Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea
Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL
@evasrncikova
@edimamija
@danupas
@dorotka2013
Kočky ďakujem za rady a info 🙂 vyzerá to tak že pozháňam lumeu s káblom 🙂
@misska_misska ja mam najnovsi 2009
@misska_misska nie. Podla mna vydrzi aj druhy-krat urcite.
Baby tieto recenzie citam uz 2 roky a konecne som sa rozhodla kupit si ten zazrak 😊 dnes lutujem ze som to neurobila skor fakt!!! Uz po tretom pouziti je to uzasne a to patrim k zenam co bez ziletky alebo epilatora pripominaju ludoopa 😕 nohy mam ako moja 9mesacna dcera 😂😂😂 konecne sa od puberty tesim na leto 😊
@misska_misska .....tá 2007 má tiež dobíjací kábel.Neviete či sa nedá používať počas nabíjania? Známa má bey kábla 2009 a nabitie určite nestačí na jedno svietenie. Takže bludy ako píšu, že po 4 mesiacoch stačí nabiť ....výsmech. Možno potom, keď nasviecujete dva chĺpky 🙂)) Diky za info paaaa
@mirkulik ta 2007 je pisana, ze pocas nabijania sa nema pouzivat, ja som si kupila 2007-cku a vyskusala raz, ale teda som dost sklamana, oblikala som si nohy a uz to svietilo na cerveno a to som chcela este aj pazuchy a peru...cize ak je ta 1997-cka taka, ze sa pouziva vlastne len s kablom, tak je to podla mna lepsie
Ja som si nakoniec kúpila ten z Lidla raz som sa svietila a vidím už holé miesta zatiaľ spokojná 🙂
Baby ,ja som si vcera depilovala 4x lumeo a otrasne ma to svrbi!!! Stupen 2 som mala, normalne az take hrbolceky mam na nohe...mala niektora takuto reakciu?
Zienky, je problem ak pouzijem lumeu napriklad o den skor alebo neskor ? Inak pouzivam kazde dva tyzdne ale teraz v piatok sa mi neda tak ci mozem aj v sobotu ?
@danupas jasneee...ja pouzivam asi raz za 10 dni...
A baby ktora mate 1997 typ, ta snura je dost dlha?
Chodí tu niektorá aj do solarka a pouzíva Lumeu?Neviem po kolkych dnoch sa mozem solarkovat od blikania alebo naopak po blikani ísť do solárka...
@kubikovi to by som aj ja chcela vediet🙂

@misska_misska presne pre toto som si ja radsej kupila s kablom a v pohode oblikam vsetko naraz,mam 1995