Do bytu chcem dostať slniečko pomocou farieb

doriss_po
3. okt 2017
Používateľ doriss_po je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od doriss_po.

Ide jeseň a pomaličky ide na mňa z toho počasia depresia, chcem do bytu nejako dostať slniečko pomocou farieb , ako na to?

sonka1981
3. okt 2017
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

Tiež to počasie na mňa pomaličky vplýva, dni sú kratšie a kratšie, rána budú čoraz ťahšie, ak hĺadáš nejaké oživenie my máme v kuchyni zelené jedálenské stoličky. Znie to crazy ale nie je to tak divoké, neboj sa. Úplne som sa do nich zaľúbila, krásne oživili priestor a ladia ku kvetinkám na parapete🙂

zabka788
3. okt 2017
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

No ja som si tak pri volnom dni raz v lete rozhodla vyrobit farebnu deku metodou patchwork. Este hotova nie je, ale uz sa rysuje a bude najviac farebna ako len je mozne - tak ak mas chut, pusti sa do deky, no najprv si obstaraj dostatok latok.

deti95060810
4. okt 2017

Tieto divožienky sa evidentne zobúdzajú v polnoci....😀