icon

Dotkne sa nás vojna v Izraeli?

8. okt 2023

Dotkne sa / môže sa nás dotknúť vojna Izrael s Hamasom?

freepalestine
24. nov 2023

Ja sa zastanem aj samotneho Netanyahua ak ho bez dokazov z hrdlorezectva obvinis, @gabrielkaa

freepalestine
24. nov 2023

@gabrielkaa pises, ze su hrdlorezci.. ani jedno dieta a ani jedna zena z tych 150 nikoho nezabili, a uz vobec nie nikomu hrdlo nepodrezali.
Mozes sa o tom docitat v tomto clanku, v ktorom (ako si ziadala v jednom komentari) je zoznam prepustenych aj zlociny, z ktorych boli obvineni. Ani jeden hrdlorez..
https://www.haaretz.com/israel-news/2023-11-22/...

gabrielkaa
24. nov 2023

@freepalestine píšem o V s ňou. Tak sa už u kľudný. Hovorím o tom čo som sa dočítala v der štandard že aj tí budú vymenení za nevinných rukojemníkov . Rozumieš tomu nechápem čo tu stále točíš. Takze píšem o zločincoch a nie o maloletých

gabrielkaa
24. nov 2023

Takisto by som aj uverila, že maloletí sú schopní zabíjať a pripravovať teroristické činy. Tak ako sa to ukázalo všade v Európe. Nevidím v tom rozdiel a absolútne neverím tomu že tu v Európe sú takí a tam sú iní…. Ty Takisto kopíruješ stále dookola ten istý link a tvrdíš že sú Nevinní. No asi nevinni nie sú lebo sedia vo väzení

gabrielkaa
24. nov 2023

Takisto čerpáš len z nejakých informácií a nemáš priame mená a súdne akty o tom kto čo spravil len stále to točíš dokola to isté. Tak ako ja zas vravím , že vo väzniciach nie sú nevinni

gabrielkaa
24. nov 2023

S na ten Haarez, skratka sú to väzni a za niečo tam sedia A ako písal štandard medzi nimi sú aj ťažkí zločinci….. a opakujem to čo sim napísala na začiatku, ti idu byt vymenení za nevinných rukojemníkov .

gabrielkaa
24. nov 2023

@freepalestine Ináč dík za link, tam píšu aké nevinne tie “deti” boli.

freepalestine
24. nov 2023

@gabrielkaa pocuj, ja to kvoli tebe uz aj pomaly pisem aby si si pomaly precitala a snad pochopila:
NIKTO Z PREPUSTENYCH PALESTINCANOV NIE JE HRDLOREZEC.
My sa tu nebavime o ich nevinnosti atd, ale o tom, ze ich z hrdlorezectva obvinujes. A to uplne hlupo a bezdovodne.
Takato retorika podnietuje k nenavisti… preto chcem aby si si chybu uvedomila, a nenazyvala ich hrdlorezcami.
Nazyvaj ich hadzacmi kamenia, drzitelmi zbrani, okay, ale nie hrdlorezcami..

gabrielkaa
24. nov 2023

@freepalestine takže ešte raz ja a pomaly. Tých ktorí boli obvinení z pokus o vraždu, takže chceli zabíjať, keď tomu nerozumieš, čo je to pokus o vraždu, ALEBO Tých ktorí boli obvinení z pokusu o teroristický ak tak tých prepustiť idú. Nerozumieš tomu ty alebo máš niečo s vedením???? A ja podnecujem rasovu nenávisť ???? Oni sa správajú tak že aj bez tých mojich komentárov ich tu už nikto nechce a vyhráva Krajná Pravica skoro v každej krajine nerozumieš tomu? ja nerozumiem o čom to točíš

gabrielkaa
24. nov 2023

@freepalestine Čítaš vôbec linky ktoré mi posielaš?

freepalestine
24. nov 2023

@gabrielkaa Hrdlorezec=vrah
Izrael neprepusti(l) nikoho kto bol odsudeny za vrazdu.
Takze tvoj vyrok bol nepravdivy.
O tom tu poslednych ~20 komentarov diskutujeme.

gabrielkaa
24. nov 2023

Paneboze….. ten čo chcel vraždiť ale mu v tom zabránili je taký istý vrah ako ten, čo svoj čin dokonal a zavraždil….. keď raz niekto chcel vraždiť a niekto mu v tom zabránil tak príde moment kedy vraždiť bude a podarí sa mu to…Takze je to vrah… Ktorý svoj čin nedokonalo pretože mu v tom zabránili. Táto debata absolútne nemá zmysel keďže ty si na strane vrahov ….

gabrielkaa
24. nov 2023

A ten čo pripravuje teroristický útok teda masaker, je pre mňa také isté dno a hrdlorez a zaslúži si zhnit v base

freepalestine
24. nov 2023

@gabrielkaa z teba by dobra pravnicka nebola

freepalestine
24. nov 2023

@gabrielkaa pozri.. podla par ludi, sudis cely narod.. cele nabozenstvo, celu rasu. A v tom je problem. Si priliz zaslepena nenavistou aby si dokazala vidiet fakty.
Mas osobne prepojenie s Izraelom a aj preto si jednostranna, co je pochopitelne. Ale nesir bludy a klamstva, osobne nazory nepodlozene faktami..
Inak.. zaujimalo by ma co si myslis o izraelskych vrahoch co za posledne tyzdne zabili desiatky Paleatincanov vratane deti..?

gabrielkaa
24. nov 2023

@freepalestine pozri ešte raz. Klamstvá nesirim ani bludy. Ty si zas tak slepo naklonená všetkým Palestínčanom že obhajuješ zločincov a teroristov. Sama si poslala link a ja som ti na to odpovedala. Tak kto z nás dvoch tu šíri bludy? Ja som povedala že príprava masakru je trestný čin za ktorý dostaneš normálne v USA doživotie. Útok na verejného činiteľa so zápalnou bombou to iste? A ty porovnávaš s týchto vyvrhelov z prepustenými rukojemníkmi? To ako naozaj? Ty si zástanca takéhoto extrémizmu?

gabrielkaa
24. nov 2023

Ty už ideš tak slepo svoje že tvrdíš že prívrženci hamasu , jihadu a iných teroristických skupín , ktorí sedia v base su rovnou výmenou za nevinných rukojemníkov kde sú naozaj nevinne deti? Pod 10 rokov? A nie mladiství kriminálnici ??? Wow

freepalestine
24. nov 2023

@gabrielkaa dievka moja, nepis hluposti.
Od zaciatku dnes sa ta snazim upozornit, ze si napisala blud (opakovane screenshot dole). A ze ani jeden prepusteny neni vrah, co som potvrdila izraelskym clankom.
To je vsetko.
Ostatne veci, co pises, ze ja tvrdim, tak nikde nepisem ani netvrdim ani neporovnavam.
Takto nemozme diskutovat.. ze mi budes do ust vkladat slova, co som nepouzila a nazory, ktore nemam.

freepalestine
24. nov 2023
gabrielkaa
24. nov 2023

Geert Wilders Vyhral v Holandsku voľby. Extrémna pravica silne antimuskimsky založený . Celu svoju kampaň na tom postavil…. Čím to asi bude? A ja šírim nenávisť 😀

gabrielkaa
24. nov 2023

@freepalestine dievka som ale nie tvoja. Ďakujem za skopírovanú moju správu. Ty dávaš do jedného vrece nevinných rukojemníkov a tých ktorí boli odsúdený za pokus o vraždu a prípravu masakru. Lebo toto som napísala a za tým si stojím. Ty si napísala že prepúšťajú nevinných ľudí. A potom si mi poslal link ktorým si si to aj vyvrátila. Dievka, zamyslí sa

freepalestine
24. nov 2023

@gabrielkaa Kde som napisala, ze prepustaju nevinnych? Skopiruj aj ty, prosim, moju spravu.

freepalestine
24. nov 2023

A tiez kde ich hadzem donjedneho vreca 🧐

gabrielkaa
24. nov 2023

Hrdlorez sa rovná Individu ktorý pripravuje s masakrovanie ľudí. Čo mi k tomu chceš ešte povedať? Vrch ktorému zobrať lebo vražde je taký istý vrch ako ten čo tu vraždu aj dokonal. Je mi jedno že tých považuješ za nevinných ľudí ako tu píšeš ktorých akože Izrael prepúšťa, ale nie je to tak a za tým si stojím

gabrielkaa
24. nov 2023

Tak ešte raz aby si pochopila, Israel prepúšťa aj tých Palestíncov, ktorí boli odsúdení za prípravu teroristických činov, alebo pokusu o vraždu, a z iných násilných činnosti. Takže v skratke zločincov a hrdlorezov

gabrielkaa
24. nov 2023

O tom je to celé o tom že sa stávaš že vlastne oni sú nevinni aktivisti

Ak si nepamätáš o tomto sa mi dva celú tú dobu bavíme. Lebo som napísala že Izrael žiada nevinných rukojemníkov a Palestínčania okrem iného žiadajú hrdlorezov. O tomto to začalo alebo si už nepamätás? trošku si spomeň , ja nič kopírovať nebudem

freepalestine
24. nov 2023

Uz sa pomaly citim ako v Kafkovom Procese, az na to, ze neviem, z ktoreho obvinenia sa mam ist skor obhajovat..

gabrielkaa
24. nov 2023

Nemusíš ty si reagovala na jeden môj výrok o stavcov toto nezmyselnú debata. Aj tento rok ešte raz opakujem Izraelčania žiadajú nevinných rukojemníkov a vydávajú na oplátku ži svojich väzníc aj hrdlorezov

chodec15
Odpoveď bola odstránená
gabrielkaa
24. nov 2023

A naozaj predo mnou sa nemusíš. Nemám záujem o tejto debate pokračovať.