Dolinková dosadila nominanta, lekári opustili kardiocentrum
dolinkova dosadila do kardiocentra svojho nominanta,31 rocneho urcite skuseneho lekara,ktory nasledne odvolal dlhorocneho sefa kardiocentra,ktory to centrum vybudoval...nasledne dali vypoved dalsi lekari....pacientov musia prevazat inde....👏👏👏👏👏👏Bravó Smeráci!
@sevrin Ja už ani správy nemôžem pozerať. Čakám kedy nás nesmerákov všetkých vyhostia. Chamraď hnusná.
Ty o čom meles ? Kardiológ neoperuje. Operuje kardiochirurg. Kardiológ robí vykony ako katetrizacia a podobne,naštuduj si to mna veru nemusis presviedčať a učiť ta citat s porozumením fakt nebudem
@alissa1222 ale internista ťa nezoperuje! Ani kardiológ bez špeciálneho vzdelania navyše. Toto sú všetko špecializácie ktoré trvajú roky praxe a vzdelávania navyše.
Odporúčam čítať diskusiu pid článkom v sme.sk, smiech cez slzy...napr.
."Vážení spoluobčania, nemajte obavy. Okamžite po tom, ako som sa dozvedela o problémoch trenčianskeho kardiocentra, som vymenovala za mimoriadneho splnomocnenca pre prešetrenie manažovania tohto centra pána doktora Petra Kotlára. Po trojdňovom štúdiu internetových zdrojov pán Kotlár s istotou potvrdil, že infarkt myokardu na Slovensku nebol, nie je a nikdy nebude a preto je akékoľvek kardiocentrum zbytočné. To trenčianske aj vďaka tomu môžeme s pokojným svedomím zatvoriť, prípadne mu v spolupráci s ďalšími expertmi zo SNS nájdeme iné, lepšie využitie..."
Prečítaj si ešte raz čo som napísala,to že nevieš citat je tvoj problém 😂
@alissa1222 ty melieš a riade.
Áno ja mna tu ideš presviedčať lebo nevieš citat čo pisem a nevieš si spojiť súvislosti a trepes furt len to iste dokola. Nemám sa o čom s tebou už tu baviť,rozčuľuj sa ďalej nech ti až karotída navrie
@janinah počkaj to nemyslíš vážne? Toto ak ona napísala (čo by som nebola prekvapená). Zbohom rozum.
@alissa1222 v poriadku a ty tu nemeľ ako je dosť kardiológov.
@janinah Ona si myslí, že v kardiocentre robía ambulantné vyšetrenia vieš.
Nie,to napísal diskutujúci ako iróniu....
Ano? A kam isli?
@janinah ja by som sa naozaj vôbec nedivila s bola by som ochotná uveriť, keby sa ona takto obhajuje v diskusii pod článkom. Ten slovník, vystihol to. Mol by jej robiť hovorcu.
@juliacenc na piknik ;) do iného štátu kde ich vyvážia zlatom.
🤣😂😅
Naši milovani vládni predstavitelia majú iné starosti ako starať sa o bežných smrteľníkov,oni už štartujú vládny špeciál a balia kufre na olympiádu...u nás je všetko v najlepšom poriadku,môžu sa ísť zabávať....
https://www.aktuality.sk/clanok/wnwfLyj/peter-p...
Dolinková je krásna? Tá pani s čudnými mihalnicami, ktoré vyzerajú ako sušené pavúčie nohy?
Nepozeram spravy, ale nahodou som ju videla a neverila som vlastnym ociam.
Mne sa páči,že koľko smeráčok sa sem hneď vyrojilo na podporu smeru.😂😂 Chcela by som vidieť, keby niečo takéto spravila bývala vláda všetky smeráčky by tu išli zošalieť. Ale teraz ich obhajujú zvláštne..😁 Teraz im to pripapada uplne ok.
@babulkomale ide o to, že nás informuje ona sj tlač ako o hollywoodskej herečke a ani slovo o jej výsledkoch práce ako ministerky zdravotníctva.
Mne sa to páči a takto to ma byt, ľudia tak rozhodli, čiže,
čím viacej infarktov Trenčíne tým menej voličov ,či?
@princkrason zas má niekto krátkozraké videnie. Nejde len o Trenčín a zjavne ti nedocvakuje, že hovoríme o počte zoperovaných pacientov v celoslovenskom meradle. Keď sa nezoperujú a nezliečia pacienti v TN, budú musieť cestovať ďalej a obsadia sa operačné termíny nám všetkým a čakačky, ktoré už teraz presahujú dlhé mesiace sa zas len neuveriteľne predĺžia. Rozumej zhorší sa dostupnosť aj akútnej operačnej liečby pre nás všetkých.
Dezole a dvojzubcov to necvakne a či mne dačo cvakne- tak hádam infarkt to nebude: slight_sile:
však treba rešpektovať voľbu väčšiny a pokrok je rakovina robertko povedali
@pandorra ani oni tomu nerozumeju😁
Preto volia tak ako volia. Paradoxne volici tejto vlady najviac potrebuju lekarov, pretoze su zdravotne najviac zanedbani-ich IQ im nedovoluje realne zhodnotit ich zivotny styl a stravovacie navyky.

@janinah a ja ti hovorím ako to funguje. Nepovedala som že internista je kardiológ. Citaj,pisem že kardiológ robí na internom a ten následne sluzi aj na kardiu. Ale je to kardiológ. Je to subspecializaicia internej medicíny. Jovan ? Ja rozumiem, malo je skvelých odborníkov, viem čo mi chces povedať ale s tým veru my zial nič nespravíme.