Dobrý deň dámy
Dostalo sa nám do uši aj sme si prečítali diskusiu ohľadom nášho kolegu. Konkrétne jeho partnerky a jej dcéry.
Po prvé: Kto robí s nami podniku, v továrni aj nadčasy aby teba aj tvoju dcéru mohol zabezpečiť?
2: Kto sa o teba a tvoju dcéru stará aj keď si chorá?
3: Chceš ho opustiť kvôli dcére, tvojej lebo si neumýva ruky, prečo si ženám nepovedala ako je to naozaj?
Ideš na toaletu a ani si ruky neumyješ po použití, nie raz sa stalo že si dcére povedala: Bola som sa vysrať a vyšťať a keby len doma ale aj verejne.
Ruky si treba umývať KVOLI ZDRAVIU, choroba špinavých rúk ti nič nehovorí?
4: Aký ťažký rozvod, kdo ŤA bil?
5: Vybrala sa si nášho kolegu , ale samozrejme s informáciami: Koľko zarobí, koľko má našetrené, má byt alebo dom?
6: Náš druhý kamarát ti tiež nadbiehal, ale ako vieme. Nechcem ho, LEBO platí na SVOJE dieťa aj viac ako sa patrí podľa ROZHODNUTIA súdu aj sa stará.
7: Si s ním dlho, máš mu za čo poďakovať, už by bolo na čase aj dieťa - vaše spoločné.
Viac o tebe nejdeme písať, rešpektujeme že si matka.
Nikoho nechceme osočovať ani obhajovať.
Nezaslúži si aby si ho tu opisovala aký je aký je neochotný.
Opíš seba ale v realite, nie v roli obete.

?
Fiha, ďalšia dráma na koníku 😅
@lesana25 ja len čakám kedy sa ozve niektorá z účastníčiek - nepohostenia návštevy
Keď už tu toto píšeš, prečo anonymne?
@kvetinka75 q to boli ktoré? Autorka to písala anonymné ci ?
fu, tu je dnes horuco 😝
To ste stihli pocas obednej prestavky kolektivne zosmolit? Vy ste paradny kolektiv, som rada, ze nie som vasa kolegyna
(len tak mimochodom, ta co toto iniciovala by toho vasho kolegu brala vsetkymi desiatimi, len akosi nevydalo. On si vybral inu.
@klarissa25 Kamarátka nás nepohostila
@kvetinka75 tu diskusiu som citala...len sa pýtam ci tam aj tie ktorých sa to týkalo niečo písali
@klarissa25 ešte nie, čakáme či sa ozve aspoň autorka.
Kolektív autorov, dajte aspoň link na diskusiu
Aspon oznacit adresata by bolo fajn :DDD co sa to tu deje ?? :D
dajte link veru na tu povodnu :D
KOlektiv autorov ma tento tyzden poobedne a asi malo roboty
Ja som myslela že to píše nejaká nebinárna osoba.
@ckocka 😃😃😃👍
Nie je problém zverejniť kto sme. Nie je to potrebné, keby ste ju poznali osobne inak by ste hovorili. Už keď tu napísala v poriadku. Treba opísať celú situáciu a nie si to upraviť len vo svoj prospech. Nič proti vám ženy, ale vidno že ste len klebetnice. Napísať tu môžete čo len chcete. Realita je úplne iná.
@viestta @ckocka @babulkomale. Keby sme sem napísali že ste krásne a šikovné ženy. Lajkujete a boli by ste šťastné. Napísali by sme že ste špinavé ženy a výzor nič moc, hneď by sme boli k.o.k.o.t.i. Pochopili ste čo sme napísali?!
Nie.
@ckocka Nie. Presne. Rovnaká situácia inak opísaná, rozdielne názory. Nie. Nie je to tak.
Nie akože nerozumiem. Pripomínaš mi zora v množnom čísle.
Ako ste si istí, že píšete o správnej žene ?
Takých žien s deťmi je neúrekom, mohla pomenit detaily a nie je to vaša Eva, ale Mara 300km ďalej
@cacianka pretože je naivná a ukazovala čo napísala sem. Nedopisala: 1:chodí za uctovnikmi ku nám do práce.
2: Od susedov aj našich manželiek a priateliek zisťuje aké máme výplaty aby jej viac kvaplo.
3: Zisťovala si finančné zázemie a čo mu môžu dať rodičia.
4: Mal záujem o ňu náš kolega: bol rozvedený s dieťaťom.
5: Nechcela ho lebo sa stará a platí okolo 400 eur. Vypočítala si koľko im ostane.
6: Kolega robí aj navyše aby sa mali dobre.
7: Nie raz sme mu išli pomáhať s prerabkou, aby sa mali dobre.
8: Stará sa o ňu aj o dieťa, zaplatil jej aj doučovanie.
9: Zázračné nie je tehotná po 6rokoch, lebo antikoncepcia.
Viac o nej nejdeme písať lebo je to matka.
Mam taky navrh. Vsetko co si (ste) popisali tu, spiste este raz a vylepte na nastenku pri satniach. Nech vsetci vedia aky ste starostlivy kolektiv.
@viestta máš pravdu, ak to jedného dňa urobí tvoj manžel, zverejni fotografie. Ďakujeme.
@viestta aj my tu môžeme napísať svoj názor. Či už neplatí to keď nie sme samozrejme samozvané obete už to neplatí?
Keď už to píše kolektív autorov možno by mohol trieskať do klávesnice ten najvzdelanejší aby to malo hlavu a patu.