Dnes je upršaný a nudný deň. Čo porábate?
Dnes je tak hnusný upršaný a nudný deň.Co porabate?
U nas celý den slnko,tak ľutujem,že mám posledný deň PN a trčím doma.Obed navarený,lečo urobené a googlim dovolenku.A čakám vnúčika na návštevu tak sa teším.
Ja sa prave chystam zapnut si Verte Neverte, inak som planovala ist na nejaku dlhsiu prechadzku, ale prsi, tak len doma.. 😏
Dnes som tak zhruba upratala a navarila polievku na obed a teraz robím synovi kuracie nugetky a zemiaky aby mal aj na zajtra keďže majú riaditeľske voľno a ja pôjdem pracovať , no a o 18 idem na jumping .
Milujem upršané dní, bohužiaľ neprší celý deň.. vypúšťali sme bazén, upratovali záhradu, išli vyvenčiť psov do lesa a prešli pár km.. a teraz deti pozerajú rozpravku.. milujem takéto útulne dni.
@elizabet173 ja som dnes slabá a unavena z menzesu aj z počasia takže sa mi nič nechce
@lucia851
Ja normálne pracujem od 9:00 do 18:00 keďže pracujem pre nemeckú firmu tým pádom podľa nemeckého kalendára takže slovenské sviatky pre mna neplatia. Ale aspoň mám dnes homeoffice.
Ja som ráno bola so synom na hríboch. Potom som ich čistila a krajská,varila obed,upiekla koláč a vysavala. Voľný deň som využil,že som si robila veci do práce.

Perem zaclony