Dostane manžel pokutu za mamine prehrešky?
Ahojte prosím poraďte mi dnes som bola s maminou v blatislave mali sme môjho manžela auto .. mamina soferovala a miesto toho aby išla rovno zabočila na semafory ahoj do ľavá a tam bola červená takže išla na cervenu... príde pokuta manželovi? Bude mat on problém?
@gribka1 neviem ci tam bola kamera.. policajt ani radar nie... bolo to v centre Bratislavy.. takže problém bude mat majiteľ vozidla
@gribka1 nechcem aby môj manžel problém keďže on v aute ani nebol.. a mamina išla na zelenú rovno a potom zabocila lebo sa jej zmenila navigácia a išla do ľavá a tam bola cervena
Áno, majiteľ.
Príde pokuta a mama to zaplatí. Ak vôbec príde.
@gribka1 určite príde myslím si ze v Bratislave je určite kamera 🥹
@autor otázka je či by dokázala ubrzdiť na červenú. Vieš koľko krát ja som prešla na červenú? A pár krát aj s policajtmi za zadkom? A nestalo sa nič lebo videli,že by som to neubrzdila
@modrykolibrik ale ona išla po pravej strane ta bola zelena ale mala ísť na ľavú takže v polke križovatky co bola na zelenej ceste odbocila na cervenu tam mala stať
@modrykolibrik som čítala že odobratie vodicaku a nechcem aby manželovi zobrali vodicak zato keď on ani nebol v aute len auto je jeho 😔
Soferovala mama tak snad sa prizna k pokute.
@natalka13 a do koľkých dní nám príde pokuta
Pôjdete na políciu a uvediete na pravú mieru.
Objektivna zodpovednost plati pokial viem, ze ak sa nenajde vinnik, tak sa "stiha" majitel auta... Ale teda ak by tam bola kamera a doslo by nieco od policajtov, tak moze sa mama priznat... (inac ta kamera by snad zachytila aj sofera, nie?)
Ved normalne zaplati to. A pokuta nepride ak krizovatka nieje sledovana.
Nestresuj.muž ťa nezabije.Problem treba riesit az ked nastane.Budes to riesit az ked pride pokuta a ta prist nemusim
Aké problemy preboha...maximálne príde pokuta (ak vôbec) žiadne iné problémy..áno, prišla by manželovi
ale nech ju zaplatí tvoja mama ako vinník a vybavené. Nechápem čo stresuješ
Kamery nekontroluju ci niekto ide na cervenu.
Akože už preháňaš, nestresuj.
@gribka1 asi áno baby mate pravdu
Nestresuj sk vôbec nejaká pokuta príde tak ju zaplatí ona
Prosím ťa nestresuj, veľká pravdepodobnosť, že nič nepríde. Čo myslíš, že v Ba su na.kazdej križovatke kamery? Isto nie. A určite nikomu nevezmú za to vodičák. Pokuta a basta
Kde bola ta cervena? Na ceste po ktorej isla, alebo na ceste do ktorej zabacala dolava?
Lebo pre nu je smerodajny semafor na ceste po ktorej ide a nie na tej do ktorej odbaca.
Len pokoj, s najväčšou pravdepodobnosťou žiadna pokuta nepríde a ak by aj, dá sa to vyriešiť. Manželovi prišla v lete pokuta z Rakúska a priamo na tlačive bola tabuľka, že ak vozidlo v tom čase nedôveroval on ako majiteľ vozidla, má vyplniť údaje o vodičovi. S tým sa proste ráta, že jedno auto v rodine užíva viac osôb.
Kriste to si ľudia myslíte, že aj keď je niekde kamera tak za ňou sedí 24hod denne človek, ktorý sleduje každé auto a či prešlo na červenú alebo na zelenú? Rozum sa mi pozastavuje 🤦 A ty sa autorka toľko neboj vlastného muža 🙄 ved si dospelá žena ty aj tvoja matka, snáď sa nič také nestalo.
Neviem kde si čítala o odobratí vodičáku, ale čítala si blbosť. Robíš z komára somára. A vyjadrenie, že keď to bolo v Bratislave, tak určite príde pokuta, je už ale úplne od veci. Za to, že je to Bratislava, neznamená, že na každej križovatke sa automaticky nachádzajú kamery.
mňa skôr zaujíma iná vec - to akože fakt išla rovno a v strede križovatky odbočila vľavo, hej? výborný nápad, fakt.
No buď skôr rada, že nespôsobila nehodu a presli ste bez ujmy.. nech jazdí opatrnejšie a ak príde pokuta nech ju zaplatí..
@nikpa Tie kamery su automaticke a sleduju ci auto vstupi do krizovatky na cervenu. Ak ano, odfotia ta a dostanes pokutu. Ak vstupis do krizovatky na zelenu s tym ze tam zastanes a cakas kedy mozes odbocit dolava, tak ta kamera neodfoti aj ked uz odbocujes na cervenu a vsetky auta zastali. Aspon take kamery mame tu kdze zijem.

Bola tam kamera, policajti, či radar? Ak príde, tak na majiteľa auta.