icon

Dostane manžel pokutu za mamine prehrešky?

2. feb 2025

Ahojte prosím poraďte mi dnes som bola s maminou v blatislave mali sme môjho manžela auto .. mamina soferovala a miesto toho aby išla rovno zabočila na semafory ahoj do ľavá a tam bola červená takže išla na cervenu... príde pokuta manželovi? Bude mat on problém?

Strana
z2
gribka1
2. feb 2025

Bola tam kamera, policajti, či radar? Ak príde, tak na majiteľa auta.

autor
2. feb 2025

@gribka1 neviem ci tam bola kamera.. policajt ani radar nie... bolo to v centre Bratislavy.. takže problém bude mat majiteľ vozidla

autor
2. feb 2025

@gribka1 nechcem aby môj manžel problém keďže on v aute ani nebol.. a mamina išla na zelenú rovno a potom zabocila lebo sa jej zmenila navigácia a išla do ľavá a tam bola cervena

gribka1
2. feb 2025

Áno, majiteľ.

gribka1
2. feb 2025

Príde pokuta a mama to zaplatí. Ak vôbec príde.

autor
2. feb 2025

@gribka1 určite príde myslím si ze v Bratislave je určite kamera 🥹

modrykolibrik
2. feb 2025

@autor otázka je či by dokázala ubrzdiť na červenú. Vieš koľko krát ja som prešla na červenú? A pár krát aj s policajtmi za zadkom? A nestalo sa nič lebo videli,že by som to neubrzdila

autor
2. feb 2025

@modrykolibrik ale ona išla po pravej strane ta bola zelena ale mala ísť na ľavú takže v polke križovatky co bola na zelenej ceste odbocila na cervenu tam mala stať

autor
2. feb 2025

@modrykolibrik som čítala že odobratie vodicaku a nechcem aby manželovi zobrali vodicak zato keď on ani nebol v aute len auto je jeho 😔

natalka13
2. feb 2025

Soferovala mama tak snad sa prizna k pokute.

autor
2. feb 2025

@natalka13 a do koľkých dní nám príde pokuta

autor
Autor odpoveď zmazal
gribka1
2. feb 2025

Pôjdete na políciu a uvediete na pravú mieru.

zic
2. feb 2025

Objektivna zodpovednost plati pokial viem, ze ak sa nenajde vinnik, tak sa "stiha" majitel auta... Ale teda ak by tam bola kamera a doslo by nieco od policajtov, tak moze sa mama priznat... (inac ta kamera by snad zachytila aj sofera, nie?)

natalka13
2. feb 2025

Ved normalne zaplati to. A pokuta nepride ak krizovatka nieje sledovana.

janinah
2. feb 2025

Nestresuj.muž ťa nezabije.Problem treba riesit az ked nastane.Budes to riesit az ked pride pokuta a ta prist nemusim

autor
Autor odpoveď zmazal
petracandle
2. feb 2025

Aké problemy preboha...maximálne príde pokuta (ak vôbec) žiadne iné problémy..áno, prišla by manželovi
ale nech ju zaplatí tvoja mama ako vinník a vybavené. Nechápem čo stresuješ

natalka13
2. feb 2025

Kamery nekontroluju ci niekto ide na cervenu.

gribka1
2. feb 2025

Akože už preháňaš, nestresuj.

autor
2. feb 2025

@gribka1 asi áno baby mate pravdu

andrejka1974
2. feb 2025

Nestresuj sk vôbec nejaká pokuta príde tak ju zaplatí ona

luliu
2. feb 2025

Prosím ťa nestresuj, veľká pravdepodobnosť, že nič nepríde. Čo myslíš, že v Ba su na.kazdej križovatke kamery? Isto nie. A určite nikomu nevezmú za to vodičák. Pokuta a basta

andreatytler
2. feb 2025

Kde bola ta cervena? Na ceste po ktorej isla, alebo na ceste do ktorej zabacala dolava?
Lebo pre nu je smerodajny semafor na ceste po ktorej ide a nie na tej do ktorej odbaca.

fliacik
2. feb 2025

Len pokoj, s najväčšou pravdepodobnosťou žiadna pokuta nepríde a ak by aj, dá sa to vyriešiť. Manželovi prišla v lete pokuta z Rakúska a priamo na tlačive bola tabuľka, že ak vozidlo v tom čase nedôveroval on ako majiteľ vozidla, má vyplniť údaje o vodičovi. S tým sa proste ráta, že jedno auto v rodine užíva viac osôb.

nikpa
2. feb 2025

Kriste to si ľudia myslíte, že aj keď je niekde kamera tak za ňou sedí 24hod denne človek, ktorý sleduje každé auto a či prešlo na červenú alebo na zelenú? Rozum sa mi pozastavuje 🤦 A ty sa autorka toľko neboj vlastného muža 🙄 ved si dospelá žena ty aj tvoja matka, snáď sa nič také nestalo.

lilope
2. feb 2025

Neviem kde si čítala o odobratí vodičáku, ale čítala si blbosť. Robíš z komára somára. A vyjadrenie, že keď to bolo v Bratislave, tak určite príde pokuta, je už ale úplne od veci. Za to, že je to Bratislava, neznamená, že na každej križovatke sa automaticky nachádzajú kamery.

majusqwa
2. feb 2025

mňa skôr zaujíma iná vec - to akože fakt išla rovno a v strede križovatky odbočila vľavo, hej? výborný nápad, fakt.

jana_eyre_2
2. feb 2025

No buď skôr rada, že nespôsobila nehodu a presli ste bez ujmy.. nech jazdí opatrnejšie a ak príde pokuta nech ju zaplatí..

andreatytler
2. feb 2025

@nikpa Tie kamery su automaticke a sleduju ci auto vstupi do krizovatky na cervenu. Ak ano, odfotia ta a dostanes pokutu. Ak vstupis do krizovatky na zelenu s tym ze tam zastanes a cakas kedy mozes odbocit dolava, tak ta kamera neodfoti aj ked uz odbocujes na cervenu a vsetky auta zastali. Aspon take kamery mame tu kdze zijem.

Strana
z2