Dodanie dobierky
@timejka020 podla mna ho kludne mohla prebrat. Mne takto pri jednej zasielke co som posielala uz pol roka svieti neprebrana, ale prebrana bola v skutocnosti. No tazko povedat, zatial by som nestresovala...posta je chaos sama o sebe
no len toto bude iny pripad podla mna. Bez zaplatenia dobierky by jej ho ani nedali, a ked to zaplati, tam je ciarovy kod, pani postarka to oskenuje a v appke to nabehne, tiez tu appku pouzivam. Nikdy sa mi nestalo, ze by sa to aktualizovalo neskor
@zuzuliennka1 no uvidim zajtra slečna sa mi zdala byť ferova tak prvý krát som takto poslala
@zuzuliennka1 praveze ja tiez pouzivam appku a neaktualizovalo sa to v tom pripade co som spominala...ale tak na 100% to vie len kupujuca ci prebrala
@ghostsgirl no mne osobne to v appke nabehlo zatial vzdy, a v podstate hned. Aj ked som odosielala ja, aj ked som preberala. Drzim autorke prsty, snad to bude ok
@zuzuliennka1 aj ja som mala dobierku a aj ked balik bol doma,tak na stranke bolo,ze neprevzaty
@timejka020 ja som mala podobný prípad pred nedávnom, slečna mi vravela ze prebrala, a neprebrala až o 2 dní, tiež som posielala na dobierku. Asi nemala peniaze len nechcela napísať, ale dobre ze prebrala, aj keď nemusela klamať že prebrala keď nie 🙂 tak snáď preberie aj tebe.

Moze byt,ze neaktualizovali udaje. Tiez sa mi to stalo,balik doma a pisali mi kedy preberiem. Tam skm poslala foto,ze ho mam doma