icon

Diskutujte s rozumom: Odvráťte sa od neželaných tém

8. apr 2024

Pár dní tu sledujem niekoľko diskusií a všade, kde sa spomenie niečo o sexe, či nevere, praktikách, vždy tie isté mená. To nemáme doma deti, manželov, manželky? Keby niečo k téme. Ale sa odbavujete jeden s druhým. Keby to bolo aspoň k téme, ale vaše komentáre sa stávajú až nechutnými. Neviem, či to niekoho zaujíma, mne je z toho zle.

h2
8. apr 2024

@fido69 To sem ani nepíš, lebo pohoršíš autorku. 😈

fido69
Autor odpoveď zmazal
viestta
8. apr 2024

@h2 joj, toto uz mame davno, moj druhy najlepsi zahradny kamarat, prvy je karton. Ja som leniva okopavat aj vyplievat, burinu likvidujem tmou.

yelena159
8. apr 2024

Nemám deti, ani manžela, ani manželku. Čiže mám kopec voľného času.

h2
8. apr 2024

@viestta Tak to ja som dnes "objavila Ameriku", vôbec som netušila, že niečo také existuje! Koľko námahy som si mohla ušetriť! 🙏🏻

viestta
8. apr 2024

@fido69 ja viem, od Velkej noci si vstupujem do svedomia, ze ci chcem ci nechcem, musim tu byt, lebo niektore bezo mna dostavaju abstaky a zakladaju debaty kde som sa stratila... Normalne mam obavy o ich zdravie.

autor
8. apr 2024

@h2 mňa to nepohoršuje, len nechápem, prečo sa až tak straonujete niektoré. Mam rada srandu, aj o sexe, aj témy, aj si prečítam, poradím. Ale silou mocou sa miešať do každej a písať len aby som bola zaujímavá...načo?

h2
8. apr 2024

@yelena159 Ja mám syna, ktorý spí a muža, ktorý spí tiež. Čiže mám tiež kopu voľného času. 🙂 Ešte aj záhradku som stihla obrobiť. 😎

h2
8. apr 2024

Nerobím to, aby som bola zaujímavá. Ale preto, že ma to baví. Smejem sa tu a mám dobrú náladu. To mám radšej sledovať politickú situáciu a nadávať?

fido69
Autor odpoveď zmazal
h2
8. apr 2024

@fido69 Keď tu je: "Prečo je všade viestta?"
Keď tu nie je: "Kde je viestta, čo je s ňou?" 🙃

tanyag
8. apr 2024

Nespamujte aj túto tému 😂 ja si radšej idem oplieskať uhorku o čelo 🫣

fido69
Autor odpoveď zmazal
chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
natall113
9. apr 2024

Autorka o čo ti ide? Nepáči sa mi nepozerám idem ďalej

vikisisi
9. apr 2024

@natall113 autorke to asi chýba a potom závidí o čo prichádza

ibatanecnica
9. apr 2024

a ty vieš ako že sú v každej diskusii?

babulkomale
9. apr 2024

@h2 ten dlhý s dvojitym hrotom? Alebo mas inu vychytavku? Podeľ sa prosím 🙏

h2
9. apr 2024

@ibatanecnica 👍🏻😂 Ale ona je tá slušná, čo nepíše, len číta a potom sa na nás pohoršuje.

babulkomale
9. apr 2024

@h2 nuz, ked muz spi, zahradku ai musis obrobit sama 😃 hlavne treba mat dostatok bateriek 🤭

ibatanecnica
9. apr 2024

@h2 jáj, tak to áno, to jej slúži ku cti 😂

dominikamacakova
9. apr 2024

Ja sexuálne diskusie nečítam lebo keď vidím známe nicky ako opisujú svoj sexuálny život je mi zle. Bez urážky 🤣

h2
9. apr 2024

@babulkomale Už sa na to pýtala jedna kočka v tej druhej diskusii, tak pozri sem, na stranu 7. (Ináč, celá diskusia je zaujímavá 😆)
pozhttps://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/ako-uspokojit-partnera-aj-pocas-plodnych-dni/

h2
9. apr 2024

@babulkomale Keby bateriek! To je na "ručný pohon". 😂
Včera som o tom rozprávala mužovi, že aký super nástroj som si kúpila. Ale už bola tma, keď prišiel domov. Tak sa ho ráno pýtam, či chce, aby som mu ukázala, ako funguje môj nový nástroj. Povedal, že teraz nie, ale že ak on mi môže ukázať, ako funguje jeho nástroj. 🤭

h2
9. apr 2024

@dominikamacakova To mi je ľúto, nechcela som ťa znechutiť. Ale... asi to čítaš, keď ti je zle, nie? Ináč by ti nebolo. 😜

babulkomale
9. apr 2024

@h2 😃😃😃 to je super ze mu este funguje, tu by niektore chlapa nad 50 najradsej videli plienkovaneho 🤦
Idem kuk ten nastroj, to ma zaujima viac ako praktiky znamych nickov 😂

dominikamacakova
9. apr 2024

@h2 neznechutila si ma pretože ja to nečítam. Nezaujíma ma to ani mi to nepríde vtipné (všetky sexuálne diskusie, nie táto konkrétne) Ale pri tomto som teraz skoro kávu vypľula "Nejak krútiť ťahať cmulat čo?" 🤣🤣

hiro
9. apr 2024

Ano 🙂

fido69
Autor odpoveď zmazal