Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea
Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL
@leanice no ja som dnes svietila prvýkrát, včera som sa oholila a dnes zasvietila na 3ke, uvidíme ako budem vyzerať zajtra dosť sa bojim reakcie, no zatial dobre, svietiť budem zase až o 14 dní/2 týzdne podla návodi, a za tie dva týždne sa mám normálne holiť alebo depilovať strojcekom???Lebo počítamj, že po prvom svietení budem stále chlpatá 😉
Na kolkatke svietiš?To bude riadne sklamanie pre mna, ak mi nezmizne 99%...No mám tých 90 dní na vrátenie
a ešte takto, mala som dosť problém a asi som si osvetlila aj viackrát jedno miesto, ako to robíte vy?ci len ja som mantavá 🙂
@kubikovi Tiež to svietim tak naslepo, niektoré miesta určite dva krát a niektoré možno ani raz... :D Ja si počas tých dvoch týždňov teraz chlpy neholím vôbec. A svietila som na stupni 4 a teraz minulý týždeň na 5. Reakcie sú zatiaľ v pohode, tak som zvedavá, koľko chlpov zase skape. Mohlo by zase viacej, ved mi to ide dosť pomaly... čakala som väčší úbytok, no čo narobím, nemám už možnosť vrátiť lumeu, tak budem svietiť a svietiť... 🙂
Mozno to tu uz zaznelo, mozno nie, kazdopadne pridavam moju skusenost 🙂 Pri prvom, či druhom svieteni sa asi tazko podari vyhnut 2x svietenym,ci vobec nesvietenym miestam, ale uz pri opakovanom svieteni (sa aspon mne teda osvedčilo) napr. pred holenim si bielou ceruzkou (pouzivam klasicku na líčenie, či na nehty) vyznačit, teda zakružkovat 😀 "ochlpene ostrovčeky" a potom sa pri svieteni na "označené" oblasti viac sustredit 😀 Ale pozor, nesmu sa pouzivat tmave ceruzky, mohli by ste si spalit pokozku 😉
@penn Popravde tiez neviem, ci vyrobca uvadza, ze vhodnejsie holit ci depilovat.. Kazdopadne skusenost mam taku, tak aspon pre zaujimavost som uviedla do fora, ze i taka moze byt realita, ci uz je na tom niekto podobne, alebo nie, i taka je moznost a vysledok pomerne efektivny 🙂 Z navodu som si vzala to, ze na povrchu pokozky ma byt pokial mozno co najmensia , ci idealne ziadna cast chlpku, tak som skusila depilovat (pri holeni sa mi nie vzdy do hladka podarilo 😀 ) a vysledok bol mozem povedat taktiez uspokojivy, takze skusajte ako komu vyhovuje 😀
@kubikovi Ano, ja som skusila i depilovat a vysledok rovnako uspokojivy 🙂 tak neviem.. viz.prispevok vyssie 🙂 Rovnako ako i pri inych "experimentoch", je to asi individualne, asi ani tuna sa fantazii medze nekladu..Evidentne je potrebne len skusat a zistit kazdy sam na sebe co komu najlepsie sadne 🙂
dievčata a možem sa počas tých 2 týždnov oholiť, ci mám čakať a oholiť sa len pred?inak už teraz vyzeram ako opica nie to ešte 5 dní 😀
@dadalinka15 aku mas verziu model ?
Este mam taky dotaz/dnes som som svietila 2x a svietit v lete by sa teda nemalo, tak kedy prestat pred prvym opalovanim?lebo ja to asi do leta nestihnem podla vsetkeho...
Baby, prosím Vás pekne, ktorá je najvyššia trieda? Plánujem to kúpiť frajerke lebo vidím ako omdlieva pred telkou keď to prezentujú. Ale nechcem kupovať mačku vo vreci preto najvyššiu triedu. 🙂 Diky
Aj ja chcem kupit len neviem ktory?
@zsocko http://www.philips.sk/c-m-pe/odstranovanie-chlp...
Toto by mal byt asi najvyssi model.
Je tam az 250 000 zableskov a aj nadstavce na tvar a bikiny.
A ten model pod tym je tiez 250 000 zableskov, ale so snurou, pisu ze je extra dlha, takze by to mohlo byt len velke plus a hlavne aj v cene.
Ja mam bezkablovy a je to hned vybite a prave niektore baby tu pisali, ze s kablom je celkom aj vyhoda, nemusis cakat, kym sa zase nabije.
@jahodka1633 Ďakujem za pomoc. Uľahčila si mi život 🙂
@jahodka1633 Ešte toľko, že ten "advanced" neobsahuje nástavce na tvár a bikini, ale môže sa to použiť aj nato?
@atka1989 http://www.philips.sk/c-m-pe/odstranovanie-chlp... ten pravy je bez nastavca na tvar.
@zsocko na bikiny urcite, ale na tvar asi skor nie...tam je urcite potrebny ten filter urceny prave na tvar.
@jahodka1633 To by aj mna zaujaimalo ci zmiznu natrvalo tie chlpky,alebo po case zas narastu.Myslim ked uz trebárs nerastu po pouzivani pristorja,ale trebárs za pol roka ked sa prestane pouzvat narastu zas,alebo o rok a tak.Ako to je? To som sa nikde nedocitala ci to je trvalo,alebo le dlhodobejsie prestanu rast,lebo ked ma urcitu zivotnost pristroj,treba potom asi novy zas kupovat.Dakujem.
A ked to tak pichne je to ok,alebo mam znizit stupen,lebo prvýkrát som stupen znizila ale tam kde som dala nizsi stupen ucinok nieje skoro ziadny,tam kde som svietila stupen 4 je to vidno uz po prvom raze.
A este otazocka,na nete som sa docitala ze IPL pristroj je vhodny na tie rozsisene cievky,take akoby vejariky mam na nohách a ze to zmizne,ale v navode pisu ze tam sa nema svietit,tak teraz neviem co je pravda.Moze sa pouzit na miesta kde su tie cievne vejariky pripadne krcove zily,alebo nie?
@maladada ahoj, malo by to fungovat tak, ze tie chlpky len ako keby utlmia svoj rast. Baby tu spominali, ze ked prestali po nejakom case opat vsetko dorastlo.
Cize najprv aplikujes kazde dva tyzdne, kym sa zbavis vsetkych a potom aj v reklamach uvadzaju, ze pouzivas len raz za 2 mesiace.
Ja som to uz pouzila 7-krat a este stale mam :-/
A ano, ma to tak pichnut, to je normalne.
Mne to napr.funguje len na 5. stupni.
Kedze som mala alergicke reakcie, skusala som 4.stupen a nic, vobec to nereagovalo ☹
Na tie metlicky neviem ???
Viem, ze kozne lekarky to odstranuju aj IPL svetlom, ale predpokladam, ze to uz su ine masiny.

@beecee ciže normálne vytrnute aj s korienkom a následne osvietene IPL?