icon

Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea

bleee
28. dec 2013

Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL

kubikovi
25. máj 2016

@jahodka1633 a nevies ako dlho po osetreni sa nesmie opalovat?Ja som zatial 3x svietila a zatial viem povedat, že chlpy rastu o dost pomalsie, ale sú...

maladada
25. máj 2016

@kubikovi Mne niektore miesta skoro vôbec nerastu,niekde pomalsie a kde som dala mensi stupen tak tam rastu normalne. skoda ze to narastie po case zase,lebo ten stroj ma nejaku zivotnost a treba potom zas novy kupit.A to opalovanie aj mna veru zaujima kolko po osetretni sa moze ist na slnko a pripadne opalovat,ôebo ide leto a bude slniecka vela a aj nejaka dovolenka.

jahodka1633
25. máj 2016

@kubikovi
@maladada
rady pro opalování
Pobyt na slunci před ošetřením
- -
Je-li vaše pokožka opálená, proveďte test pokožky (viz kapitola „Používání přístroje“, část „První použití“) v oblasti, kterou chcete ošetřit, a stanovte vhodnou intenzitu světla. Pokud tak neučiníte, vzniká riziko reakcí pokožky po ošetření přístrojem Philips Lumea Precision Plus. Po opalování s použitím přístroje vyčkejte alespoň 48 hodin. Opalování může způsobit ztmavnutí kůže (opálení) nebo spálení sluncem (zčervenání pokožky).
Po těchto 48 hodinách zkontrolujte, zda na pokožce nezůstává ještě nějaké spálení. Dokud je spálení sluncem patrné, přístroj Philips Lumea Precision Plus nepoužívejte.
- Jakmile spálení sluncem zmizí, proveďte test pokožky (viz kapitola „Používání přístroje“, část „První použití“) v oblasti, kterou chcete ošetřit, a stanovte vhodnou intenzitu světla.
Pobyt na slunci po ošetření
- Než vystavíte ošetřené oblasti působení slunečního svitu, počkejte alespoň 24 hodin. I po uplynutí 24 hodin se ujistěte, že se na pokožce již neobjevuje žádné zčervenání v důsledku ošetření. Pak teprve ji můžete vystavit slunečnímu svitu.
- Pokud budete během dvou týdnů po ošetření pobývat na slunci, zakryjte ošetřené oblasti nebo použijte prostředek na opalování (s ochranným faktorem SPF 30+).
- Vystavení ošetřených oblastí působení slunečního svitu může zvýšit riziko nežádoucích vedlejších účinků a reakcí pokožky. Další informace naleznete v kapitole „Používání přístroje“, v části „Možné vedlejší účinky a reakce pokožky“.
opalování umělým světlem
- Dodržujte výše uvedené pokyny „Pobyt na slunci před ošetřením“ a „Pobyt na slunci po ošetření“.
opalování pomocí krémů
- Pokud jste použili umělé samoopalovací tělové mléko, počkejte, dokud umělé opálení zcela nezmizí. Pak teprve použijte přístroj Philips Lumea Precision Plus.

Skopcila som 🙂

maculka18
26. máj 2016

ahojte, pouzivate to niekto aj na ruky alebo brucho?

maladada
26. máj 2016

@maculka18 ano,na ruky som pouzila. a tam to malo najvytsi efekt zatial.

maculka18
26. máj 2016

po kolkych pouzitiach asi? a pouzivate kazde dva tyzdne? holite si aj jemnejsie chlpky niekto? či rovno ozarujete?

maladada
26. máj 2016

@maculka18 mne ruky hneď po prvom použití s koro nič nenarástlo.inde zas skoro žiadny efekt.tak uvidíme.teraz som druhýkrát po 2 t.blikala.a jemné chĺpky neholim ani neozarujem.to je zbytocne.funguje to len na tmavé chĺpky

maculka18
27. máj 2016

no lenze ja mam aj tie "jemné " chlpky viditeľné veľmi :(

maladada
27. máj 2016

@maculka18 to ti nepoviem,ale pisu vsade ze take blede chlpky to neznici,len tmave.

mibi41
27. máj 2016

Baby, poprosím Vás, ktorú Lumeu mi odporúčate kúpiť, chcem aby to bolo aj na bikiny, ďakujem za radu.

nyusika
2. jún 2016

mate niektora skusenost s tymi jemnymi-svetlymi chlpkami ?
viem, co pisu - ze na svetle to nezabera. ale ja mam skoro vsade svetle :(
preto ma zaujimaju realne skusenosti

veronika3426
2. jún 2016

Nemali by ste niekto zaujem o philips lumea sc 2009/00 raz pouzity kupeny v aprili 2016 takze je v zaruke ( z financnych dovodov ) cena 300€

nyusika
2. jún 2016

@veronika3426 a nevzťahuje sa ti naň ta 90 dňová garancia vrátenia peňazí ?

veronika3426
3. jún 2016

Ja som ho kupila 12.4.2016 a ta akcia vratenie penazi je od 15.4.2016 skoda

lucia1309
6. jún 2016

ahojte, môže byť Lumea používaná aj v tehotenstve? Lebo nejako sa to nemôžem nikde dočítať. ďakujem za odpovede

jahodka1633
6. jún 2016

@lucia1309 v navode uvadzaju, ze sa nema nikdy pouzivat v tehotenstve a pocas kojenia.

lucia1309
6. jún 2016

@jahodka1633 dakujem za info 🙂

mibi41
6. jún 2016

Baby, poprosím Vás, ktorý typ Lumei mi odporúčate kúpiť, chcem aby to bolo aj na bikiny, ďakujem za radu.

kacenas26
6. jún 2016

@mibi41 ahoj tak 2008/11 ta je uz aj za nejakych 400e, a aj lumea 2009/00 ta je za 500e no ja mám tu 2008/11 kupovala som minulý rok no proste musí mať nadstavce tie sú na telo,bikiny a tvar.

mibi41
6. jún 2016

@kacenas26 ďakujem za odpoveď, a ste spokojná, miznu chlpky?

kacenas26
6. jún 2016

@mibi41 áno je to super vecicka,nedá sa porovnat s holenim a depilovanim tak ako ja ze sa to zapalovaalo,zaradtalo,a leto trebalo holit kazde dva dni

cake212
6. jún 2016

Ahojte, ja mam espil, asi 6 mesiacov, chlpky mi hustotou zmizli hlavne dole na nohach a v bikinach, ale len tie cierne. Tie svetlejsie na stehnach nie. S tymto vasim pristrojom miznu aj svetlejsie na stehnach????? Ja sa ich potrebujem zbavit. Nie su blond, ale ani cierne.

kubikovi
6. jún 2016

A ja mám pocit, že mi pouzivaním popraskali zilky ☹ , ale zato chlpov je o poznanie menej, uz len miestami, svietila som 4x

mibi41
6. jún 2016

@kacenas26 a ako dlho to pouzivate?Ako casto?
Myslim ze investujem,lebo mam presne taky problem ze mi chlpky zarastaju,zapaluju a potom mam same cervene bodky...

cake212
6. jún 2016

mne nepopraskali, ale mne skor pokozka je cervena asi 20 minut a potom uz dobre, tak po pouziti nechodim ani na slnko asi dva dni a kolko vy?

ankapribinova
6. jún 2016

Ahojte baby, ja som tiež rozmýšlala že si tento stroj kúpim. Chodila som aj priamo do salonu - kde mi odstraňovali chĺpky v okolí bikín. Pomohlo to, ale nezmizli mi úplne. Ja mám také svetlejšie. Tento stroj je pekne drahý, našla som ho teraz aj na http://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/ za 250e aj s tym kuponom, čiže cena bude ešte nižšia, tak by som aj normálne že rozmýšlala nad ním. Značka Epilátor Philips Lumea Advanced SC1995/00. Myslíte že aj tento by bol rovnako dobrý ako tie čo ste spomínali vy? Či si radšej mám priplatiť a kúpiť iný? @pupinka108, Je ešte ten čo predávaš aktuálny? Ďakujem 🙂

kacenas26
6. jún 2016

@ankapribinova no jedna baba tu predavala kupeny pred mesiacom lumeu 2009/00, za 300e je to tu vyssie je to veronika3426 skus možno ju ešte ma.

mibi41
9. jún 2016

@kacenas26 prosim Vas a ako sa to pouziva,aky je postup?Dakujem

maladada
9. jún 2016

@cake212 a koľkokrát si svietila? Mne bikiny nič a to mám tmavé chĺpky a 3x som zatiaľ svietila.nohy tiež nič moc,akyrat ruky celkom fajn už.

kacenas26
9. jún 2016

@mibi41 ja si jeden deň oholim pouzivam sprchac nivea,to mi je najlepsie a zvyčajne na druhy deň svetielkujem, potom čo vyrastu tak oholim lebo nepodari sa hneď nabliskat vsetko zostavaju mapy sa o 2tyzdne to iste oholim a svetielkujem🙂