icon

Dotkne sa nás vojna v Izraeli?

8. okt 2023

Dotkne sa / môže sa nás dotknúť vojna Izrael s Hamasom?

Strana
z49
gabrielkaa
24. nov 2023

@chodec15 nebaví, prekrúca fakty ako sa jej to hodí.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
gabrielkaa
24. nov 2023

@chodec15 Áno veď to som chcela povedať. Že keď bude niekto čítať túto debatu od začiatku tak pochopí. Nechce sa mi už s ňou debatovať a nakoľko píše veľmi veľa správ a ja sa snažím rýchlo na ne odpovedať a diktujem a tým robím strasne veľa chýb. prosté nestíham to skontrolovať a potom samé tvrdky a preklepy 🫣

heni79
25. nov 2023

@chodec15
@gabrielkaa Ja vás obdivujem, že ste to ešte nevzdali. 👍
Tá elmi... je pomýlená osoba, nevzdelaná, no ide si svoje. Extrémne naladený/-ná freepal... je podľa mňa platený troll. Aby to tu žilo. Registrácia 10/2023. A príspevky čisto za účelom provokácie. Každopádne, toľko negatívnych energií sem vniesli tieto dve entity...

gabrielkaa
25. nov 2023

@heni79 Ja sa vždy snažím s každým pekne dohodnúť. Dala som sem článok , keďže som bola vyzvaná dokázať to čo tvrdím. Nepomohlo aj keď tam bolo čierne na bielom potvrdené to čo som pár strán hovorila. Tak dala pani ešte jeden link tam to bolo potvrdené tiež, ale ani to nepomohlo. Skrátka už mi dochádzala energia včera. Neviem či pani je tak hlúpa alebo chce za každú cenu presadiť svoju pravdu.

heni79
25. nov 2023

@gabrielkaa Ako píšem, platený troll. Nič iné. Neverím, že by mohla byť taká slepá a hluchá. Lebo Hamas a Palestína nie je to isté.

elmivelmi
25. nov 2023

@heni79 A ty si aka entita?

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
gabrielkaa
26. nov 2023

@chodec15 veď práve … v USA doživotie. A tuto ich nazyva pani aktivisti a nevinne deti… pomoc

elmivelmi
26. nov 2023

@chodec15 ale splietqs teraz odveci.To ma aky suvis so statim Izrael?A okupacioi palestiny?Jedna vec je to co robia ini moslimi po celol svete a druha vec zalozenie statu Izrael-.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Autor odpoveď zmazal
chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
elmivelmi
3. dec 2023

@chodec15 Si si zmylil temu,chod do diskusie pod nazvom Islam,otazky a odpovede 2.Toto je o niecom inom a to resne o zidoch a ich nelegalnim obsadeni Palestiny.Nabozenstvo tu nehra rolu.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
elmivelmi
3. dec 2023

@chodec15 ale ty vyslovene sirirs az nenavist.Ja nic take,co opisujes nepocitujem.Ini su mi ukradnuti v podstate,dolezita som ja.A to ze tu spominas nejaky teror,nema s podstatou problemu vela spolocneho.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
Strana
z49