icon

Dobrý večer, máte skúsenosť s firmou Top House?

zloba666
9. júl 2019

Pekný večer prajem.. Potrebovala by som poradiť.. Chceme si s priateľom postaviť 🏡.. A top house firma ponúkajú dom na kľúč za peknú sumu?
Skúsenosti.. Recenzie veľmi by nám pomohli

Strana
z3
zloba1
12. mar 2021

@bodzik chcem sa opýtať ako ste na tom? Vrátili vám už nejakú časť peňazí?

prskolodon
2. apr 2021

Dobrý deň chcem sa opýtať postupovať pri vrátení zálohy 6000€, ktorú sme dali tophausu. Projekt nám síce dodali ale nebolo to do 30dni ako bolo uvedené v zod.

banmala
2. apr 2021

@ivkaatomi Dibry deň. Prosím mohla by som sa spojiť svami ohľadom TopHausu ? Za posledný týždeň ma kontaktovali 2 rôzny ľudí ohľadom zmlúv. Potrebovala by som sa poradiť. Ďakujem

ajka11xx
6. apr 2021

@akzuzu dobrý deň, písala som vam 🙂

bodzik
6. apr 2021

@banmala Dobrý deň a vy s nimi máte nejakú zmluvu ?

bodzik
6. apr 2021

@zloba1 Nevrátili nič , ale poslali sme to na prokuratúru a dúfame , že sa to bude riešiť

banmala
7. apr 2021

@bodzik Dibry deň áno mame zmluvu a za posledné 2 týždne sa mi ozvali 2 rozdielny ľudia ohľadom nových zmlúv jeden a druha pani že preberajú pohľadávky.

petulda333
7. apr 2021

@banmala ale to su ti isti, tak pozor. Majitelia firmy tophouse si zalozili novu firmu a chcu prebrat tie pohladavky a dokoncit domy, ale ja by som im uz neverila

xsandrax
7. apr 2021

@viktoria311295 dobrý deň, ako ste na tom, podarilo sa Vám s nimi skontaktovať a vyriešiť to?

bodzik
7. apr 2021

@banmala No hlavne si to poriadne preklepnite a zistite si , či vám to tá nová firma dokáže postaviť za tie isté ceny , ako núkal aj Tophouse a či to zasa nie sú len nejakí podvodníci

pussynkaa123
26. máj 2021

Pekný den prajem, chcem sa opýtať, či by mi vedel niekto pomôcť, tiež sme podpísali zmluvu s firmou Tophouse, zaplatili sme zálohu, a nemame projekt, ani zálohu. Ako to prosím riešiť.

kynlei
26. máj 2021

@pussynkaa123 v Bratislave na prokuratúre 1 je hromadná žaloba treba sa pripojiť. Ale peniažky už asi neuvidíme

zloba1
26. máj 2021

@kynlei a s tou žalobou to ako vyzerá? Už to niekam postúpilo? Nejaké vyjadrenie už je? Vraj sa v takýchto prípadoch postupuje cez exekutora

pussynkaa123
26. máj 2021

@kynlei a u koho presne? Lebo tam je 20 prokurátorov 😒

kynlei
27. máj 2021

@pussynkaa123 posielam vám číslo spisovej zložky PE 2020-095

kynlei
27. máj 2021

@zloba1 zatiaľ to konečne pridelili prokurátorka a ešte čakajú lebo sa veľa ľudí pridáva k žalobe

zloba1
25. jún 2021

@kynlei mame nejaké nové informácie?

rsimona
30. jún 2021

Fuu, strasne toto citat, mrzi ma vasa skusenost, snad sa vam to vsetkym nejak vyriesi, aj ked.. ja z trosku ineho sudku teda aspon pridam, nam stavali a realizovali vsetko v ramci Ba, aj firemne priestory aj vysneny domcek od murovany-dom.sk a vsetko bolo v ramci spokojnosti z oboch stran. Nasli sme na nich vela referencii, a preto sme ich v ramci zapadneho slovenska vybrali pre nas a nelutujeme.

bodzik
15. nov 2021

Ahojte, tak ja sa vám znova hlásim🙂 zas sme sa o kúsok posunuli a chcem sa s vami o to podeliť , možno vám to pomôže 🙂 Pre všetkých tých , ktorí boli oklamaní tak ako my , nevešajte hlavu a nestrácajte nádej ! 🙂 Áno, prišli sme síce o peniažky, ktoré teraz každý z nás potrebuje..ale ! 😁 Je ten správny čas vziať si nazad to, čo nám patrí 🙂 neviem kto ste v akej fáze , my sme posielali trestne oznámenie do BB, už to prevzala BA a na stránke Modrá strecha som sa skontaktovala s ďalšou podvedenou pani, ktorá mi dala kontakt na jej právnika a ideme to riešiť formou hromadnej žaloby 🙂 nie je čas strácať čas 🙂 ak sa chcete pridať , budeme len radi 🙂 pozrite si aj vy stránku Modrá strecha a spojme sa 🙂 spolu toho dokážeme viac 🙂

zd3nc00
21. nov 2021

Zdravím Vás aj my sme s nimi stavali, asi sme mali šťastie, že na začiatku, byva sa celkom fajn, ak to pomôže skúste pozrieť na fb stránku, mal som ju lajknutu a ani som o tom nevedel... s najväčšou pravdepodobnosťou sú to oni!!! https://www.facebook.com/ertomcz/

vero_nika95
Autor odpoveď zmazal
daniella96
25. sep 2025

Dobry deň , ako ste na tom so žalobou ? Stále sa to rieši alebo je to už uzavretá vec ?

Strana
z3