Diskutujte s rozumom: Odvráťte sa od neželaných tém
Pár dní tu sledujem niekoľko diskusií a všade, kde sa spomenie niečo o sexe, či nevere, praktikách, vždy tie isté mená. To nemáme doma deti, manželov, manželky? Keby niečo k téme. Ale sa odbavujete jeden s druhým. Keby to bolo aspoň k téme, ale vaše komentáre sa stávajú až nechutnými. Neviem, či to niekoho zaujíma, mne je z toho zle.
@dominikamacakova Ahá, čiže ty tie diskusie nečítaš, takže diskusiu s názvom "Ako ho uspokojiť", si si asi otvorila omylom, s tým, že tam bude recept na nejakú dobrú večeru, však? ☺️
@h2 ja som si náhodou chcela prečítať čo radia iné ženy, ako uspokojiť muža, ale keď som tam od neviem ktorej strany videla vás, už som vedela, že to bude len o vás a autorka pravdepodobne tiež už rezignovala a radšej si ľahla 🤣
@h2 nie, nečítala som tých sedem strán či koľko. Prepáč
Vieš, autorka, niekedy muža uspokojíš aj tým, že si trochu zažartuješ, zasmeješ sa, neberieš život až tak vážne. 😉 Chlapi majú radi veselé ženy. ❤️
@h2 vieš, h2, žartuje s mojim mužom, aj ho uspokojujem, dostatočne na to, aby sa potreboval uspokojovať aj tu na vás, alebo ja na niekom z tých, čo tu prispievajú svojimi fantáziami.
Teraz nechápem. Ja sem nepíšem preto, aby som tým niekoho uspokojovala. Je to len sranda. Hádam si nemyslíš, že mám nejaké skúsenosti so zeleninou a ovocím. Proste sa zabávam, nie je to realita.
autorka: vieš, čo bol problém tej témy? že tam bol jeden fakt dobrý príspevok, kde muž napísal ako svoju ženu uspokojuje a ako ona uspokojuje jeho... a skončilo to tak, že sa do neho hneď niekto pustil, že tam opisuje súkromné veci... a on to všetko zmazal. Takže problém tých tém nie je, že sa zaspamujú, tie sa zaspamujú až vtedy, keď už prakticky tak či tak zomreli... problém tých tém je, že tu sa ktokoľvek bojí, čokoľvek intímne a osobné napísať, lebo ho hneď zlynčujú...
Ja by som napríklad tiež nemal problém opísať scenár svojho ideálneho priebehu sexu... ale vieš, prečo som to neurobil? Lebo by sa z toho ženy asi pogrcali a znova by som bol označený za perverzáka a úchyláka.
Existuje choroba,ktora sa vola bulimia.
Ak si dobrovolne robis zle ,zvracias,si si vedona toho,ze po precitani diskusii je ti zle,tak by som zacala niekde indw riesit problem.diskusie som necitala...
@marseillefan čítala som aj ten dlhy opis toho pána. Mňa to nepohorsilo, lebo písal k téme a vlastne mal aj pravdu. Mohol to kľudne nechať, bolo to aspoň inšpiratívne, narozdiel od tých čo to zaspamovali len o tom istom, čo v každej diskusii, kde sa oni vopchaju.
@h2 nepadla som z hrušky ani nie som včerajšia, nemyslím si, že potrebuješ k uspokojovaniu plody zo záhrady. 😀
autorka: aj ten spam o zelenine má svoju históriu a neskromne sa musím priznať, že butterfly efekt som spustil ja, keď som raz veľmi veľmi dávno v nejakej téme spomenul, že som si v rámci svojich úchyláčin zapol jednu stránku, kde tety pred webkamerou robia, čo im povieš.. a tam bola jedna milá ukrajinka, tak som jej spomenul, že by som rád videl niečo nové... a ona, že bola na nákup a kúpila uhorku, či ju má doniesť. No a ja reku, že toto som ešte fakt nevidel, tak nech ju donesie... No a ona si na ňu nasadila kondóm a strčila si uhorku do zadku. Táto inšpiratívna príhoda sa tiež nestretla s pochopením u ženskej časti publika.... iba jedna osoba sa ma vtedy zastala ❤
A tak isto nepotrebujem k uspokojovaniu písanie na MK. Ešte raz a naposledy: nečítaj to, keď ťa to nezaujíma, či dokonca obťažuje. Ale asi to tak nebude, keď sem stále aktívne prispievaš. 😉
Želám všetkým krásny deň, treba aj pracovať, takže vás zatiaľ opúšťam. 👋🏻
anonymná autorka, od začiatku až do konca si trápna
Autorka, ale fóra sú na to, aby sa v nich diskutovalo. Ak ťa niektorá téma znechucuje, proste ju ignoruj.
Nám tu vyčítaš, že sa zapájame do každej diskusie, komentujeme všetky príspevky, ale sama si vytvorila nový príspevok.
@h2 ja pracovat nemusim momentalne, idem sa rovno uspokojit do zahrady a objednam ten uzasny nastroj 😃
@bylinka25 teba sa to netýka, tých ktorých áno, vedia o tom. Nepíšem, že v každej diskusii, čítaj pozorne 😜
a ty sa tiež tak nudíš, že musíš otvoriť každú diskusiu?
@ibatanecnica hej, predstav si. Teba sa to tiež netýka.
Tej sa to netýka, tamtej sa to netýka...to si rovno mohla založiť diskusiu...resp. vytvoriť pozvánku pre nás - pre tých, ktorých sa to týka 😂 A dnes ti je už lepšie?
@tanyag ani nie. Boli ma hlavička 😀
Mňa sa to týka? Či sa mám zdekovat
zamyslela som sa - logicky, keď autorku rozrušuje, že niektoré sú v každej diskusii, znamená to, že tam musí byť zrejme aj ona, keď ich tam vidí, že?🙂)