icon

Dobrý večer, máte skúsenosť s firmou Top House?

zloba666
9. júl 2019

Pekný večer prajem.. Potrebovala by som poradiť.. Chceme si s priateľom postaviť 🏡.. A top house firma ponúkajú dom na kľúč za peknú sumu?
Skúsenosti.. Recenzie veľmi by nám pomohli

petulda333
29. dec 2020

@bodzik to ti poradit neviem, ale asi ich uz neuvidis.

akzuzu
30. dec 2020

@bodzik dobrý deň napíšem Vám správu

majka0303
5. jan 2021

@akzuzu prosím, mohli by ste má kontaktovať? Tiež sme zaplatili zálohu 6000€, a komunikácia nulova

akzuzu
5. jan 2021

už som Vám písala 🙂

jaja9191
6. jan 2021

@akzuzu prosím, mohli by ste aj mňa kontaktovať? Tiež sme zaplatili a stavba stojí. Ďakujem

petrowna
6. jan 2021

@jaja9191 včera bolo o tejto firme v Reflexe na Markíze...nič dobré i nich nehovorili :(

akzuzu
6. jan 2021

@jaja9191 písala som Vám správu

mondod
6. jan 2021

Ako ste riešili odstupenie od zmluvy o dielo? Prosím, kontaktuje ma ktokoľvek, kto riešil odstúpenie od zmluvy o dielo. Ďakujem.

kimlicka
10. jan 2021

@akzuzu prosím vás, mohli by ste mi tiež poradiť ako postupovať pri zrušení zmluvy o diele? Zaplatili sme za projekt 6000€ a chceme od tejto zmluvy odstúpiť. Ďakujem vopred za odpoveď a ochotu 🙃

kynlei
11. jan 2021

Dobrý deň čo poznám ľudí čo v tej fáze odstúpili tak to riešili cez odstúpenie ale dostali späť len 2000

mondod
12. jan 2021

@kynlei a v odstúpení žiadali naspäť nejakú časť peňazí ? Ďakujem

kynlei
12. jan 2021

Áno chceli všetko naspet ale nepochodili

babulien
14. jan 2021

@ivkaatomi dobrý deň môžem sa s vami spojiť, mam podobný problém

babulien
14. jan 2021

@akzuzu prosím môžete ma kontaktovať, ďakujem

ivkaatomi
14. jan 2021

@babulien áno kľudne mi napíšte.

babulien
Autor odpoveď zmazal
bodzik
14. jan 2021

@vero_nika95 Dobrý deň , myslím , že zmluva o prevode mena je len ďalší podvod 🙂 bohužiaľ, sú to naozaj podvodníci , takisto sme sa nechali nachytať, skúste z toho vycúvať čím skôr

babulien
Autor odpoveď zmazal
ivkaatomi
14. jan 2021

@babulien Napíšte mi správu, čo potrebujete.

babulien
Autor odpoveď zmazal
bodzik
14. jan 2021

@ivkaatomi Viete čo , my sme na Tom takisto, takisto 6000€ sme dali , ale nebudte smutná , ja som aj rada , že nedvihaju telefón , po Tom , čom som videla v Tom Reflexe a po Tom všetkom, čo tu čítam . Už sme poslali sťažnosť na Generálnu prokuratúru a odporúčam to Vám všetkým. Nech nám vrátia aspoň časť tých peňazí a idú kade ľahšie . Domček si postavíme už nejak , hlavne to bude určite kvalitnejšie

babulien
Autor odpoveď zmazal
babulien
14. jan 2021

@ivkaatomi ďakujem za info

aremika
15. jan 2021

Dobrý den, chtěla bych se též zapojit a zeptat jak mám postupovat. Loni v Marci jsem zaplatila zálohu 6000 nakolko jsme ještě nemali pozemek tak jsem nic neřešila jen teda s projektantkou z externí firmy už jsme v decembri koupily konečně pozemek a mělo dojít k realizaci ale včera mi volali z projektu že jim nebylo zaplacené za projekt a jestli ho teda chci tak mám zaplatit jim 1100 eur že tophouse jich podvedl. Volala jsem té Penksove samozřejmě že mi nebere telefon

banmala
21. jan 2021

Dobrý deň prosím mohli by ste mi napísať ako ste riešili ukončenie zmluvy? A vrátenie 6000e zálohy ? Je vôbec táto možnosť keď prepisujú firmy. Ďakujem za odpoved a poprípade ak už niekto dostal nejakú časť zálohy alebo celu zálohu spet nech ma prosím kontaktuje. Budem Vám veľmi vďačná Ďakujem

bodzik
22. jan 2021

@aremika Projekt mal byť v cene , ja by som im nič neplatila a takisto podajte aj vy sťažnosť

ondrejko22
4. feb 2021

Dobrý deň.my sme podpísali zmluvu a slo všetko v poriadku.prvu etapu po zaplatení začali do 2-3 týždňoch.platna hotová ešte v septembri a odvtedy nič.zaplatena druhá etapa a uz výhovorky že čakajú na materiál atď.a keď už majú materiál tak napadol sneh.a momentálne žiadna komunikácia z ich strany.tak čakáme na jar a uvidíme.jedine čo dali vedieť je že vzhliadom k pandémii budú pokračovať na jar a ako im to situácia umožní.tak som zvedaví.

kynlei
5. feb 2021

@ondrejko22 nebudú vždy sa budú vyhovárať na niečo iné

petulda333
5. feb 2021

@ondrejko22 prosim ta, ved firmu top house prepisali na rakuskeho bezdomovca. Znamemu ponukli, ze pod novo zalozenou spolocnostou preberu predosle zavazky a stavbu dokoncia ale odmietol ich a podal zalobu. Jeho odrbali o 27000e a ma zakl.dosku a tehly na paletach poukladane

zloba1
12. mar 2021

@akuzu dobrý večer, mohli by ste mi napísať? Tiež mam zlé skúsenosti a firme som dala nemalé peniaze a na pozemku neboli ešte ani len pozrieť