Dieťa s kamarátkou
Ahojte 🙂 pekny den prajem,
uprimne neviem ci pisem ani na spravne miesto, ale rad by som nasiel kto si preziva nieco podobne ako ja, alebo preziva, kazde slovo je dobre 🙂
Ja a moja kamaratka zvazujeme mat spolu dieta. Nie sme par ani sme nikdy neboli, sme dlhorocny priatelia. Ja som gay, ona je heteroseualna, ale proste nema stastie na znamosti. Dostali sme sa obaja do situacie keby sme na dieta pripraveni, financne zabezpeni, a dieta mat chceme. Byvame blizsko seba a vedeli by sme dietatu vytvorit rodinne zazemie, a v starostlivosti sa striedat. Z jej pohladu, ktory sme komunikovali vie, ze nechce byt slobodna matka a chce mat oporu a doveru v niekoho - proste partnera, druheho rodica. Je to rozhodnutie hlavne z rozumu a z tuzby mat dietatko 🙂
Prezival si niekto nieco podobne? Popripade preziva?
Budem sa tesit na odpovede 🙂
Michal
@chlapoptimista úprimne? ja som asi jedna z mála, čo by nemala problém s tým, ak by dieťa vychovávali dvaja gayovia alebo dve lesbičky, keby pre nich bolo "spoločné" dieťa vyvrcholením vzťahu tak, ako by to malo byť aj v heterosexuálnych rodinách... ale u vás ide o čosi úplne iné - niekto túži po drahej dovolenke, niekto po novom aute, vy ste sa stretli dvaja, čo práve chcú "domáceho maznáčika" - dieťa... toto je zle... tak ako dieťa nemá byť prostriedok na udržanie partnera, "odškodné" za nejaký prúser a podobne, tak nemá byť ani naplnením akéhosi rozmaru dvoch jedincov... v čom je problém, že tvoja kamoška nestretla pána pravého? nie je tak trochu chyba aj v nej? 😅
@sasa1983 môžu mať písomné podklady a dohody akékoľvek, pokiaľ nie sú schválené súdom, tak ako keby ani neexistovali 🙂 a žiadny súd na SK nepodporí rodičovské práva homosexuálneho chlapa...
Presne identicky štýl ako v ostatnych diskusiach.Prides sem s neobvyklou temou a vyvolas hadku.Divim sa, ze este MK nezablokoval pristup z tvojej IP adresy.V skratke: nepracuj, fetuj, ...., maj dieta s kamoskou.Vlastne vcera si este dieta za ziadnu cenu nechcel mat. Či?
@chlapoptimista ja ti fandim...ak vies po anglicky, tu je celkom optimisticky ladeny pribeh. Oni dvaja sa predtym sice nepoznali, ale, zda sa, funguju lepsie,a ko mnohe tradicne rodiny http://www.dailymail.co.uk/femail/article-29179...
@chlapoptimista nic v zlom,ale moj chlap by ta vytlacil a to riadne medzi dverami.Som si ista,ze keby si ma zobral terajsi chlap a ja by som svoje dieta odovzdavala dvom chlapom,och ani nedopoviem.Ale to je moj pripad
@alaguema no , ja si myslim, ze je to mozne v beznom zivote a nie je to obchod....obchodom by som nazvala ine sposoby splodenia dietata, napr.zena tvrdi, ze uziva hak a neuziva, len chce uhnat chlapa a mohla by som zachadzat do inych sposobov splodenia deti...
@chlapoptimista ak je tema vymyslena, nie si originalny , osobne poznam dvoch takych, co sa takto rozhodli, ale oni sa dohodli, ze budu fungovat v jednom byte, aby dieta malo stabilny domov a vedelo, kam patri. Ak je realna, zvaz situaciu, ze ked sa dieta narofi, budes si robit emocionalny narok aj na matku, alebo budes oporou a ak pride iny muz, ako to zvladnes, lebo si prejdes s nou vsetkym cez tehu, porod a poporodne stavy, stanu sa sucastou tvojho zivota a keby doslo k rozchodu, ako to bude vplyvat v prvom rade na dieta a potom na tvoje psyche...
Ako úprimne ženy.....podľa mňa krava ta čo by do tohto šla.....ak doteraz nestretla pravého tak potomto si už môže.hodiť na seba pás cudnosti
@lyzzy to fakt nemyslis vazne....ty si myslis, ze to je nejaka zufala, nevzhladna zena? A co ti hovori vytazena, vystresovana zena, ktora ma nejake naroky na partnera aj na zivot? Ja som tiez dlho hladala a nie som ani hlupa, ani skareda a teda ani krava....proste mi nestacilo, ze ma uspokoji v posteli alebo mi bude rozpravat rozpravky, na to som prilis pragmaticka....a s kamaratom z VS sme si tiez hovorili, ze ked ani jeden z nas nic do 30, tak to dame dokopy a z ucty, priatelstva sa rodi aj laska, ak si nevazis toho druheho, tak sladke slova nestacia. Niekedy mali ludia sobase dohovore a dovolim si tvrdit, ze neboli uplne nanic. A ak boli zle vztahy, tak bol vacsinou chlap panom tvorstva. Aj moji stari rodicia sa brali z rozumu a zavidiet im moze mnoho ludi.
ked sa pozriem okolo seba, na to co sa deje v europe, a nie len v nej, a ze ocividne "dobre uz bolo", uprimne, nechapem vobec snahy o babatko. Uz vobec nie v takomto zlepenci kamaratskom. Nejaky ten rok by som pockala, ako sa to vyvinie. Ci sa to stabilizuje, alebo to praskne. Ziadne babatko ten bordel co hrozi proste nepotrebuje ku stastiu. Rozmyslajte o odlozeni svojich potrieb.
Hm....dieťa z lásky....malo by byť vyvrcholením lásky.......Takých veľkých lások, z ktorých vzniklo dieťa už bolo.....a mnohé skončili skôr než je zdravé.....Nič na tomto svete nedáva záruku......že dieťa sa narodí do priaznivých rodinných pomerov, nech to na začiatku vyzerá akokoľvek šťastne. Ja nevidím na tom nič zlé......ak sa do toho celého vloží aj rozum. A možno by to celé dopadlo ešte lepšie ako v štandardných "milujúcich" sa vzťahoch. Dnes už nie je isté nič.
A daleko na priklady netreba chodit, denne sa tu zjavi xy diskusii, ako si spravili dietko z lasky, potom jej zacal nadavat, bit ju, tyrat, nasiel si inu ...laska nie je to na zaciatku, laska sa musi narodit postupne a dozriet. Rozum je niekedy dolezitejsi ako vzplanutie.....a minule tu bola tema, ze sa milovali az na smrt a potom si nasiel inu, a zistil, ze ju vlastne nemiloval....v tom pripade to bolo dieta z lasky alebo z coho?

Zase sviatkova téma? Zopár tvrdiek už nahlodáva doveryhodnosť... A keď ste si tým takí, tak načo to rozoberáš na verejnom fóre???