Dostávate v krízových situáciách odpovede od Boha?
Som veriaca, v niektorých veciach síce verím aj v iné ako hlása cirkev, ale každopádne verím v Boha/vesmír/nejakú vyššiu moc... Mám veľmi ťažké obdobie, život sa nám prevrátil behom pár dní, a ja už strácam vieru a mám pocit, akoby ma Boh aj všetci svätí opustili... A nie je to tak, že by som sa k nim utiekala len v zlých časoch a v dobrých nie... No moja otázka je, tí, ktorí ste tiež veriaci, zažili ste v krízových situáciách nejaký sen, znamenie, odpoveď na vaše modlitby? Viackrát som čítala v knihách rôzne svedectvá, ale zrazu začínam o všetkom pochybovať, lebo toto čo sa nám deje je príliš kruté a nerozumiem, prečo to Boh dopustil... Dokonca som už v zúfalých chvíľach rozmýšľala nad nejakou vesticou, aby som našla odpovede, ale toho sa zase bojim... Prosím o normálne komentáre, nie posmešné... Keď nič iné, aspoň vyventilujem tieto emócie trochu.....
Aj minuly tyzden sa mi stal maly zazrak. P. Boh nam v nudzi pomaha aj sposobom, o ktory neprosime.
Ked sa zamyslim, v minulosti som dostala viac odpovedi, niektore som si nevazila 😔
I ja som volala v zufalej situacii vestici (1x), ale nebrala som ju vazne. Vytrvaj v p. Bohu, neupinaj sa na znamenia, pros, budes vyslysana, nezabudni dodat "bud vola tvoja", pomoze ti, pomoze vam ❤️
@eva8 ďakujem ♥️
@anonym_autor Len vestice nie, to je vsetko blud, im ide o peniaze

nie