Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea
Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL
@martuska75 neviem.ci som to dobre nabila .. ale ja som nabijala ked blikalo zelene svetielko a ked prestalo blikat tak som vytiahla.
@danupas už si to dobre nepamäám, al zdá sa mi že som to nechala nabíjať na noc a ráno som to vypla. Ved skús to nechať dlhšie a uvidíš.
@martuska75 pouzivas to stale ? Ako si spokoja .. inak po prvom pouziti si videla nejake male zmeny ci n ie ? 🙂
@danupas používala som to viac na jar (pred letom) a videla som pozitívny účinok ale nie zase tak že by nič nerástlo. Rástli ale pomalšie - to určite. Ale potom som mala zdravotné problémy (nesúvisiace s lumeou) a teraz sa chystám zase pokračovať. Uvidíme 🙂
s IPL som sa stretla 1-krat pred 6timi rokmi. Bola som v zahranici v salone. Mali tam profi stroj. Odporucali 8 eplikacii, po 2. som nemala skoro ziadne chlpky. Na celej nohe som nasla 3 chlpky ktore som vytiahla pinzetou. Po roku zacali chlpky znova rast. Nakolko v salone to stalo neskutocne prachy pokracujem uz 5 rokov s Lumeou. Mne staci raz na jar a na jesen prebehnut cele telo resp. miesta ktore chcem.
@danupas ja som po prvom tiez nevidela ziadnu zmenu, po druhom vidim miestecka kde chlpky uz nerastu a miestami tak redsie...zajtra budem blikat treti krat, tak som zvedava co to spravi...
Dievčatá väčšinou až po viac oblikaniach vidno. Mne tiež nebolo hneď vidno.
Inak na kolkatke zacinate blikat alebo blikate reraz?
Ja na 3,začínala som na niektorých miestach 2.niekde teraz už aj 4. To si sama podľa potreby volis.nesmie moc páliť
Ja som na 4...teraz idem skusit 5, keby palilo necham 4ku...ocividne funguje aj ta...
Ale aj farby pokožky
Prelistovala som navod na lumeu. Fakt tam pisu, ze oholit pred pouzitim. Ja ju pouzivam 5-ty rok a este som ani raz neblikala na cerstvo oholenu pokozku a mne funguje ukazkovo. Vzdy si necham tak 1mm, aby som videla kde mam blikat.
Ja blikam na druhy den aby som sa vyhla podrazdeniu a ta 5tka ma hrozne palila...
Ahojte. Kúpila som si Lumeu teraz z akcie shell za polovicu. Teraz som si prvýkrát blikala na nohe. Idem na bikini,dúfam,že sa to smie. Podľa opisu áno. No manžel ma toľko s tým žiarením straší,že si už namýšľam chujoviny,že sa mi od toho hlava krúti a pod.
No veď napíšem aj ja ako...
@edimamija ahoj, túto Lumeu (SC2007/00) cez zľavu si plánujem kúpiť aj ja len by som sa chcela spýtať, či si ju už stihla skúsiť a ak áno, či vidiš už po prvom použit nejaký rozdiel. 🙂
@misska_misska ale zľava je len do 5.2. A ak mám byť úprimná na nohách áno,ale tam mám veľmi jemné a na bikini som si nič nevšimla. Ale ja som si robila len 2 programom,lebo ma to pálilo pri väčšom.
@edimamija ja som citala na kuponoch ze zbierat sa daju zlavove kupony do 5.2. A uplatnit zlavu na produkty je mozne do 19.2. Tak teraz neviem.
A este otazocka - co sa tyka vydrze baterky. Netrebalo ju viackrat nabijat pocas jedneho pouzitia?
@misska_misska mne napriklad ano a je to dost neprakticke ked sa ti v strede tela vybije baterka. Pritom v navode pisu ze raz za 4 mesiace treba nabit ci kolko co velmi pochybujem ze to niekomu vydrzi .. mozno takemu co len polku nohy si robi.
@danupas máš tiež ten model 2007/00? to teraz začínam veľmi váhať.... asi sa skôr oplatia tie modely s káblom.. neviem si predstaviť že si oblikam jednu nohu a mam čakať zas kým sa baterka nabije....
@misska_misska ja mam s kablom a je to super...v pohode oblikam vsetko naraz... Podpazuchy som blikala 3x a su tam viditelne vysledky...miestami uz bez chlpkov a zvysok redsi a jemnejsi... 👍👍👍

Určie majú vydržať dlhšie ako na pol hodinu. Mne vydržala na jedno nabiie naozaj veľa. Možno o bude tým že som bola neporiadna 🙂 Takže niekde bude asi chyba.