Dotkne sa nás vojna v Izraeli?
Dotkne sa / môže sa nás dotknúť vojna Izrael s Hamasom?
@gabrielkaa nechytam sa LEN preklepov ako si napisala. Toto je dalsi fakticky omyl tvojich vyrokov
Ja som absolútne neni zavraždenie. Povedala som len že národ ktorý sa podieľal na genocíde, vraždení, vyvlastňovaní ide teraz súdiť obeť tejto genocidy
Keby im národy ako Slovensko a ostatní kolaboranti fašistov nezobrali domovy nevyvraždili rodiny , nezhsbali majetky a obchody a všetko čo mali tak by pravdepodobne história išla inak
Aj My sme takisto za toto všetko zodpovedni a teraz prvý ideme dvíhať a ukazovať na vinníka. Keď my sami sme to spôsobili
@gabrielkaa nesustredis sa, alebo patris k 10 percentilu IQ.. 🤷🏼♀️
Ak ja mam niest vinu za sudetov v 1940s, tak aj izraelska mladez ma niest vinu za masakre v 1940s.
Ale ty vravis, ze ja mam niest vinu za minulost, ale nie izraelcania za minulost. To je dvojaky meter.
@freepalestine prepáč ale toto som ja netvrdila. A pokiaľ viem Sudety pripadli Čechom . Ale musíš sa sústrediť trošku viac a pozri si všetky príspevky, ja o Sudetoch nepíšem
@gabrielkaa no a co s tym maju arabi?Ze zidom pobralu europania domovy a bola na nic spachana genocida?Potom by sme mali zodpovednost niest my europania a dat im kusok zeme a nie palestincania,ktori a tym nemali nic apolocne.Akurat ze uz nemaju mier ale krutr brazdenie ktroe trva 70r
@freepalestine A prepáč ty akú vinu nesieš? Žiadnu. Práve na toto chcem poukázať nikto okrem Izraelčanov vinu za minulosť nenesie ani naši predkovia za to že boli fašisti, ani Česi ohľadom Sudetov keď už si ich tu spomínala ja som jej spomínala. Jediný čo ma akože niesť vinu je Israel. Slovaci a Česi ani Nemci nie
@elmivelmi ty si neprečítala čo som písala. ? Saudi Arabia?
@gabrielkaa nie.Citam
o vine slovakiv a cechov.A cudujem sa co s thm maju spolocne arabi.
@gabrielkaa
Tymto prispevkom:
gabrielkaa
•
Dnes o 14:40
Aj My sme takisto za toto všetko zodpovedni a teraz prvý ideme dvíhať a ukazovať na vinníka. Keď my sami sme to spôsobili
Vravis, ze je daco zle na tom, ze ukazujeme na vinnika, pretoze minulost.
@gabrielkaa taktiez, sudeti, ww2 a ceskoslovensko je ozajsna minulost.
Izrael a Palestina je ongoing konflikt, a nie minulost. Okupacia pokracuje, utlacanie pokracuje.. dokazy na to si lahko dohladas, a par som ti ich aj poslala. Pozrela si niektore z tych videi od byvalych izraelskych vojakov, v ktorych popisuju svoje posobenie v IDF?
@freepalestine slovaci sudia, za to co sami v minulosti robili. to neni moc ferove, ci ?
@freepalestine takze sudime Israel za to co sme v minulosti sami robili?
@elmivelm prosim ta citaj vsetky moje prispevky a potom reaguj. ako ti bolo vytknute, ty prchko a rychlo reagujes bez toho aby si si ine prispevky precitala.
vidim, ze tato debata nema zmysel. chvala bohu od nas to nezalezi, a drzim palce israleu aby sa ubranil tak, ako sa doteraz ubranil hrdlorezom z Hamasu. a je mi uz fakt jedno ze vy dve si tu budete hrutat o morálke 🙂
@chodec15 to je brutal s ňou komunikovať. Nečíta poriadne, nechápe a súdi
gabrielkaa
•
Dnes o 15:29
@freepalestine takze sudime Israel za to co sme v minulosti sami robili?
ANO! Sudime izrael za zlo. Ci sme ho robili aj my (rozumej nasi predkovia) je irelevantne.
@freepalestine zlodej kričí chyťte zlodeja. Nemáš žiadne morálne pravo súdiť
gabrielkaa
•
Dnes o 15:28
@freepalestine slovaci sudia, za to co sami v minulosti robili. to neni moc ferove, ci ?
To je pokrok, zmena k lepsiemu, k ludskosti…
Moji predkovia boli zly, ja chcem byt dobra. A to nie je ferove podla teba.. 😢
@freepalestine zmena? Veď to sa stalo v tom istom roku cca tesne po vojne 😀
@freepalestine to je chvályhodné že chceš byt fér. Ale neni všetko tak ako si počula na moslimskej konferencii. Neni všetko len biele alebo čierne
@gabrielkaa
@chodec15
Prosim, chodte sa udat, ze ste zlodeji a vrazi, pretoze ste potomkovia tych, ktori kradli a vrazdili…
@chodec15: “Ako chces byt dobra, svojou nenavistou?”
Cituj ma, ak vravis ze mam nenavist.

@gabrielkaa vravim, sustred sa.
Ak je zle vrazdit potomkov
Tak je zle davat vinu potomkom za vinu pradedov
Tu je tvoje (a @chodec15 ) protirecenie, pretoze vravite, ze kvoli pradedom co masakrovali sudetov nemam(e) pravo si zastavat palestincanov