icon

Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea

bleee
28. dec 2013

Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL

shogun
3. máj 2017

@sisa.b kolegyna ho ma a je spokojna

pijavickaa
9. máj 2017

Baby, mam lumeu sc1995. myslite, ze ju mozem pouzivat aj na tvar?

oncacka
17. máj 2017

Ahojte, baby, ktore nie ste spokojne a chcel i by ste predat, dajte ponuky. Nechce sa mi davat 200€ za nieco, co si nie som ista, ze u mna zafunfuje, ale verim, ze by sa to mohlo podarit. Moc sa nevyznám a budem rada, ked poradite. 2x som bola v jednom studiu na kupon cez zlavomat na IPL ... to bolo cca pred 6timi rokmi na podpazusie a vtedy to zabralo, no dnes uz mi to lezie krkom, ze holim kazdy den a nie je to 100%'... mam bledsiu pokozku a tmave chlpky, relativne ideal, vyskusala by som.

sonka_miro
17. júl 2017

Ahojte baby ak mate zaujem mam na predaj philips lumea sc1997/00 aj s nadstavcom na tvar. Pouzite dva krat. Nemam cas sa tomu venovat.povodna cena 299€ ,moja cena 200€. Zaruka este 22 mesiacov.

jovka
29. júl 2017

Babii mam teraz lumeu a rozpatie musi byt 2 ryzdne ci ste to skusali zo zaciatku aj castejsie?ci sa spalim keby som to raz do tyzdne.aspon nohy a podpazusie potebujem zredekuvoat asap😣dik

shogun
30. júl 2017

@jovka ja som isla podla navodu radsej, ale na opalenu pokozku by sa myslim nemalo

dorotka2013
30. júl 2017

@jovka ja som tak raz za 10 dni a v pohode...

jovka
30. júl 2017

@shogun ja som mmt biela ako svinsky syr😂takze to nie je problem ..len si nechcem poskodit☺

jovka
30. júl 2017

@dorotka2013
Ok supis tak skusim.aj to pomoze.a videla si po 3.aplikacii rozdiel?dakujem

dorotka2013
30. júl 2017

@jovka bidela som rozdiel hned po prvej, ale len take fliaciky miestami bez chlpkov... Cele plochy som mala hole az tak po 2-3 mesiacoch...
Ja som s tym bola veeeeelmi spokojna, stacilo mi uz len raz za mesiac potom oblikat... Teraz som zase prestala kvoli tehu a je mi to luto, tak som to mala uz super...

jovka
30. júl 2017

@dorotka2013 super dakujem.skoda ze som sa spamatala v strede leta.😂no nevadi ved bude teplo aj buduci rok a to si uzijeme bez chlpkov😄nech ste zdravi❤

all29
31. aug 2017

Ahojte, dnes som si kúpila Lumeu a som v šoku. Všetko čo som chcela epilovať som oholila a Lumea mi vobec nedovolila osvetliť cca 80% tela. Párkrát sa mi to podarilo na nohách a na rukách a to je všetko. Na tvári ani jeden záblesk, bola som zúfalá. Proste to svetielko, ktoré signalizuje, že sa prístroj môže použiť sa vôbec nezaplo. Mali ste niektorá poobnú skúsenosť? Môže to byť kvôli miernemu opáleniu?

sonka_miro
1. sep 2017

@all29 kvoli opaleniu by to nemalo byt. Bud mas svetle chlpky co lumea nezoberie alebo chyba vyrobku

jovka
1. sep 2017

@all29 a nie je to ze si mala zly uhol?ja tiez musim rozne natocit ,aby hlavica dobre sedela na kozi a az pri spravnom uhly sa mi rozvieti svetlo na stlacenie impulzu🤔

sopevka
1. sep 2017

@all29 Ahoj, aj ja si myslim, ze si mala nespravny uhol. Nezabudni, ze medzi holenim a "depilovanim" by mal byt 24 hodinovy rozdiel.

dorotelka
13. okt 2017

Od dnesneho dna vlastnim aj ja lumeu PHILIPS BRI956/00. Podelim sa priebezne so skusenostami, snad nebudem sklamana. 😉

viktoria73
16. okt 2017

Dievčence, pochoila som to správne, že nová žiarovka sa do Philipsu kúpiť nedá? Je nejaký iný výrobca, kde sa tým pádom dá obnoviť životnosť? Ďakujem. 😉
Váham nad kúpou, no mám rozšírené žilky na nohách. Nepohorším si?
A môže to použiť aj manžel, podpazušie?🤔

dorotelka
16. okt 2017

@viktoria73 v Nay mi tvrdili, ze sa da objednat original novy diel do pristroja zo stranky Philips. Ano, na podpazusie moze pouzit, tak som to pochopila, akurat nie na tvar a pohlavny organ. 🙂

liana_k
17. okt 2017

@viktoria73 nie, ziarovka sa neda kupit, ale teraz je uz vacsina takychto pristrojov, jednorazovky. Pouzitie cele telo, najvyssia rada aj na tvar. Zilky su myslim kontraindikacia.

dorotelka
17. okt 2017

@liana_k vazne sa neda kupit ziarovka? Tak naco nam v Nay tvrdili, ze je to mozne. Schvalne nas to s muzom zaujimalo.. to som zvedava, ako dlho vydrzi.

Vasa ziarovka, ostatne dievcata, mala aku zivotnost?

liana_k
17. okt 2017

@dorotelka ja pouzivam zatial rok, vraj 3-4 roky by mala vydrzat urcite, potom by asi aj tak kvakol ten pristroj, kedze sa to dost prehrieva. inak aj v navode to mam napisane, potom treba recyklovat. Ja mam 250 tisic zableskov, to je myslim dostatocne, tie s meniacimi ziarovkami maju okolo 70 tisic, a ten pristroj nevydrzi ist tolko rokov podla mna, a co som citala, tolko zableskov v nich ani nebolo, bol to iba biznis na neustale dokupovanie ziaroviek.

sopevka
17. okt 2017

@viktoria73 Ahojcek, podľa mňa nevadí, že sa nedá kúpiť nová žiarovka, životnosť je dosť dlhá. Ja mám teraz úplne hladké nohy, prístroj používam max. 9-krát do roka a podľa môjho názoru neurobím ani 9000 zábleskov za rok. Prístroj používam už asi 3 roky. Žilky na nohách nemám, tak s tým ti poradiť neviem. A čo sa týka podpazušia, podľa mňa v pohode, len je lepšie, keď si to človek nerobí sám, ale má asistenta. Mne to robí manžel. 🙂

dorotelka
17. okt 2017

@liana_k Aj tato moja ma 250 tis. zableskov, ved uvidim ako mi pomoze. Ale pevne verim po precitani recenzii, ze mi problem vyriesi..

Mate niekto skusenosti s ucinkami epilacie lumeou prestige v oblasti tvare?

dorotelka
18. okt 2017

Ženy, pouziva niektora z Vas Lumeu aj na tvar? Ozvite sa mi do IP, potrebujem nieco skonzultovat. Vdaka 🙂

dorotelka
25. okt 2017

Konstatujem ako najstastnejsia na svete, ze Lumea skutocne funguje a nedopustim na nu za nic na svete!!! Ked pomohla vyriesit moj problem, tak pomoze aj inym. A to som na zaciatku pochybovala.... Fakt je to najlepsi pristroj spomedzi vsetkych, ake doma mam. 🙂

dorotka2013
25. okt 2017

@dorotelka ja som tiez bola maximalne spokojna 👍👍👍... Hlavne podpazuchy som ocenila... Teraz som kvoli tehu prestala ale po porode chcem znova zacat, dufam ze do buduceho leta sa dostanem tam kde som uz bola pred tym 😉...

dorotelka
26. okt 2017

@dorotka2013 super, som stastna, ze lumea existuje. Mne pomohla na tvari, ostatne chlpy na tele su proti tomu nic, s tymi som si dokazala poradit aj bez IPL. Samozrejme, ked mam teraz pristroj, blikam uz vsade kde sa da. 😀 Verim, ze tiez budu chlpy v podpazusi onedlho minulostou. A pokozka je uplne hladka bez akychkolvek ciernych bodiek - pozostatkov? Nech ste hlavne zdravi a stastne to do februara dobojujete. 🙂

dorotka2013
26. okt 2017

@dorotelka dakujem 😃... Ano, bola uz skoro uplne hladka, len par jemnuckych chlpockov... Ale teraz uz ako predtym, ako by som ju nikdy nepouzivala 😕... Takze urcite ju treba aspon par krat do roka aj potom preventivne vytiahnut, ale to je to najmenej 😉...

janulkamartinko
12. nov 2017

@dorotelka prosím môžem sa spýtať ako často sa to ma používať? A naozaj sa vzdy predtym treba oholit ako som počula? Ďakujem za odpoveď ❤

dorotelka
13. nov 2017

@janulkamartinko odporucaju 1x/2 tyzdne. Ano, holenie alebo depilka je medzi epilaciou nutna. 🙂