Dieťa a psík
Ahojte. Idem si po radu. Máme šteniatko u nás doma 2 týždeň. Malý synček má 2 roky vždy bol zlý ako diablik. No od kedy máme šteniatko je ešte horší. (Viacerí ľudia ma uistovali, že príchodom psíka sa dieťa polepší) akurát taký prd... Robí mu zle, kope ho, búcha päsťami, naráža do neho odrazadlo no všetko možné co len vie. Ja ho potrestam zoberiem mu hračky na ktorých mu záleží atď... Viem, že to je aj tym ze žiarli. Ale aj keď sa nevenujem psíkovi on ho terorizuje a ja ho ochraňujem.. Pripadám si ako vyhadzovac v klube..bojim sa aby mu niečo nespravil keď tam práve v tú chvíľku nie som alebo otočím sa.. Už som rozmýšľala, že pre dobro šteniatka ho radšej predám niekomu, aby som predišla najhoršiemu. 😭😭 Pomoooooc
Psa v tvojej nepritomnosti zavriet do bezpecia a momentalne ich nechat spolu lwn pod dohladom. A nenechat ublizovat, vysvetlovat dookola, ze to psika boli.
@lelakoc a psa mate v byte,nemoze byt vonku?Mozno ho daj von ak mate dom a nebude mu tak uvlizivat syn,ked vyrastie uz si nenecha.Ja by sim sa skor bala toho ab si to pes nezapamatal a ked vyrastie syna nedohryzol.Pes ma dobru pamat a moze sa pomstit.Aj teraz boli kdesi v amerike pripady ako psy zabili male deti,nik nevie pricinu,kedze zili s nimi v dome.Takte skus asi pockat par rokov.Mozno psa vratit.

V tomto prípade by som dala psíka preč. Manžel mal ešte dávno psa, vlčiaka, jeho brat mu ako šteniatku robil zle - síce už bol starší, ale nedalo sa vysvetliť nijako, aby to nerobil. Keď ten pes vyrástol, bol na brata extrémne agresívny. Samozrejme, bol na záhrade vo voliere a vždy keď išiel mužov brat okolo, dobre že pletivo nerozhryzol čo také nervy chytil. Jednoducho, to zvieratko si to zapamätá a časom to možno bude chcieť vrátiť. Nehovoriac o tom, že aj ten psík teraz u Vás asi trpí 🙁