icon

Dobrý deň dámy

23. mar 2023

Dostalo sa nám do uši aj sme si prečítali diskusiu ohľadom nášho kolegu. Konkrétne jeho partnerky a jej dcéry.
Po prvé: Kto robí s nami podniku, v továrni aj nadčasy aby teba aj tvoju dcéru mohol zabezpečiť?
2: Kto sa o teba a tvoju dcéru stará aj keď si chorá?
3: Chceš ho opustiť kvôli dcére, tvojej lebo si neumýva ruky, prečo si ženám nepovedala ako je to naozaj?
Ideš na toaletu a ani si ruky neumyješ po použití, nie raz sa stalo že si dcére povedala: Bola som sa vysrať a vyšťať a keby len doma ale aj verejne.
Ruky si treba umývať KVOLI ZDRAVIU, choroba špinavých rúk ti nič nehovorí?
4: Aký ťažký rozvod, kdo ŤA bil?
5: Vybrala sa si nášho kolegu , ale samozrejme s informáciami: Koľko zarobí, koľko má našetrené, má byt alebo dom?
6: Náš druhý kamarát ti tiež nadbiehal, ale ako vieme. Nechcem ho, LEBO platí na SVOJE dieťa aj viac ako sa patrí podľa ROZHODNUTIA súdu aj sa stará.
7: Si s ním dlho, máš mu za čo poďakovať, už by bolo na čase aj dieťa - vaše spoločné.

Viac o tebe nejdeme písať, rešpektujeme že si matka.
Nikoho nechceme osočovať ani obhajovať.

Nezaslúži si aby si ho tu opisovala aký je aký je neochotný.
Opíš seba ale v realite, nie v roli obete.

Strana
z2
tykat
27. mar 2023

@autori A teda ako to suvisi s riesenim toho ze jej dcera nema dobry vztah s jej priatelom (vasim kolegom)?
Lebo ved ona pise ze jej vztah s priatelom ok, len ju mrzi ze po 6 rokoch sa jej dcera nepekne sprava k priatelovi. Ona ho opustit nechce.
PS: Mne to pride ze lezi v zaludku tej uctovnicke co za nou chodi 😁

viestta
27. mar 2023

ty, vy, mate asi poruchu chapania citaneho textu. Ja vam nekazem zverejnobvat fotografie na nastenku, ja vam odporucam vytlacit a vyvesit na nastenku to vase kolektivne zhrnutie problemu v deviatich bodoch.

Strana
z2