icon

Do akého veku sú prípustné deravé rifle?

12. jún 2022
Strana
z2
0silvia0
12. jún 2022

Dokedy sa ti pacia...

liljana
12. jún 2022

Kym nezacne cez diery presvitat celulitida. 🙂 Ale niekomu nevadi ani to.

autor
12. jún 2022

Vsade citam ze po 40 su nevkusne tak sa pytam

solange7
12. jún 2022

Ak ti z dier nepreteka sadlo a nevyzeras v nich smiesne, tak nieje co riesit.

leni1977
12. jún 2022

ja budem mať teraz 45 rokov a v pohode ešte nosím

54tinka54
12. jún 2022

Ja si myslím že to nie je obmedzené vekom, skôr postavou. Videla som aj mladé baby ktoré v deravých rifliach nevyzerali dobre, lebo sadlo sa im doslova z tých dier dralo von.

maca2017
12. jún 2022

Ja mam zachviľu 47 a nosim v pohode 😊

0silvia0
12. jún 2022

Kde vsade citas vekove obmedzenia tykajuce sa rifli?

viestta
12. jún 2022

Oni sú častokrát nevkusne a trápne aj na mladších ročníkoch.

ingelika78
12. jún 2022

mám 43 a nosím ich bežne

janewithane
12. jún 2022

Myslím ze to nie je o veku ale skôr o vhodnosti a prilezitosi.. na prechadzku , vybehnúť do obchodu dajme tomu este OK ale obed v reštaurácii, do prace a pod určite nie

alanko20
12. jún 2022

Mam takmer 32 a nenatiahli by ste to na mňa ani pred 10 rokmi. Vek je len číslo 😂

mamkalentedkova
12. jún 2022

@liljana tvoj koment ma odrovnal 😂

syslik81
12. jún 2022

tot som na slovensku vzdy neznasala-riesenie druhycha -ako vyzeraju co maju na sebe etc,,. nastastie kde zijem sa to neriesi ... nos v com sa citis dobre ,,, co je tebe pohodlne a nie to co chcu vidiet druhy ,,, ziadne oblecenie nema vekovu hranicu ,, ci mas postavu chudu alebo celulitudu ci "sadlo" bud sama sebou su zeny co dokazu aj to sadlo v deravych rifliach lepsie nosit ako dokonale zenske co nosia len to co sa patri ... btw nie nemam sadlo mam chud postavu takze nezastavam si samu seba ;)

mircalla
12. jún 2022

Mne sa to nikdy nepacilo, takze pre mna do ziadneho. Rfile nosim casto, ale toto u mna nie. A napaci sa mi to na nikom bez ohladu na vek

rachel36a
12. jún 2022

Moja svagrina a brat nosia...ona 46, on 49...obaja stihli, udrziavany...ja by som si ich nedala ani v 20 rokoch...nedavam ich ani 7 rocnemu synovi...podla mna je to skor o tom co sa komu paci, a nie kolko ma rokov...

slovenka753
12. jún 2022

Ja som ich už po 25ke nenosila. Cítila som sa v nich hlúpo. Ak sa v nich cítiš fajn tak smelo do toho.

simsalabim
12. jún 2022

Zalezi kam tie derave rifle nosis 🤷‍♀️ Ja mam cez 50 a jedine moje derave nosim doma. Do roboty iba tmave slusne, aj na bezny volny cas nosim nederave.

tosomja
12. jún 2022

Tak zase keď je len trošku diera na stehne, na kolene, ok, ešte si ich dám, ale ak je tam viac dier ako rifloviny, tak to by som nedovolila ani 12r dcére. 😃
Z týchto by som modré neobliekla

alex49
12. jún 2022

mám 30 a neznášam deravé rifle, ani by som si ich nikde neobliekla. Teraz sa už nosí všetko, takže ak sa v tom cítiš dobre, tak si ich daj

daridari11
12. jún 2022

@syslik81 Však ona nerieši druhých ale seba😉

martinka13
12. jún 2022

42 a nosím.

stanulienkat
12. jún 2022

Po dvadsaťpäťke som uz nenosila a po štyridsiatke sa mi to už zdá trápne, aj keď postavu na to mám. 50 a viac ani nehovorím.... Celkovo nemám rada, keď sa ľudia obliekajú ako oneskorená puberta.

ankare
12. jún 2022

Ja by som to nelimitovala vekom, ale postavou a ako sa na to cítiš.

ingelika78
12. jún 2022

@stanulienkat Ja sa inac celkovo obliekam ako "oneskorena puberta", nielenze derave rifle 🙂

yoxinka
12. jún 2022

Mužova krstná má skoro 60 a furt nosí deravé rifle. Jednak je to brutálne udržiavaná žena s postavičkou jak lusk, netipla by si jej ani 50 rokov a vyzerá v tom skvelo!

trinneo
12. jún 2022

Ja som ich nenosila ani ako 20rocna lebo sa mi nepacili a nenosim ani dnes kedy su trendy...takze zalezi len na cloveku, ktorý ich nosi...

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
janulka1802
12. jún 2022

Ja nosím deravé džínsy na opekačku do lesa alebo ako montérky na nejakú manuálnu prácu. Do mesta som tomu nikdy neprišla na chuť. Mám 40.

lylyjana
12. jún 2022

ak by si ich obliekla aj 70r zena, ktora je stylovo oblecena a hodi sa to aj k jej povahe, tak nech si ich nosi aj ona. Skor ide o prilezitost, kam si ich oblecu. Lebo aj 20rocna v roztrhanych rifliach moze vyzerat blbo, ked pride gratulovat napr na svadbu ku kostolu...(videla som minule).

Strana
z2