Doktor mi ukončil PN aj keď som stále chorá.
Babenky co si o tom myslite. Bola som u doktora mala som a mam teploty 38,2 , ledva vypravam a dusi ma kasel. Doktor ma vypisal na na 7 dni no citim sa horsie ako pred tym. Dnes som bola na kontrole a sprdol ma,ze som si nevybrala lieky ktore mimochodom mam doma a povedal mi,ze mam byt rada,ze to nenahlasil Socialnej poistovny,ze som porusila liecebny rezim a ukoncil mi PN k zajtrajsku a este povedal,ze to mam ako vianocny darcek od neho. Chapem,ze asi sa nastval,ze som tie lieky nevybrala ale ja nevidim co vsetko mam doma a ked som zistila,ze tie lieky mam doma tak naco mam kupovat nove?
Co si o tom myslite?
Vymenit lekara 🙂 Nechápem prečo lekári su taky nepríjemní ked človek chce P-čko PN alebo hocičo 🙄🙄🙄 Ved to neide z jeho peňazi,,,
@smejko25 praveze som mu to povedala ale ja sa uz poznam a to s tym hrdlom sa ma drzi aj 3 mesiace. A ja toto mavam, naposledy som tiez mala take teploty a vtedy mi lieky nedal a aj pnku mi odmietol dat
Tak mne Dr napr neoredpisuje voľnopredajnéieky, tie mi napíše na papierik aké si mam kúpiť. Na recept mi dáva iba ATB, či lieky na predpis.
Takže ak to boli ATB tak sa mu nečudujem, z tých volnopredajnych to rozumiem, že más doma. Ale ak by išlo o calcium, pripadne paralen tak nerobí podľa mňa takúto scénu keď to má doma takmer každi.
prepáč ale asi ti dal ATB, tak nehovor že ich máš doma lebo na volno sa nedajú kúpiť a vybrať len časť (ak si nedoužívala z minula) nestačí....chybu si urobila ty, že si ich nevybrala - on to v systéme vidí a je jasné že keď ti dá PN a lieky a ty lieky nevyberieš , tak ti PN ukončí lebo lieky si nebrala....a nehovor že doma si mala ATB(a celé balenie) lebo tomu nik neuverí....
@miskakyska ak je to elektronický, to ani nemusí kontrolovať. To tam ma hneď evidované, či to vybrala ci nie.
Nepredpisal mi ATB to viem lebo mi predpisal paralen, a kvapky do nosa. On mi ATB nepredpisal
zmen lekára , u takéhoto po tomto by som nebola,aby ma poslal s 38 teplotou do práce, zápal srdcového svalu z prehodených chripok , angin mu asi nič nehovorí
ale do pohody si zmeníš, zavoláš do ambulancie vypytaš si mudr a spytaš či ta zoberie, dá sa to každy mesiac, podpišeš novu zmluvu, mudr pošle kartu a vybavené
@miskakyska elektronicky predpis tam to maju hned ked si otvoria tvoju zložku , niekedy je to na škodu doslova , za mna sa predpisuje vela liekov ,
Paralen a kvapky do nosa sa nepredpisuju, pokial su volnopredajne. To co je za blbost.
@veronikaszabova možno si to pomylila teraz ti dávaju taky predtlačený papier čo vyzerá ako recept a tam máš napísany daný pripravok, tiež som minule kukala jak puk že načo mi dáva papier aj na el kartu ,
@veronikaszabova prečo by sa nemohli? Záleží od lekára čo za "blbosť" napíše na recept... A lekári sú rôzni...
@veronikaszabova veď áno, to je taký rozumný štandard, ale potom sú tu aj tí iní doktori... možno aj tento k nim patrí. Hoci...vedela som pochopiť ak dal 80ročnej tetuške recept s faktu mastičkou a paralenom. Keby to mala na papieriku, tak to asi stratí. Ale recept chránila ako oko v hlave 😉
Ved aj chcem odist lebo keby som chcela mohla by som ho tahat po sude za to,ze sposobil nasej mamine infarkt.
Lekár ti musel predpísať lieky ktoré nie sú volnopredajné, tie volnopredajné sa nepredpisujú len by ti povedal čo si máš kúpiť....a následne videl v systéme že elektronický recept si si nevybrala - takže sa do toho zamotávaš....paralen nie je na predpis, čiže ten ti určite nepredpísal😉
A prepáč ale ako môže lekár spôsobiť pacientovi infarkt? Nanajvýš nerozoznal príznaky že ide o infarkt ale určite jej ho nespôsobil....
@mogaa to bude bielavlcica - ta chcela zalovat lekara, ze zanedbal jej mamu, ze mala infarkt.

A užívala si tie lieky či nie? zrejme nie,ak ti nie je lepšie...a na vine teraz je dr či ako? ..zober si dovolenku....