icon

Dobré romantické komédie. Poznáte dáke?

mata36
19. feb 2011

Kočky, mám chuť si pozrieť nejaké dobré romantické filmy, či romantické komedie, že mi poradíte, aké poznáte? 🙂

Strana
z2
lucushka
8. júl 2012

ja som videla už vela takýchto romantických komedii ale asi najlepšia bola The Valentines day ...pre mna osobne 😉

domishine
17. okt 2012

prosim o pomoc s nazvom jedneho filmuneviem nazov ani kto tam hral len viem cca obsah ... jedno dievca - kucharka dokaze nevedomky vnasat svoje sucasne emocie pocity do jedla ktore pripravi ... ludia ktori jedia toto jedlo cita to co ona (smutok, stastie...) prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

ichbinich
17. okt 2012

@domishine:
Zeby Woman on Top? Hra tam Penelope Cruz.

nikajackass
16. dec 2012

@lenka3007 ten film z reese witherspoon som akurat vcera videla a je to dost dobre! 🙂
akurat aj ja hladam navrh na nejaky dalsi dobry filmik. 🙂

gretuska99
11. jan 2013

LOL je moj oblubeny film.. je vazne nadherny a su tam krasn vhalani 🤐 😀

lamadambella
19. máj 2013

Prosim vas, neviete mi niekto poradit ako sa vola taky jeden film,,,, je tam jeden chlapik ktory zisti ze ho jeho baba podvadza a posle jej list tusim s pouzitymi kondomami alebo nieco take ale potom mu ona po telefone povie ze ho nepodvadza a tak ... no a on sa potom vydava na cestu aby ten list ziskal spat.... ide aj s nejakou babou ... potom sa do nej zamiluje a tak..... moc by ste mi pomohli 🙂

katkazaborska
24. máj 2013

Blazniva,zatracena láska -perfektný film!
Kamarád taký rád
Drahý John
Láska a iné závislosti
Jak porodit a nezbláznit sa
The Lucky number
Tvoj snubenec,moj milenec
Zapisnik jednej lasky - starsi ale dobry
New years eve
Chces ma chcem ta
AK ste uz nieco pisali sa ospravedlnujem necitla som 🙂

janulka2431
16. jún 2013

Ahojte, mne sa strašne páči ex-manželka za odmenu 🙂

alyssa646
20. nov 2013

@domishine sice uz stara tema, ale ten film sa vola Neodolatelna http://www.csfd.cz/film/29825-neodolatelna/ 😉

boriska29
10. feb 2016

@mata36 Milujem: Sex v meste 1 a Sex v meste 2... krásne romantické filmy s troškou humoru...

jarka800
10. feb 2016
Používateľ jarka800 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarka800.

krasny film je: co s laskou

eleonorcha
10. feb 2016
Používateľ eleonorcha je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eleonorcha.

dear john!!! 🙂

spilo1
17. júl 2024

Vedeli by ste mi niekto poradiť názov romantického viacdielneho filmu (2,3 časti). Chcela by som si ho pozrieť opäť (naposledy pred rokmi - STV) a neviem názov iba dej...

Mladá žena, fotografka, otec bol automechanik....odfotí nejakého bohatého muža pri rokovaniach. Budú ju naháňať, ona vymení filmy vo fotoaparáte....Ten bohatý muž si dá vytlačiť fotky, na ktorých bude ona (chcel fotky, na ktorých bude on).....Skontaktuje sa s ňou, zaľúbia sa. Neskôr ho zastrelia a ako vdova sa zamiluje do brata mŕtveho manžela. Viac si nepamätám....

Neviem či bol taliansky, alebo francúzsky. Točili ho pri mori. Ďakujem za pomoc

Strana
z2