icon

Dostane manžel pokutu za mamine prehrešky?

2. feb 2025

Ahojte prosím poraďte mi dnes som bola s maminou v blatislave mali sme môjho manžela auto .. mamina soferovala a miesto toho aby išla rovno zabočila na semafory ahoj do ľavá a tam bola červená takže išla na cervenu... príde pokuta manželovi? Bude mat on problém?

Strana
z2
simona20201309
3. feb 2025

@andreatytler ale ty žiješ v zahraničí. Tu na slovensku takéto služby nie sú 😆
A ak áno poprosím info kde nech do buducna viem.
U nás máme na každom semafore štvrtú farbu - fialovú. A pokuty nikomu nechodia...

pandusica
3. feb 2025

Ja som niekedy na jesen, tiez v BA presla na cervenu, som sa nesustredila. Tiez som mala najprv stres, ale hovorim si, ze ked pride pokuta, tak ju prosto zaplatim. Ale ked som to doma rozdychala, uvedomila som si, ze pokuta by bola nic oproti tomu, ze tam mohli ist ludia. Cize klud a ak pride pokuta, tak ju prosto zaplatite.

iwesska
3. feb 2025

A ktora krizovatka to bola? Lebo len tie velke su monitorovane. Kde by zobrali peniaze na to,aby na kazdej krizovatke boli kamery???

maris5
3. feb 2025

To, ze je to BA neznamena, ze su vsade kamery.
Pokuta vobec nemusi prist. A ak pr8de prrdpokladam ze mama sa k tomu postavi zodpovedne, lebo je si vedoma svojho prehresku.

andreatytler
3. feb 2025

@simona20201309 Tak to ja neviem ci mate na Slovnesku kamery na semaforoch. Ja len citam tuto diskusiu a zeny pisu ze mate a tak som napisala ako to funguje ak mate.
Len tak narychlo som pozrela google a vyhodilo mi toto: Zda ze mozno coskoro mat budete.
https://auto.pravda.sk/doprava/clanok/722539-su...
Tu v Kanade su kamery len na niektorych krizovatkach a vsetky tie krizovatky su oznacene dopravnou znackou ze je tam kamera. Ked ta kamera odfoti, tak to aj postrehnes ak je tma, alebo sero, lebo ta to pekne zableskne.

vevesh
3. feb 2025

@andreatytler aj u nas ta kamera pekne osvieti, cize neexistuje, ze nevies, ze ta nieco odfotilo. Ako raz som zazila taky blesk, ze sa mi normalne zatmelo pred ocami😬😬😬

martin96321
7. feb 2025

Ak by mu hrozilo odobratie vodicaku,staci ist na dopravny inspektorat a povedat kto v skutocnosti soferoval. Ookuta, alebo predvolanie samozrejme pride jemu ak vas nahodou nasnimala kamera. Ide to podla objektivnej zodpovednosti. Ale vsetko sa da vysvetlit

anonym_e2811d
28. okt 2025

@anonym_autor
Zdravím. Prišla Vám nakoniec tá pokuta?

Strana
z2