 2025

No normálne auta vybuchujú,občas pri nehodách horia.Niekedy vzblknu len tak,samé od seba.Je to smutné,asi to bol osud.

doriiis
5. júl 2025

A keď už zakladas tému,tak aspoň nápis správne meno.Volal sa Diogo

tom_i
5. júl 2025

Silné auto, veľká rýchlosť, poškodenie pneumatiky, predbiehanie, šmyk, nezvládnutie....koniec dvoch ľudských životov

zuzanita1609
5. júl 2025

Niečo podobné ako Paul Walker,tiež mali nehodu s kamarátom a uhorel v aute ako spolujazdec 😢. Tiež mi slzy vyšli,môj obľúbený herec,ako človek,venoval sa aj záchrane žralokov.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
simona1998
5. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub kto chce kam …. Je mi to luto , no to je tak , keď človek machruje na aute na ktoré nemá

kiki68
5. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub ludia myslia, ze ked to ma dost airbagov, tak z toho furt vylezu zivi a ono to moze dopadnut seredne. Hlavne, ze nezabili este niekoho ineho.

kovackaadka
5. júl 2025

Nás to veľmi zasiahlo 💔 u nás doma je FC Liverpool súčasťou už takmer 20r takže sme si doma aj trošku poplakali 😪...pretože LFC nieje len klub, LFC je rodina ❤️❤️❤️
YNWA 🖤🤍🕯🕊

prasiatko30
5. júl 2025

Nevyronila som ani slzu - jedine co som si pomyslela, ze na stastie nezabili nikoho ineho koli ich nezodpovednosti. Predstav si, zeby to napikovali do auta s rodinou s malymi detmi a zabili by ich. Isli ako sialenci a tak to aj dopadlo

slovakboy
5. júl 2025

Môj známy havaroval ani nič vážne sa mu nestalo, akurát narazeny predok a prevrátený na strechu. vyšiel z auta a auto vybuchlo ako z akčného filmu. Vraj začal vytekať benzín a výpary sa hromadili pod autom a v kabíne. Stačilo niečo horúce na časti motora alebo inej časti auta a bolo to. Znovu sa narodil.

rozculena
5. júl 2025

to plačeš pri všetkých,ktorí zomrú pri autonehode?

liusa82
5. júl 2025

ja ich nelutujem ak to bolo ich vinou.Iné by bolo keby do nich niekto drcol alebo tak nejak ale ak iba frajerili tak presne tak kto chce kam,pomôžme mu tam.Smutné ale koledovali si o to asi sami

marca12
5. júl 2025

Smutne,ze za svoju hlupost doplatili zivotom. Je mi to luto a hlavne lutujem manzelku a deti.

misienka123
6. júl 2025

Moj syn vie o každom futbalistovi "všetko".Vravel že Jota bol známy rýchlymi jazdami až sa mu to stálo osudným .Mal šantiť autom sám a nie brata si zabiť

princkrason
7. júl 2025

Cintoríny sú plné "hrdinov"

janamoto78
8. júl 2025
@misienka123

Moj syn vie o každom futbalistovi "všetko".Vravel že Jota bol známy rýchlymi jazdami až sa mu to stálo osudným .Mal šantiť autom sám a nie brata si zabiť

@misienka123 veď vraj šoféroval práve ten brat.

tiezjedna
8. júl 2025

@anonym_autor tak Lambo je povestné tým, že rádo horí pri nárazoch. Nie nadarmo sa mu hovorí "škrkátko". Bohužiaľ, úplne zbytočne vyhasli dva mladé životy :/ Nesúdila by som nikoho, proste sa to stalo...

misienka123
9. júl 2025
@janamoto78

@misienka123 veď vraj šoféroval práve ten brat.

@janamoto78 predbežne výsledky potvrdili že za volantom sedel jota