icon

Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea

bleee
28. dec 2013

Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL

evasrncikova
2. feb 2017

@misska_misska presne pre toto som si ja radsej kupila s kablom a v pohode oblikam vsetko naraz,mam 1995

misska_misska
2. feb 2017

@evasrncikova
@edimamija
@danupas
@dorotka2013

Kočky ďakujem za rady a info 🙂 vyzerá to tak že pozháňam lumeu s káblom 🙂

danupas
2. feb 2017

@misska_misska ja mam najnovsi 2009

edimamija
2. feb 2017

@misska_misska nie. Podla mna vydrzi aj druhy-krat urcite.

suchiy
4. feb 2017

Baby tieto recenzie citam uz 2 roky a konecne som sa rozhodla kupit si ten zazrak 😊 dnes lutujem ze som to neurobila skor fakt!!! Uz po tretom pouziti je to uzasne a to patrim k zenam co bez ziletky alebo epilatora pripominaju ludoopa 😕 nohy mam ako moja 9mesacna dcera 😂😂😂 konecne sa od puberty tesim na leto 😊

danupas
4. feb 2017

@suchiy a po druhom.pouziti si videla tiez nejake zmeny?

mirkulik
4. feb 2017

@misska_misska .....tá 2007 má tiež dobíjací kábel.Neviete či sa nedá používať počas nabíjania? Známa má bey kábla 2009 a nabitie určite nestačí na jedno svietenie. Takže bludy ako píšu, že po 4 mesiacoch stačí nabiť ....výsmech. Možno potom, keď nasviecujete dva chĺpky 🙂)) Diky za info paaaa

suchiy
4. feb 2017

@danupas ano spomali sa mi rast a ostali mi take hole miesta a chlpky ktore vyrastali boli jemne. Teraz dam aj 9 dni bez ziletky co je pre mna hotovy zazrak a ziadne pupaky zarastene chlpky ani nohy ako smirgel. 💃

shogun
6. feb 2017

@mirkulik ta 2007 je pisana, ze pocas nabijania sa nema pouzivat, ja som si kupila 2007-cku a vyskusala raz, ale teda som dost sklamana, oblikala som si nohy a uz to svietilo na cerveno a to som chcela este aj pazuchy a peru...cize ak je ta 1997-cka taka, ze sa pouziva vlastne len s kablom, tak je to podla mna lepsie

danupas
6. feb 2017

@shogun asi tak jak ja s 2009 .. napisane ze nabijanie raz za 4 mesiace .. tak to fakt neviem komu vydrzi asi len niekomu kto ma dva chlpy 😂😂

danupas
6. feb 2017

@suchiy
Ja po druhom pouziti nevidim ziadnu zmenu . No tak som zvedava

jurkaa
6. feb 2017

Ja som si nakoniec kúpila ten z Lidla raz som sa svietila a vidím už holé miesta zatiaľ spokojná 🙂

petrica
6. feb 2017

Baby ,ja som si vcera depilovala 4x lumeo a otrasne ma to svrbi!!! Stupen 2 som mala, normalne az take hrbolceky mam na nohe...mala niektora takuto reakciu?

suchiy
6. feb 2017

@danupas podla mna je to individualne kamoska nevidi rozdiel ani po 5 pouziti 😕 ja za seba len odporucam.

sasena158
10. feb 2017

@jurkaa prosim ta mozes mi napisat aky z lidla? mali nejaku akciu alebo ako? a kolko stal? dakujem pekne

danupas
10. feb 2017

Zienky, je problem ak pouzijem lumeu napriklad o den skor alebo neskor ? Inak pouzivam kazde dva tyzdne ale teraz v piatok sa mi neda tak ci mozem aj v sobotu ?

dorotka2013
10. feb 2017

@danupas jasneee...ja pouzivam asi raz za 10 dni...

jurkaa
10. feb 2017

@sasena158 to som si tu kúpila od jednej mamičky Sanitas 100

shogun
10. feb 2017

A baby ktora mate 1997 typ, ta snura je dost dlha?

kubikovi
10. feb 2017

Chodí tu niektorá aj do solarka a pouzíva Lumeu?Neviem po kolkych dnoch sa mozem solarkovat od blikania alebo naopak po blikani ísť do solárka...

evasrncikova
10. feb 2017

@kubikovi to by som aj ja chcela vediet🙂

sasena158
11. feb 2017

@jurkaa aha tak to je super 🙂 a si s nim spokojna? A da sa vlastne pouzivat aj na tvar?

jurkaa
11. feb 2017

@sasena158 ja som ho použila len raz na nohách už vidím čisté miesta som až prekvapená čakala som že aspoň 20 osvietení a budem vidieť rozdiel ...tam je to super. Bikiny tam zatiaľ nevidím nič :( ale neva zajtra idem zas blikať ....

jurkaa
11. feb 2017

@sasena158 aj na tvár

sasena158
13. feb 2017

@jurkaa to je super, dakujem krasne za odpoved 🙂 dufam, ze coskoro bude dalsia akcia

edimamija
13. feb 2017

@kubikovi ahoj,ja chodím do solárka. V knižke sa píše že 24 az 48 hod.po alebo pred blikaním. Ja som šla skôr;nič sa mi nestalo. Záleží aj na pokožke.

edimamija
13. feb 2017

@danupas
@danupas kľudne môžeš aj skôr alebo neskôr. Stroj predsa neráta 😉 Niektoré blikajú aj za 5 dni. No jasné že to má iný efekt,ale 1,2 dni odlišnosti nič nespraví.

danupas
13. feb 2017

@edimamija myslis tak ze ked blikaju raz za 5 dni ze to ma lepsi efekt ? 🙂

edimamija
13. feb 2017

@danupas myslím,že nie. To si už ako keby pálili kožu. Pre niečo sa asi musí dodržať ten odstup,ale keď dáš po 13 alebo na 15 dní blikať,to asi nič nespraví. To je ideál. Kto to vynašiel,asi to poriadne aj prerátal ..

lennnkkka
13. feb 2017

@shogun snura je dost dlha, ale ja pouzivam aj predlzovacku.