DÔLEŽITÉ: Modrý koník otvára priestor pre vaše návrhy a nápady
Pozdravujeme celú rodinu Modrého koníka 🙂
Dnes sme pre vás pripravili tento výnimočný diskusný príspevok.
Nie je to klasický oznam – je to pozvanie.
Úprimné, otvorené a pre nás nesmierne dôležité.
Koník má zmysel len vďaka vám.
Vďaka tomu, že sa sem vraciate, že zdieľate svoje skúsenosti, radíte si, podporujete sa a spolu tu tak tvoríme komunitu už dve desaťročia.
Uvedomujeme si, že ak má byť Koník aj v budúcnosti miestom, kam sa chodí s dôverou, radosťou a pocitom „sem patrím“, potrebujeme robiť niečo, čo je cennejšie než akákoľvek funkcia alebo technická novinka: Počúvať vás. 🙂
Preto vám dnes otvárame jedinečný priestor, aby ste nám napísali, čo podľa vás môže fungovať lepšie.
Napíšte nám do komentárov:
– to, čo vám na Koníku chýba,
– to, čo vás rozčuľuje,
– to, čo by ste privítali,
– to, čo by vám uľahčilo deň alebo spravilo Koníka ešte príjemnejším miestom.
Úprimne, otvorene, pokojne aj bez servítky. 😉
Len prosíme: píšte konkrétne a konštruktívne, nech presne vieme, čo potrebujete.
Prípadne skúste doplniť vetu:
„Koník bude pre mňa top a jedinečný, ak…“ a dopíšte ju presne tak, ako to cítite.
Každá myšlienka, návrh či pripomienka má pre nás veľký význam.
Toto nie je formalita, je to pre nás záväzok.
Veríme, že spoločne môžeme vytvoriť Koníka, ktorý bude ešte lepším miestom pre vás, pre nás, pre každého, kto sem príde pre radu, podporu alebo len pre dobrý pocit.
Ďakujeme, že ste s nami.
Ďakujeme, že tvoríte Koníka.
A ďakujeme aj za to, že nám napíšete, čo je pre vás dôležité. 💙
Modrý koník team
@janagem admin je tiez len clovek. A vidno ako je ktory orientovany. Davnejsie sa tu vo velkom mazali prispevky previcovo orientovane aj ked nic neporusovali. Boli vymazane niektore nicky, ktore nic zle nenapisali.
@katkazatka Hlavne, že to nebola cenzúra, uff 😉
@janagem admin je tiez len clovek. A vidno ako je ktory orientovany. Davnejsie sa tu vo velkom mazali prispevky previcovo orientovane aj ked nic neporusovali. Boli vymazane niektore nicky, ktore nic zle nenapisali.
@katkazatka a ty to odkiaľ vieš,keď si registrovaná od novembra? Mám to chápať tak,že ťa vyrazili alebo si odišla sama a vrátila sa?
@katkazatka a ty to odkiaľ vieš,keď si registrovaná od novembra? Mám to chápať tak,že ťa vyrazili alebo si odišla sama a vrátila sa?
@anonym_cdbacc citat viem aj bez registracie
@katkazatka Hlavne, že to nebola cenzúra, uff 😉
@anka2015 podla teba nie je rozdiel medzi tym, ked nieco vymaze admin(cize nejaka autorita, "vyssia moc") alebo niekoho natrvalo zablokuje a tym, ked ja(bezny uzivatel) si v diskusii zablokujem niekoho, kto mi tam vadi? Cize ja ked si na Fb zablokujem cloveka, co mi potrebuje vsetko komentovat, ma opacne nazory ako ja, utoci na mna slovne atd. tak vlastne robim cenzuru?
@anonym_cdbacc citat viem aj bez registracie
@katkazatka odrazu si mala potrebu sa zaregistrovať 😁
@katkazatka odrazu si mala potrebu sa zaregistrovať 😁
@anonym_cdbacc asi mala, pokial už nechcela ina citat, ale i prispievať
@anka2015 podla teba nie je rozdiel medzi tym, ked nieco vymaze admin(cize nejaka autorita, "vyssia moc") alebo niekoho natrvalo zablokuje a tym, ked ja(bezny uzivatel) si v diskusii zablokujem niekoho, kto mi tam vadi? Cize ja ked si na Fb zablokujem cloveka, co mi potrebuje vsetko komentovat, ma opacne nazory ako ja, utoci na mna slovne atd. tak vlastne robim cenzuru?
@anonym_4038e9 Áno, rozdiel tam nevidím. Hlavne by ma zaujímalo odkedy je modrý koník - teda adminky vystupujúce v jeho mene, ktoré nemajú ani toľko elementárnej slušnosti aby sa podpísali - "vyššou mocou". Podľa tohto vzorca aj ty ako autor diskusie si "vyššia moc" a potom tu nastáva súboj titánov - to sme to dopracovali.
@anonym_cdbacc asi mala, pokial už nechcela ina citat, ale i prispievať
@anonym_30f6c7 zaujímavé, nakoľko baby vyrazili v asi v marci.
@modrykonik Rozhodne treba nejako zatraktivnit Bazar!!!! resp. podmienky.
Kedze nemam stiahnute ine appky o ktorych tu vkuse baby pisu, ze tam predavaju a ich meno sa tu vraj nesmie spomenut, takze vlastne ani neviem o ake ide, tak neviem ani poradit s konkretnym navrhom ako Bazar vylepsit.
Uz takmer nic tu neviem predat, hoci som investovala nemalo casu do toho, aby tovar obsahoval info aj foto tak ako ich Bazar pozaduje. Vsetci odisli kamsi inam a ja nemienim stravit zase tolko casu, aby som povytvarala nove inzeraty inde.
@modrykonik Rozhodne treba nejako zatraktivnit Bazar!!!! resp. podmienky.
Kedze nemam stiahnute ine appky o ktorych tu vkuse baby pisu, ze tam predavaju a ich meno sa tu vraj nesmie spomenut, takze vlastne ani neviem o ake ide, tak neviem ani poradit s konkretnym navrhom ako Bazar vylepsit.
Uz takmer nic tu neviem predat, hoci som investovala nemalo casu do toho, aby tovar obsahoval info aj foto tak ako ich Bazar pozaduje. Vsetci odisli kamsi inam a ja nemienim stravit zase tolko casu, aby som povytvarala nove inzeraty inde.
@anonym_4170be Správna pripomienka. Ani mne sa nechce inde sa orientovať, keď tu mám už roky vybudovaný bazár.

@anonym_4038e9 ak to admin vyhodnotí ako v pohode komentár, lebo sa nič neporušuje, tak prečo by mal byť takýto komentár zakázaný?
Len sa snažím pochopiť - chcela by si, aby si zakladateľ mohol vybrať len príspevky, ktoré chce čítať? Jeden čas tak fungoval Google, a rozšírilo sa veľmi veľa fám.