Dnes otvorené obchody
Ahojte. Prosím vás neviete či je dnes otvorený action a podobne obchody?
všetky benzinky...
ľudia otupievavaju 😂
Nie, nie je nič otvorené..
Nie
Dalsia do zbierky ;)
My mame otvorene okno😉
Ďalšia co cche ísť na výlet do actionu cez sviatok? Lebo muž má voľno? 🙂🙂🙂
Podla mna si niekto robi srandu…
Ty nevieš, že keď veriaca časť niečo vážne oslavuje, máš ísť na vzduch, či na výlet s potravinami v košíku? Svet sa zastavil😂
Aj Google je zatvorený?
este dobre, e si o dala anomymne, inac by sme vedeli kto prave spadol z jahody
Inak zeny, tieto temy co tu idu posledne dni / tyzdne tu musi vazne niekto umelo vytvarat, ale len pri pomysleni na to sa citim ako konspirator, ktory sa o chvilu premeni na kukuricu, asi dam alobal na hlavu pre istotu. A niekto sa na nas kvalitne bavi... Jedine zeby bolo vsetko inak.
Ano su otvorene. Kludne chod nakupovat. Ak sa ti neotvoria dvere maju nejaku poruchu asi. Musis silno a dlho buchat. Neboj sa aj kricat.
Dúfam, že rovnaká otázka tu bude aj zajtra🙄
Polož si otázku TY ako predavačk by si chcela byť na sviatok v robote. A tvoje deti by čakali an mamu. Aj v actione maju predavačky rodiny a chcu byť doma.To je taký životny štýl chodiť v časse sviatkov do obchodu a nakupných centrach.
Závisí ako veľmi si silná.
Tradične
@alickapusinka A iní ľudia, čo musia pracovať? Dokonca ani zaplatené nemajú, pretože to nie je sviatok? Čo stále máte s tými predavačkami? Myslím, že v tejto profesii majú vážnejšie problémy ako byť doma cez kvázi sviatok.
Ano je,eshopy funguju vsetky.
@gribka1 ja sa a spytam inac. Kedy nakupovali zdravotne sestry, hasici a soferi autobusov v casoch, ked obchody boli ovorene len v sobotu doobeda? Ak je pani zdravotna sestra co vcera tahala dvanasku a nemohla kupit lacnejsiu avivaz, tak sa jej ospravedlnujem, za svoju drzu pripomienku, ale ak sa jej praca v nepretrzitej prevadzke netyka, tak ta jej otazka je na zamyslenie...
@alickapusinka Množstvo ľudí je v práci a nikto na nich ohľad neberie.
no takto.... v piatok som bola v jednom nakupnom centre u susedov a teda - praskalo to vo svikoch a na parkovisku kazde druhe auto so svk znackou. takze toto nase sviatkove zatvaranie akurat tak pekne pomaha ekonomike u suseda a ti si mydlia ruky ze Slovac ,,zas sviatkuje,,. a sak co, sak nasa ekonomika nepotrebuje, tak kludne doprajme druhym. pretoze si myslim ze ten kto chce sviatkovat tradicne doma tak tradicne doma sviatkovat bude a kto chce sviatkovat v obchodoch, tak tiez si cestu najde. akurat peniazky poputuju do susednej kasicky.
Ozaj, to, ze su dnes zavrete obchody nie je rozhodnutie majielov obchodov a uz vobec nie predavaciek. Je to dane zakonom a ten zakon odhlasovali poslanci v parlamente, predlozil ho vtedajsi minister prace a podpisal vtedajsi prezident. Ak velmi chcete, tak pohladam, kto konkretne za to moze
@viestta Nie takto som to myslela. Niekto proste neodbehuje pre hlúposti. Idú si urobiť nákup väčšieho rozsahu trebárs. Prečo by sa mali plašiť a obmedzovať. Ale ok. Môžme mať na to iný názor. Problém však nastane, keďže chcú byť predavačky doma, čo je úplne v poriadku, tak v budúcnosť budú obchody otvorené 24 hodín, čistá samoobsluha. Aj bez predavačiek, je to totižto služba ľuďom, ktorí nechcú byť obmedzovaní časom. Zatiaľ k tomu pristupuje veľmi zanedbateľná časť, ale ktovie. Fakt v dobrom, každý to má inak.
@viestta maju krestania prikazany sviatok či ako to nazyvaju - ak som napísala blbost kludne ma opravte ,nemusím všetko vediet
ale den pracovneho pokoja nie je , je v tom bordel, lebo den pracovneho pokoja nie je už
je to klasicka nedela z pohladu obchodu ale každy zavrel radšej ,neoplatí sa im to

si vyliezla z jaskyne?