icon

Divní ľudia

franko_
20. máj 2023

Bol som v meste s priatelkou. Ja som ani nechcel ísť do mesta ale ona je veľmi mladá tak že reku nech sa vyblázni. Boli sme pri bare ona vykecávala so svojim spolužiakom a jeho frajerkou tak som jej dal peniaze že niečo objednaj aj im aj mne aj tomuto vedla... Ja som sa tam ale nudil lebo jej spolužiaka som nepoznal a ani ma nebavilo sa s nim rozprávať nemal som náladu (inokedy mavam ale včera ozaj nie proste včera som bol totálne pasívny síce som sedel pri nich ale nepočúval som o čom sa bavia lebo ma to nezaujímalo). Tak som čekoval okolie, kukám že jeho priateľka by stála za hriech oči sa mi zastavili na jednom mieste, ale ja som zadaný a moja priateľka bola rovno pri mne takže smola. Niežeby som mal chuť ju podjebať iba ak v myšlienkach (som predsa chlap) ktoré som ale hneď zavrhol, nudil som sa teda... a znudene som popíjal fernet s pivom a colou bez cukru

No a zrazu za mnou prišiel nejaký chalanisko. Nevedel som kto to je, ale on sa mi pripomenul. Vraj sme spolu rozprávali vtedy a vtedy o politike. Tak som si spomenul čo bol skoro zázrak. Ale popravde podľa výzoru by som sám nezistil že kto to je. Začal so mnou rozprávať tak som sa aj ja rozprával s ním šak nebudem mlčať.

Prehodili sme pár viet na a potom mi zahlási že: prepač musím ísť. lebo prišiel neviem kto a musí ísť a že sa možno neskôr za mnou ešte vráti. WTF:

1. ja som ho neprosil aby sa mi venoval, on prišiel za mnou, tak nerozumiem začo sa mi ospravedlňoval mne tým že odišiel nespôsobil žiadnu ujimu. Ajtak sa ma pýtal na veci ktoré ma nezaujímali.

2. Za druhé ja som ho neprosil aby sa za mnou vracal, popravde sme plánovali isť s priateľkou inde a v tom podniku sme boli len na skok pozrieť či sa tam oplatí ostať.

Tak som len mlčky prekvapene pozrel a pomyslel si "chlapče ty si inde"

Niektorým ľuďom nerozumiem. Proste chlapec si myslí že je jediný vo vesmíre a ja padám na riť aby som sa s ním mohol porozprávať lebo je nenahraditeľný. Ešte keby to bola nejaká osobnosť, celebrita, alebo pekná holka. tak to pochopím že má o sebe vysokú mienku... niektoré holky si namýšlajú aké sú neodolatelné lebo im neskúsení chlapci komplimentami hladia ego.... Ale kua bol to len random chlap, ktorého som videl druhý krát v živote a ani netuším kto to je. a keby som ho stretol na ulici určite by som ho nepoznal. Proste keď sme vonku v meste tak bežne smalltalkujem s možno 20 - 30 luďmi za večer a fakt si rozhovory pod vplyvom chlastu neukladám do pamata lebo pre mňa nemajú žiadnu hodnotu. a popravde na 90% z nich zabudnem po pár minútach ako rozhovor skončil (ak tých ľudí nepoznam). Ale niektorí ľudia si asi fakt myslia že sú jedineční a každý sa trhá o ich prítomnosť.

Strana
z2
kitycat
21. máj 2023

Baby, sle on pise, ze je predsa chlap. Takze spravne ma byt, pomysleli sme si " chlape, ty si teda inde" 🤣

ivangeline
21. máj 2023

Ako pisu...zo slusnosti sa ospravednil a preco prisiel? Asi na ten small talk...nechcel sediet sam,pokym prude ten,koho caka a videl znamu tvar.. prip chcel sediet sam ale vidrl znamu tvar.. ;D

tykat
21. máj 2023

@franko_ som si 100% ze ty nemas priatelku

tykat
21. máj 2023

@franko_ "...tak som jej dal peniaze že niečo objednaj aj im aj mne aj tomuto vedla..."
no takto, pripustam ze mozes mat priatelku, toto by mohol byt dovod aby s tebou bola.

barborachors
21. máj 2023

@franko_ boze troll ty mas ine komplexy. Predpokladam ze mas tak 15.

rebrambora
21. máj 2023

Ono, ak si clovek mysli, ze vsetci a vsetko okolo neho je divne, problem je vacsinou inde 😉

caroline_
21. máj 2023

@franko_ podľa mna si divný ty

vladinka
21. máj 2023

@franko_ iba ja mám pocit,ze franko je nejaká unudena ženská?
Neverím,ze by akýkoľvek chlap napísal tento traktat? A tolko zbytocnych detailov🙈...a vlastne uplne zbytočný cely príspevok 😀

lenka_aknel
Odpoveď bola odstránená
caroline_
21. máj 2023

@vladinka no bohužiaľ viem o takýchto mužoch

tanyag
21. máj 2023

Si hrozný človek...ale neboj, nie si jediný...toto je bežné správanie nevyzretých ľudí na Slovensku....chalan bol milý, ja by som sa tiež ospravedlnila...veď je to slušné správanie, ak s niekym rozprávaš a niečo/niekto to preruší, sa ospravedlniť....Hanba tebe, že ťa nenaučili slušného správania!!!! Moje 4 ročné dieťa sa vie ospravedlniť, keď sa hráme alebo rozprávame a ona odíde!!! Hnus toto!

mable123
21. máj 2023

Fernet s pivom 😂😂😂 wtf ego samca z džungle

river_song
22. máj 2023

"Ja som vcera zatvarala flasu a spadol mi na zem vrchnak. Ja neviem, som divna ja alebo ten vrchnak? Co si o tom myslíte?" Asi taka je vypovedna hodnota tohoto prispevku..

hefo
22. máj 2023

Ja ti neviem bratm, ale keď už piješ fernet (ktorý je sám o sebe sladký), načo to kaziť kolou bez cukru (s blbou pachuťou umelého sladidla). Ak obmedzuješ sacharidy, tak vynechaj aj fernet s pivom, a daj si suché víno.

K zvyšku príbehu už komentáre padli, myslím si, že lepším miestom na jeho zverejnenie je napr. zpovednice.cz

caroline_
22. máj 2023

@hefo my sme si minule kúpili s mužom fernet, s ocakavanim ze bude sladky, no ziadne take, vacsi humus sme asi nepili, vôbec to nebolo sladke, ale tak asi sme zvyknuty na jagra :D

narayan
22. máj 2023

...v polke textu som prestala čítať...nenechám sa vycucať z energie kvôli žvástom o ničom...

babulkomale
22. máj 2023

@franko_ evidentne ani nevies, co sexizmus je.
Vygoogli si.

Strana
z2