icon

Diskusia pre vydaté a nevydaté maminky pokračuje

cat
11. júl 2007

Takže maminky, tu môžeme pokračovať v našej pôvodnej téme...

cat
autor
31. okt 2009

Dakujem 😎
tilly no drzim palce a potom po uzv daj vedieť 😉 A to meno furt nemáte vybraté? 😀

tilly
31. okt 2009

dík, no meno furt ništ... stále je to csabika... susedia si už robia srandu, že mu to meno aj dáme 😀 ale to mu neurobíme, chudákovi 😀
už len to, že by sa volal csabika, býval by v šamoríne a nevedel by po maďarsky ani ceknúť, chudiatko malé...

certica
31. okt 2009

tilly, mne moj doki z toho isteho dovodu nedovolil pripadnu EPI (ze by nemal z mojej strany spätnu vazbu, kdyby neco), ale vyvolavacku som taku light dostala 😉

tilly
31. okt 2009

ja som myslela, že ty si mala plánovanú sekciu...

megg
2. nov 2009

hellovky,
tak Tilly este nic teda??? No babenko si dava pekne na cas 🙂

A prosim Ta nevies nieco o doc. Mudr. Secansky v Ruzinove? Ja nad nim uvazujem, ale nemam moc referencii, tak neviem.

tilly
3. nov 2009

megg, od dnes sme v 40tt 😀

a CS 0 😀

neviem, nepoznám... hodila si do googlu?

verulka
3. nov 2009

tilly, ja som mala cs 2dni pred porodom 0..vlastne az pri ronovi som mala napisanu aj v knizke CS3..predtym ani raz..furt 0 a potom som uz rodila..ja som extremny pripad- moje telo nejavilo ziadne priznaky, ze budem rodit a potom zrazu bum a bolo to...ale ty chces este chvilku pockat, nie? tak nech to vyjde 😉

verulka
5. nov 2009

tilly, zajtra drzim palce v nemocke.. a krpec by sa mohol aj zajtra narodit 😵

tilly
5. nov 2009

verulka, mne je to už jedno... akože viac by mi vyhovovalo, keby som mohla byť v pondelok a utorok ešte v celku, ale ak mám ležať v nemocke, tak nech je to čo najskôr...

no, držte palce, uvažujem, či si mám so sebou brať ntb

verulka
5. nov 2009

jasne ber..budeme mat horuce novinky 😀 hlavne nech to cele dobre dopadne 😵 som zvedava na meno 😉

certica
5. nov 2009

tilly, pre istotu ber 😀 drzim prsty 😉

aktak
5. nov 2009

tilly laptop zober, s druhym babom je to otrava v nemocke lebo vsetko ovladas a ono stale spi 😉

babulka
7. nov 2009

😵 Krásna správa od Tilly- "Miska, Danko a Dominko oznamuju, ze sa ich rodinka rozrastla. Adamko sa narodil 7. 11. 2009 o 12tej s mierami 3780 g a 52 cm".
Gratulujeme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵

certica
7. nov 2009

hehe 😀 , akurat som zapla komp. tilly, velka gratulkaaa, tak ta predsa mali kam "uskladnit" 😀 . jaj a az teraz vidim, ze adamko 😎 . rychle zotavenie a navrat z porodnice 🙂

ozaj, ena uz nechodieva na kona? asi neni o com...

sue
7. nov 2009

jej Tilly 😵 srdečne blahoželáme 😵 😵 😵 a Adamko je nádherné meno 😵 môj ex tiež očakáva vo februári Adamka 😅

sranda
7. nov 2009

jejeeej Misi, Adamko? Pekný výber...no som rada. Prajeme mu zdravie a stastne detstvo 🙂 ! Drzte saaaaa.

cat
autor
8. nov 2009

Gratulujeme, pekné miery 😵 😵 😎

kattum
8. nov 2009

Tilly, krasna sprava, gratulujem, tesim sa s tebou, rychle zotavnie a vela sil do dalsich dni prajem! 🙂

megg
8. nov 2009

Jeeej, blahozelam Tilly! Tak nech ste cim skor doma a vela zdraviiicka 🙂

snilko7
17. nov 2009

Tilly blahoželám k Adamkovi, prajeme veľa zdravíčka 😉 a hlavne síl a trpezlivosti k tvojim pokladíkom 😵

barunka
17. nov 2009

tilly, gratulujeme aj my. hlavne aby ste boli všetci zdraví a čo najskôr všetci spolu doma. 😀 😀

tilly
17. nov 2009

jej, ahojte, ďakujeme 😉

snilko, ty si sa teda dobre dlho neukázala 😀 ako žijete? bože, kristínka má už dva roky, strašne to letí

megg
22. nov 2009

ahojte, poradte mi ake mate autosedacky pre vacsich krpcov? myslim tym od 15-36 kg. A ako ste spoko ?

sue
22. nov 2009

Megg, my máme Britax Evolva...som strašne moc spokojná 😵 v crash testoch vyšla perfektne, je širokááá, čiže pohodlná pre drobca, má vlastné pásy do cca 25kg - až potom sa púta pásmi auta. Jediné negatívum vidím vtom,že nemá Isofix 😉

megg
22. nov 2009

Sue, dik za odporucanie. Asi by mala byt fakt nejak siroka, aby sa tam drobec zmestil aj v zimnom oblecku, ze? Isofix nepotrebujem.

cat
autor
23. nov 2009

megg, Recaro monza na tillyno odporúčanie, velká,široká, nastavitelná autosedačka 😎

ena
23. nov 2009

megg my mame pre Filipa Concord trimax, presne tento potah http://gaspachitos.com/images/481.jpg

aktak
11. dec 2009

10. strana 😕 zeby predvaincone upratovanie? 😀

tilly
11. dec 2009

no, sem už nikto nechodí...

kattum
14. dec 2009

14.december
Cat, Babulka, prajem vsetko najlepsie k 4.narodeninam Tomaskovi a Matuskovi! 🙂 🙂 🙂