Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea
Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL
Ahojte baby 🙂 tiez uvazujem ze kupim. Od najvyssej rady ma odvadza ten kabel.. ale zas advanced nie je na tvar. Je tu niekto kto ho pouziva advanced (bez hlavice na tvar) aj na hornu peru? Ma to ucinok? Ci je ten filter podstatny.. dik.
Ahojte chcem spýtať, tie co ste používali lumen aj na tvár holili ste si tvár?
@liliana0000000000000 nemusis holit ale mozes pouzit voskove pasiky 🙂
@danupas ďakujem
Dievcata prosim vas aky je rozdiel medzi lumea 1997 a lumea prestige 2009? Oplati sa investovat do noveho modelu? Cena je dvojnasobna. Vdaka sa radu.
Baby ja silno rozmýšľam,že to predám. Vôbec nie som schopná dodržať tie intervaly procedúr a neviem ako vy,ale mne sa tvoria na bikini také ako akné,že keď si to vytlačim,tak mi z toho vyjde chlp.
@edimamija ja tiez rozmyslam ze to predam,blikala som asi 5krat a nevidim ziadnu zmenu akurat sa mi zda ze mi pomalsie tastu chlpy ale zeby som mala nejake hole miesta tak to nie,alebo traba este trpezlivost,neviem, a to som dost trpezliva ale toto sa mi zda uz dost dlho
@evasrncikova
@edimamija baby ake mate?
@sinqa mam 1995 na kabel
@evasrncikova ja asi ani toľko. Pod pazuchami mam hole miesta. Ale aj tak musim zostatok oholit.. no a ja trpezlivost nemam ziadnu.
@edimamija takze nie s s tym az taka spokojna?ja som myslela ze to budu lepsie
@evasrncikova možno niekomu sú,mne osobne len na podpazušie.
@jahodka1633
Rovnakú reakciu mám aj ja =( 4-tý deň a stále sa to nelepší. Epilované 4 partie a rovnako sa mi vyhádzali len nohy =( Nemyslím, že sa mi to vytratí za týždeň a budem môcť 2x epilovať po 2 týždňoch =(
Ja už môj predávam...
@iwkav nohy nerobim radsej uz ale bikiny a paze v pohode...neviem dojst nato co tam reaguje hlavne pistala a okolie clenku...mam v plane skusit po stvorcekoch🙂)ja napr.nezvladam ani stupen 5 to vyslovene pali...v ust.lek.kozmetiky mi povedali ze alergia a ze moze reagovat aj nato ze holim pred ziletkou...len to robim aj hore🙂
A kedy sa holite?ja den/2 dni pred blikanim....a z kozmetiky to nie je?ja blikam 3-4 a som spokojna
Ahojte baby...Nie je voľaktorá z Piešťan, ktorá by zapožičala tento "čarostroj"? Samozrejme zaplatím za "prenájom" ak sa dohodneme 🙂 Ďakujem vopred!
Dievčatá, chcem sa spýtať, tých ktoré IPL epilátor používate už dlhšie, že na aký čas vyjde tých 250tisích bliknutí? Teda ako často, ako intenzívne a koľko rokov ho už používate. Neviem si tú životnosť vôbec predstaviť. Môj klasický epilátor maká už 15 rokov, ale citlivejšie miesta s ním nedávam. Tak si myslím, že IPL by bol pre mňa ideálny 🙂

@danupas urcite by som neblikala po 5 dnoch aj ked to ma lepsi efekt. Poskodis si kozu. Aspon 10 dni treba pockat.