Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea
Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL
@kubikovi Mne niektore miesta skoro vôbec nerastu,niekde pomalsie a kde som dala mensi stupen tak tam rastu normalne. skoda ze to narastie po case zase,lebo ten stroj ma nejaku zivotnost a treba potom zas novy kupit.A to opalovanie aj mna veru zaujima kolko po osetretni sa moze ist na slnko a pripadne opalovat,ôebo ide leto a bude slniecka vela a aj nejaka dovolenka.
@kubikovi
@maladada
rady pro opalování
Pobyt na slunci před ošetřením
- -
Je-li vaše pokožka opálená, proveďte test pokožky (viz kapitola „Používání přístroje“, část „První použití“) v oblasti, kterou chcete ošetřit, a stanovte vhodnou intenzitu světla. Pokud tak neučiníte, vzniká riziko reakcí pokožky po ošetření přístrojem Philips Lumea Precision Plus. Po opalování s použitím přístroje vyčkejte alespoň 48 hodin. Opalování může způsobit ztmavnutí kůže (opálení) nebo spálení sluncem (zčervenání pokožky).
Po těchto 48 hodinách zkontrolujte, zda na pokožce nezůstává ještě nějaké spálení. Dokud je spálení sluncem patrné, přístroj Philips Lumea Precision Plus nepoužívejte.
- Jakmile spálení sluncem zmizí, proveďte test pokožky (viz kapitola „Používání přístroje“, část „První použití“) v oblasti, kterou chcete ošetřit, a stanovte vhodnou intenzitu světla.
Pobyt na slunci po ošetření
- Než vystavíte ošetřené oblasti působení slunečního svitu, počkejte alespoň 24 hodin. I po uplynutí 24 hodin se ujistěte, že se na pokožce již neobjevuje žádné zčervenání v důsledku ošetření. Pak teprve ji můžete vystavit slunečnímu svitu.
- Pokud budete během dvou týdnů po ošetření pobývat na slunci, zakryjte ošetřené oblasti nebo použijte prostředek na opalování (s ochranným faktorem SPF 30+).
- Vystavení ošetřených oblastí působení slunečního svitu může zvýšit riziko nežádoucích vedlejších účinků a reakcí pokožky. Další informace naleznete v kapitole „Používání přístroje“, v části „Možné vedlejší účinky a reakce pokožky“.
opalování umělým světlem
- Dodržujte výše uvedené pokyny „Pobyt na slunci před ošetřením“ a „Pobyt na slunci po ošetření“.
opalování pomocí krémů
- Pokud jste použili umělé samoopalovací tělové mléko, počkejte, dokud umělé opálení zcela nezmizí. Pak teprve použijte přístroj Philips Lumea Precision Plus.
Skopcila som 🙂
ahojte, pouzivate to niekto aj na ruky alebo brucho?
po kolkych pouzitiach asi? a pouzivate kazde dva tyzdne? holite si aj jemnejsie chlpky niekto? či rovno ozarujete?
no lenze ja mam aj tie "jemné " chlpky viditeľné veľmi :(
Baby, poprosím Vás, ktorú Lumeu mi odporúčate kúpiť, chcem aby to bolo aj na bikiny, ďakujem za radu.
mate niektora skusenost s tymi jemnymi-svetlymi chlpkami ?
viem, co pisu - ze na svetle to nezabera. ale ja mam skoro vsade svetle :(
preto ma zaujimaju realne skusenosti
Nemali by ste niekto zaujem o philips lumea sc 2009/00 raz pouzity kupeny v aprili 2016 takze je v zaruke ( z financnych dovodov ) cena 300€
@veronika3426 a nevzťahuje sa ti naň ta 90 dňová garancia vrátenia peňazí ?
Ja som ho kupila 12.4.2016 a ta akcia vratenie penazi je od 15.4.2016 skoda
ahojte, môže byť Lumea používaná aj v tehotenstve? Lebo nejako sa to nemôžem nikde dočítať. ďakujem za odpovede
@lucia1309 v navode uvadzaju, ze sa nema nikdy pouzivat v tehotenstve a pocas kojenia.
@jahodka1633 dakujem za info 🙂
Baby, poprosím Vás, ktorý typ Lumei mi odporúčate kúpiť, chcem aby to bolo aj na bikiny, ďakujem za radu.
Ahojte, ja mam espil, asi 6 mesiacov, chlpky mi hustotou zmizli hlavne dole na nohach a v bikinach, ale len tie cierne. Tie svetlejsie na stehnach nie. S tymto vasim pristrojom miznu aj svetlejsie na stehnach????? Ja sa ich potrebujem zbavit. Nie su blond, ale ani cierne.
A ja mám pocit, že mi pouzivaním popraskali zilky ☹ , ale zato chlpov je o poznanie menej, uz len miestami, svietila som 4x
mne nepopraskali, ale mne skor pokozka je cervena asi 20 minut a potom uz dobre, tak po pouziti nechodim ani na slnko asi dva dni a kolko vy?
Ahojte baby, ja som tiež rozmýšlala že si tento stroj kúpim. Chodila som aj priamo do salonu - kde mi odstraňovali chĺpky v okolí bikín. Pomohlo to, ale nezmizli mi úplne. Ja mám také svetlejšie. Tento stroj je pekne drahý, našla som ho teraz aj na http://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/ za 250e aj s tym kuponom, čiže cena bude ešte nižšia, tak by som aj normálne že rozmýšlala nad ním. Značka Epilátor Philips Lumea Advanced SC1995/00. Myslíte že aj tento by bol rovnako dobrý ako tie čo ste spomínali vy? Či si radšej mám priplatiť a kúpiť iný? @pupinka108, Je ešte ten čo predávaš aktuálny? Ďakujem 🙂
@ankapribinova no jedna baba tu predavala kupeny pred mesiacom lumeu 2009/00, za 300e je to tu vyssie je to veronika3426 skus možno ju ešte ma.

@jahodka1633 a nevies ako dlho po osetreni sa nesmie opalovat?Ja som zatial 3x svietila a zatial viem povedat, že chlpy rastu o dost pomalsie, ale sú...