icon

Dostávate v krízových situáciách odpovede od Boha?

15. jan 2025

Som veriaca, v niektorých veciach síce verím aj v iné ako hlása cirkev, ale každopádne verím v Boha/vesmír/nejakú vyššiu moc... Mám veľmi ťažké obdobie, život sa nám prevrátil behom pár dní, a ja už strácam vieru a mám pocit, akoby ma Boh aj všetci svätí opustili... A nie je to tak, že by som sa k nim utiekala len v zlých časoch a v dobrých nie... No moja otázka je, tí, ktorí ste tiež veriaci, zažili ste v krízových situáciách nejaký sen, znamenie, odpoveď na vaše modlitby? Viackrát som čítala v knihách rôzne svedectvá, ale zrazu začínam o všetkom pochybovať, lebo toto čo sa nám deje je príliš kruté a nerozumiem, prečo to Boh dopustil... Dokonca som už v zúfalých chvíľach rozmýšľala nad nejakou vesticou, aby som našla odpovede, ale toho sa zase bojim... Prosím o normálne komentáre, nie posmešné... Keď nič iné, aspoň vyventilujem tieto emócie trochu.....

Strana
z2
lilstar111
19. jan 2025

nie

eva8
20. jan 2025

Aj minuly tyzden sa mi stal maly zazrak. P. Boh nam v nudzi pomaha aj sposobom, o ktory neprosime.
Ked sa zamyslim, v minulosti som dostala viac odpovedi, niektore som si nevazila 😔

eva8
20. jan 2025

I ja som volala v zufalej situacii vestici (1x), ale nebrala som ju vazne. Vytrvaj v p. Bohu, neupinaj sa na znamenia, pros, budes vyslysana, nezabudni dodat "bud vola tvoja", pomoze ti, pomoze vam ❤️

autor
20. jan 2025

@eva8 ďakujem ♥️

vorkola
8. nov 2025

@anonym_autor Len vestice nie, to je vsetko blud, im ide o peniaze

Strana
z2