icon

Dnes otvorené obchody

20. apr 2025

Ahojte. Prosím vás neviete či je dnes otvorený action a podobne obchody?

Strana
z5
sasa1310
20. apr 2025

si vyliezla z jaskyne?

deti95060810
20. apr 2025

všetky benzinky...

janai1
20. apr 2025

ľudia otupievavaju 😂

jana_eyre_2
20. apr 2025

Nie, nie je nič otvorené..

ivik4
20. apr 2025

Nie

guudy
20. apr 2025

Dalsia do zbierky ;)

dskjhfdlkdjhl
20. apr 2025

My mame otvorene okno😉

lucia13022023
20. apr 2025

Ďalšia co cche ísť na výlet do actionu cez sviatok? Lebo muž má voľno? 🙂🙂🙂

klarissa25
20. apr 2025

Podla mna si niekto robi srandu…

gribka1
20. apr 2025

Ty nevieš, že keď veriaca časť niečo vážne oslavuje, máš ísť na vzduch, či na výlet s potravinami v košíku? Svet sa zastavil😂

doriiis
20. apr 2025

Aj Google je zatvorený?

viestta
20. apr 2025

este dobre, e si o dala anomymne, inac by sme vedeli kto prave spadol z jahody

hopatko
20. apr 2025

Inak zeny, tieto temy co tu idu posledne dni / tyzdne tu musi vazne niekto umelo vytvarat, ale len pri pomysleni na to sa citim ako konspirator, ktory sa o chvilu premeni na kukuricu, asi dam alobal na hlavu pre istotu. A niekto sa na nas kvalitne bavi... Jedine zeby bolo vsetko inak.

really8
20. apr 2025

Ano su otvorene. Kludne chod nakupovat. Ak sa ti neotvoria dvere maju nejaku poruchu asi. Musis silno a dlho buchat. Neboj sa aj kricat.

1sally12
20. apr 2025

Dúfam, že rovnaká otázka tu bude aj zajtra🙄

alickapusinka
20. apr 2025

Polož si otázku TY ako predavačk by si chcela byť na sviatok v robote. A tvoje deti by čakali an mamu. Aj v actione maju predavačky rodiny a chcu byť doma.To je taký životny štýl chodiť v časse sviatkov do obchodu a nakupných centrach.

januska12323
20. apr 2025

Závisí ako veľmi si silná.

maria12334
20. apr 2025

Tradične

gribka1
20. apr 2025

@alickapusinka A iní ľudia, čo musia pracovať? Dokonca ani zaplatené nemajú, pretože to nie je sviatok? Čo stále máte s tými predavačkami? Myslím, že v tejto profesii majú vážnejšie problémy ako byť doma cez kvázi sviatok.

viestta
20. apr 2025

@gribka1 my by sme boli rady doma s rodinou kazdu nedelu, nielen na Velku noc

gribka1
20. apr 2025

@viestta Ja by som vám dopriala voľno kedykoľvek, ale situácia na Slovensku nepustí. Kopec ľudí pracuje cez týždeň do večera, či na smeny a osekať im možnosť v kľude si nakúpiť na jeden deň v sobotu nie je fér. Iba účelovo pomôcť len jednej profesii. Fakt nič proti.

iwesska
20. apr 2025

Ano je,eshopy funguju vsetky.

viestta
20. apr 2025

@gribka1 ja sa a spytam inac. Kedy nakupovali zdravotne sestry, hasici a soferi autobusov v casoch, ked obchody boli ovorene len v sobotu doobeda? Ak je pani zdravotna sestra co vcera tahala dvanasku a nemohla kupit lacnejsiu avivaz, tak sa jej ospravedlnujem, za svoju drzu pripomienku, ale ak sa jej praca v nepretrzitej prevadzke netyka, tak ta jej otazka je na zamyslenie...

sara07
20. apr 2025

v podstate by to mala byt normálne nedela, lebo tam boli zmeny, ale pre obchody je lepšie proste mat zavreté

zuzanockamt
20. apr 2025

@alickapusinka Množstvo ľudí je v práci a nikto na nich ohľad neberie.

monnci2226
20. apr 2025

no takto.... v piatok som bola v jednom nakupnom centre u susedov a teda - praskalo to vo svikoch a na parkovisku kazde druhe auto so svk znackou. takze toto nase sviatkove zatvaranie akurat tak pekne pomaha ekonomike u suseda a ti si mydlia ruky ze Slovac ,,zas sviatkuje,,. a sak co, sak nasa ekonomika nepotrebuje, tak kludne doprajme druhym. pretoze si myslim ze ten kto chce sviatkovat tradicne doma tak tradicne doma sviatkovat bude a kto chce sviatkovat v obchodoch, tak tiez si cestu najde. akurat peniazky poputuju do susednej kasicky.

sara07
20. apr 2025

@1sally12 počkaj ale dakedy na velku noc v pondelok boli otvorené obchody, pár rokov dozad

viestta
20. apr 2025

Ozaj, to, ze su dnes zavrete obchody nie je rozhodnutie majielov obchodov a uz vobec nie predavaciek. Je to dane zakonom a ten zakon odhlasovali poslanci v parlamente, predlozil ho vtedajsi minister prace a podpisal vtedajsi prezident. Ak velmi chcete, tak pohladam, kto konkretne za to moze

gribka1
20. apr 2025

@viestta Nie takto som to myslela. Niekto proste neodbehuje pre hlúposti. Idú si urobiť nákup väčšieho rozsahu trebárs. Prečo by sa mali plašiť a obmedzovať. Ale ok. Môžme mať na to iný názor. Problém však nastane, keďže chcú byť predavačky doma, čo je úplne v poriadku, tak v budúcnosť budú obchody otvorené 24 hodín, čistá samoobsluha. Aj bez predavačiek, je to totižto služba ľuďom, ktorí nechcú byť obmedzovaní časom. Zatiaľ k tomu pristupuje veľmi zanedbateľná časť, ale ktovie. Fakt v dobrom, každý to má inak.

sara07
20. apr 2025

@viestta maju krestania prikazany sviatok či ako to nazyvaju - ak som napísala blbost kludne ma opravte ,nemusím všetko vediet
ale den pracovneho pokoja nie je , je v tom bordel, lebo den pracovneho pokoja nie je už
je to klasicka nedela z pohladu obchodu ale každy zavrel radšej ,neoplatí sa im to

Strana
z5