Dotkne sa nás vojna v Izraeli?
Dotkne sa / môže sa nás dotknúť vojna Izrael s Hamasom?
@chodec15 Áno veď to som chcela povedať. Že keď bude niekto čítať túto debatu od začiatku tak pochopí. Nechce sa mi už s ňou debatovať a nakoľko píše veľmi veľa správ a ja sa snažím rýchlo na ne odpovedať a diktujem a tým robím strasne veľa chýb. prosté nestíham to skontrolovať a potom samé tvrdky a preklepy 🫣
@chodec15
@gabrielkaa Ja vás obdivujem, že ste to ešte nevzdali. 👍
Tá elmi... je pomýlená osoba, nevzdelaná, no ide si svoje. Extrémne naladený/-ná freepal... je podľa mňa platený troll. Aby to tu žilo. Registrácia 10/2023. A príspevky čisto za účelom provokácie. Každopádne, toľko negatívnych energií sem vniesli tieto dve entity...
@heni79 Ja sa vždy snažím s každým pekne dohodnúť. Dala som sem článok , keďže som bola vyzvaná dokázať to čo tvrdím. Nepomohlo aj keď tam bolo čierne na bielom potvrdené to čo som pár strán hovorila. Tak dala pani ešte jeden link tam to bolo potvrdené tiež, ale ani to nepomohlo. Skrátka už mi dochádzala energia včera. Neviem či pani je tak hlúpa alebo chce za každú cenu presadiť svoju pravdu.
@gabrielkaa Ako píšem, platený troll. Nič iné. Neverím, že by mohla byť taká slepá a hluchá. Lebo Hamas a Palestína nie je to isté.
@chodec15 veď práve … v USA doživotie. A tuto ich nazyva pani aktivisti a nevinne deti… pomoc
@chodec15
am mozes o tom diskutovat lepsie.
https://www.modrykonik.sk/forum/nabozenstvo-viera-a-tradicie/diskusia-o-islame/

@chodec15 nebaví, prekrúca fakty ako sa jej to hodí.